Fairy tail Dragon cry : (szerk)
2-3éve nem néztem vagy olvastam a Fairy tailt. Kivétel az epic ostot, mert azt mindig hallgatom telefonon vagy gépen.
Én a mai napig nem tudtam véleményt írni a Fairy tailről. Mert az utolsó arc után soha,de soha a büdös életben nem fogok megbocsátani Hironak, hogy tönkre tette a Fairy tailt. 7-8 éve követem hetente a mangát és rengeteg teóriát
írtam... A sorozat tetszett is és nem is...
Ezért vártam ennyi időt a filmmel, mert a jó spoilerek jelenetekkel talán sikerül valamit írnom a sorozatról.
Ez most sajnos nem jött össze....mert:
Összegségben csalódtam Mert az előzetes és a spoilerek alapján jobbat vártam...
A film 1x nézhető vagy inkább egy Teaser film lett a 3.évadhoz.
A film legnagyobb hibája az idióta ellenfelek .Az egyetlen kivétel Animus lenne,de sajnos szintén összecsapták...
A történet nem lenne rossz, mert tetszett, sőt még mangahű is lehetett volna a film.... csak összecsapták az egészet.
A küzdelmek unalmasak vagy inkább fárasztó volt, felesleges fanservice,hiányoltam a másik kettő sárkányölőt a végső összecsapásnál és a Lucy boxzsák se maradhatott ki -.-
A film egyetlen értékelhető jelenete a vége volt. Az a 2-3perc a másfél órából ...
Csak a régi szép idők miatt néztem meg a filmet és arra tökéletes volt. Ezért adtam meg 7/10.
Az első film minden téren felülmúlta a másodikat.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.03.09. 12:32