Na ez király volt! Momo mint egy gyár és Denki mint töltő poén hatalmas xD. Az új "Baby" pedig jól néz ki.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Jaeger írta:
Miért? Lehet ez egy ilyen rövidebb arc is. Deku picsázza el őket az új technikájával ne csak megkarcolja mint a hősgyilkos ellen. Ha jól vettem ki elég sokat gyakorolt a kesztyűvel szóval valamit villantania kell. Persze tuti nem lesz ez ilyen egyszerű
Chisaki-val is összefutott így aztán mégsem lett nagy következménye.
Deku most az utcán van a bolt és a UA között ha jól vettem ki. Így nem sok esélyt látok arra hogy bárki az iskolából besegítsen max akkor ha feltűnik nekik hogy még nincs ott a kötéllel de azt Momo tudja pótolni. Ha a kis csaj megtudna lógni és bejutna a suliba akkor jönnének csak utána vagy megkeresni őt. Még Mirio és Eri esetleg azok akik csatlakozhatnak Deku-hoz miközben mennek a fesztiválra.
Deku helyében én elterelném őket nem egy kifejezett szemtől szembeni harcba csapnék minél messzebb az intézménytől annál jobb.
176. fejezet
Egyáltalán nem jöttek be a tippjeink a képességéről.
Na ez egy király fejezett volt! Eri olyan aranyos egyre jobban igazi gyerek lesz már csak a mosolya hiányzik. A fesztiválra is kő keményen gyakorolnak és Kacchan beszólásai egyre jobbak . Arra leszek kíváncsi ha eljutunk odáig a mangában hogy lemegy a koncert és mutatni is fogják úgy hogy nem megy minden tönkre akkor vajon majd jövőre vagy később az animében milyen lesz a dal. Bár az még igen messze van.
És most már tuti hogy ők e kedvenc gonoszaim fergeteges ez a kettő.
Kint az új fejezet. https://mangarock...-100207296
Ha jól veszem ki akkor hála a kesztyűnek meg tánc edzésnek Deku kifejlesztett egy újféle mozgást ami jól fog neki jönni harc közben. De eddig csak az Air Force-t használta nem?
Ez még nem az a technika amit az erdőben gyakorolt? Kombinálja a 2-es meg 6-is lépést. Koncentrálni az erejét egy testrészben és ha kell rövid ideig használjon 20%-ot vagy többet. Mert most még max 8%-on használta a one for allt.
178. fejezet
Basszus, ez a harc egyre jobb. Ezt még pár fejezeten keresztül el tudnám viselni.
(És már csak egy nap a 3. évadig )
Én írtam a múltkor is, de most vagy ezek nagyon gyengék vagy Deku fejlődik nagyon gyorsan Kivágta magát az építkezésen is, utána szinte 1 pillanat múlva utólérte őket az mondjuk nagyon epic volt ahogy lefegyverezte őket és ott is tartotta.
Addig a fejezet 10/10-es volt, de utána jött a meeeh rész. A múltkori arc után most megint olyan ellenfelet kap akinek hirtelen power up-ja van. Akkor remélem az lesz igaz, hogy úgy sem lesz túl erős és Deku nyer mert ezután egy vereség megint gáz lenne.
Fejlődött az tuti, az új kütyü meg az új módszer rendesen megdobta az erejét. És valószínűleg a gyorsasága is nagyot ugrott, az előző fejezet után még azt mondtam nem sokkal gyorsulhatott a korábbi tempójához képest, de nem véletlenül lett kiemelve most megint a sebessége.
Szerk.
Ja és most már én is hajlok a verziódra. Itt kell lenyomnia őket.
Ugrás a fórumra: |