Köszönöm!
twopiece: amúgy szerintem, csak a 2 farpofa között van összeszorítva a teló( kicsi,lapos a telefon).
Azért az animében is így animálták meg a hívást.
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Köszönjük az új részt!
twopiece: meg az az unott fej akkor is,szegény saitama ha nem lenne annyira gondban a név/arcmemóriával, talán rémlene neki hogy pár napja ez a pali a parókabolt előtt hát.... rápróbált támadni,ő meg lecsapta.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Remélem azért megérjük azt amikor tényleg összecsapnak,de az még odébb van(mármint az animében,maga a fősztori már előrébb van).)
Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátokat, csak így tovább, kitartást hozzá!
Gyors kérdés. Láttam a animétet, osztán azon gondolkodtam, hogy honnan is álljak neki az olvasatának? Mennyire sok plusz/lényeges infó maradt ki a második évadból? Érdemes lenne onnan elkezdenem, vagy annyira nem fontos és mehet közvetlen utána? Illetve ha ezekhez tudnátok egy fejezet számot mondani, azért hálás lennék! ^^
Én a helyedben mindenképp a legelejéről kezdeném a mangát. Rengeteg extra tartalom van benne, amit az 1-2. anime évadból kihagytak, illetve Murata lehengerlő rajzai miatt már önmagában is megéri ^^
Szerintem kevered a Hunter x Hunter-rel. Feelz.
Mondjuk van webcomic változata is, az eredeti ONE változat.
https://mangadex....c-original
Ott tényleg sporadikusan jönnek a fejezetek, a rajzolás pedig nagyon egyszerű, karikatúrás.
kabador írta:
De... Találtam egy fordítási hibát! A legutóbbi fejezet 21. oldalán a jobb alsó sarokban van egy nem igazán érthető mondat Naruto erejéről mond valami halandzsát Isshiki.
Ugrás a fórumra: |