Lilus gyere már vissza. Most, hogy játszom nyomhatnánk.
Tök érdekes, mert WoD-ban PvPztem sokat a priestemmel, természetesen holyként. PvP-n én jobban szeretek healerni, ez berögzültség. Többek között mert kurvára kell healer MINDIG, a másik ok, mert rohadt jó életet menteni PvP-n, ott van igazán izgalmas és nem PvE-n, de ez most lényegtelen.
(Egy kis sztori. Most mey megint Bawl pvp, és oda jelentkeztem. Behívott egy Silvershard Mines-ra, viszont 3 car helyett, csak 2 megy, ezen a fajtán. Néha az ellenség tudja, hogy a healert kell ölni, máskor nem. Ez egy olyan alkalom volt, mikor tudták, hogy a healer folyamatosan CC-ben kell tartani, de úgy, hogy már ne tudjon kijönni. Nos, ez meg is történt, kurvára figyeltek arra, hogy ne tudjak úgy healerni ahogy igazán szeretnék, és ennek meg lett a hatása. Egy köcsög Warrior a partyból elkezdett engem, a healert fikázni, hogy milyen bénán healelek, meg MINDEN az én hibám, és mit képzelek magamról, és biztos először játszom. És az hogy veszítünk persze az én hibám. Az, hogy soha nem védett meg, soha nem szedte le rólam az embereket, mert amint meg láttak instant jöttek rám, az nem számít. Mit képzelek magamról, és én vagyok a szar alak. Hozzá teszem a dps-e kurva szar volt, és nem halt meg sokszor mert én a sok halálban is tudok azért healerni, de ilyenkor bennem van az, hogy "Tudod mit, kabbe. Mit pazaroljam rád manámat, egyáltalán aa figyelmemet." Utálom az ilyen embereket.) kad
Nade, ez most kitérés volt, azt akartam írni, hogy nagyon sokat változott a holyp priest WoD óta és nagyon tetszik. A shadow is sokat változott, és ez még pozitívabb irányba. Azzal csak úgy aprítok. Bár shadowot, inkább BG-n kívül használom.