Jah nekem mindegy mi a meta bármivel játszom csak alakuljon ki. Megyek én Mageel, tankkal, assassinnal is. Viszont utálom mikor valami erős és három nap múlva nem ér semmit. Ha már kialakul és havonta változik a dolog az már megfelelő számomra.
League of Legends(PC)
Szerintem ez egy olyan dolog, amit a Riottól nem várhatsz el. Mostanában meg különösen nem. Én ezért szeretek ha lehet csak egy karakterrel játszani több lanen. Legalább kevesebb macera van vele, közben jobban kitanulom a dolgokat. Ha meg mégse tudom vinni, akkor megragadt tapasztalat marad.
Nekem mindegy a champion bármivel szívesen játszom, de én pont azt szeretem, hogy a játék stílusuk megegyezik. Nem szeretek lissandra után mondjuk tankot meni, mert elbaxom a last hitelést állandóan. Fordítva is igaz ha sokat tankozok utána rosszul engageelek a magekkel. Hozzá szoktam a tankhoz és a sok hphoz. Ezért szeretem, ha van meta és azokból választhatok. Nekem mindegy melyikkel játszom csak stílus legyen állandó.
Ha sokat játszom tank supportot utána Jannáznom kell párat normálban mielőtt rankedre mennék.
Ezért szeretem ha van egy kis állandóság.
Hát én plat 1-ből leestem 4-be amint kijött a 6.9 xddd. Aztán most kezdek visszamászni, úgyahogy már hozzászoktam a dolgokhoz, meg kialakult pár viszonylag jó pickem.
Nekem a mage topok egyáltalán nem jöttek be, kivéve kaylet, kayle nagyon adja topon.
nashor tooth, runaan, guinso és olyan brutál aoe dps-t tol, hogy elsírom magam.
lolking szerint 21-5-be vagyok vele, 80% winrate lel. De amúgy a tankok még mindig erősek szerintem, de nem mondanám biztosra, inkább midet próbáltam kifürkészni.
Én örülök, hogy a GYH Champjeimhez nem nyúltak, vagy azt erősítették. Például Jhin nem igen kapott pofonokat a Ritotól. Örülök is neki, szerintem tökéletesen Balanceolva van.
Viszont Zed... nos, sajnos mondhatni instant bannos, és okot is adott rá a Rito. Nem elég hogy a Mercurial már nem menti meg az ADC-t az Ultijától, most ha jól láttam, erősítik is. Én sajnálom, tényleg imádok vele játszani, de hogyan tegyem, ha bannolják és képtelenség vinni, ha csak nem Normalozol, vagy mákos vagy és kikapod Aramra!?
top metáról benyomások:
ekko és maokai még mindig erősnek tűnnek, akik viszont über atomok az vlad és swain. Full tankon olyan dmg és healjük van ami nevetséges, és megölhetetlenek.
Aki szerintem még király az diana. Egy nashor tooth után a régi tankok semmit nem tudnak kezdeni a dps-ével és az alacsony cd-jével, ráadásul a buff miatt ami az ap-ból való turret sebzést növelte + nashor + passive, hihetetlenül jó splitpusher.
Mid gameben semmi sem tolja úgy a turreteket szerintem, mint most ő.
Jah nekem is ez a tapasztalat Trundle, Mao, Ekko erősek és igen Swain, Vlad undorítóan szívja a hp-t. Vlad 2 kocka hpról fel megy több mint félre^^ A szemem kiguvadt, mikor megláttam.
Ha nem tankal megy ellenük az ember, akkor garantáltam megeszik.
Egy győzelemre vagyok a dia5-től, szurkoljatok emberek xD
ui: #siker#diamante
#713 best swain world
Nagyon szerettem Dianazni és a Nashor Tooth után tényleg pokoli jó volt vele. Hm, most viszont egy Troll Jhin + Thresh Junglet kipróbálnék.
Uol elég sok rankedet csapat full teammel és meg kell mondjam a Jungle és Mid lane jó kezekbe kerül. Viszont Veritas engem eddig nem győzött meg. Láttam vagy 10-15 meccsét és bár csak ranked egyáltalán nem volt kiemelkedő egyetlen egyszer sem. Azt remélem tévedek és ő is király lesz. Faker se az igazi Solo Q-banxD
Ami talán eltérő lesz az eddigi Uoltól, hogy a pick and ban fázisban jóval több lehetőség lesz adott. Move és Exileh iszonyatósan sok championt tud használni. Kíváncsian várom a szezont.
El se hiszem, hogy végre kapott Thresh egy Legendary skint, azt főleg nem, hogy ilyen szuperbarót!
Azt hiszem, instabuy lesz.
[img]http://kepkezelo.com/images/7zhz8iqpp3lrcldtcw3m.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Vladdal kapcsolatban tévedtem azt hiszem, most hogy kicsit többet játszottam vele, annyira mégsem jó. Se cc-je se mobilitása, jó lenne amúgy, csak nehéz érvényesülni vele, túl könnyi kite-olni.
De legalább swainnel már top 320 vagyok
Az igazat megvallva, az eddig hallottak alapján és a Patcheket nézve, az egész S6 valahogy így néz ki:
Ugrás a fórumra: |