Köszi hogy szóltál. Kicsit koplalunk Sok sikert!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Goku én úgy gondolom, hogy a Tang szekta megalapítása óta még túl kevés idő telt el (4-5 év), lényegében egy újszülöttel egyenlő. Ennyi idő alatt kb,. csak az alapokat sikerült lerakniuk, plusz alig vannak tagok is. Eddig kb. csak a 4 alklán alkotja a tagokat, plusz a shrek akadémából kiválogatott kevesek. Ahhoz, hogy fejlődjenek és nőjön a létszám még sok idő kellene. Biztos vagyok benne, hogy TS tovább fogja adni a technikáit a szektának, de mint mondtam még alig telet el idő. Az új tagok az ország különböző részeiből és klánjaiból kerülnek a szektába, és mind hozza magával a különböző kultiválási technikáit, azonban ha visszaemlékszel TS titkos technikái csak akkor használhatóak, ha az ő kultivációs technikáját használják, az az csak az használhatja aki ismeri az alapot. TS korábban elmondta, hogy elkezdeni egy új kultivációs technikát nem egyszerű, akár a nulláról kellen újra kezdeni.
Na amit ki akarok ebből hozni, hogy az új szekta tagoknak először meg kell tanulni az alaptechnikát, aztán majd az arra épülő technikákat, ami ugye hosszú évekig tart majd. Ha látni szeretnénk, hogy mi is az igaz Tang szekta, akkor néhány évtizeddel később kellene látnunk.
De ugye mindez akkor a ha TS-nak lenne ideje foglalkozni a klán fejlesztésével, de jelenlega saját fejlődésével kell foglalkozniuk.
Na én elsőnek is a rejtett fegyvereket hoztam fel. Hogy egyáltalán kellenek-e még az erősebbek!?
De tényleg jó alakul a felvetés és elméletek.
DE! kasza93 amiket írtál félig meddig igaz félig meddig nem.
Elsőnek is pl a tagok. Hát szerintem éppen itt keresendő a jövő szempontjából a baj. Mert hogy amikor is megalakult a Tang szekta egyesült a 4 klán. Így már a tagok száma kb 1000 fő (pláne az új tagokkal) Én belátásom szerintem már eleve sok! Egy kisebb csoporttal kellet volna kezdeni. És új alapokkal nevelni őket. Eleve a gyerekeket már arra tanítani nevelni. Kevés felnőttel. Itt van 4 külön fajtájú klán. Nem lehet eleve egy megadott klán egyedi jellemzőire vonatkozó kultivációt megváltoztatni. Mert idővel a számukra legjobb jött létre nem lehet lecserélni. Új gyerekkelek kevéssel igen. Akiknek nincs saját klán jellemvonásuk. Meg TS eddig eleve nem adott át semmit. Csak egyesítette a 4 klánt.
A gyerekek meg eleve itt a számukra jellemzőt tanulják meg még ha lenne új is. Ez így már e van rontva. A véneknek ki kéne választani az új nemzedéket és azokat külön elszigetelve a régitől oktatni. De nincs ki oktasson és mire ha nincs TS. Ő meg nem igen lesz.
De a lényeg szerintem meg lehetne ezeket a technikákat tanítani a gyerekeknek még a saját klán kultivációjukkal is. De nincs se leírva se megmutatva elmagyarázva hogy kell. Pláne nincsenek olyan elvek szabályok mint voltak a régi klánban. Itt az új világ és a 4 klán szabályai élnek.
Fő ha nincs mester ki oktasson nincs hogy tanulni. Lényegében ennyi nagy vonalakban.
Szóval ha TS hátrahagyja a technikákat és tanítanák is őket tényleg csak évtizedek múlva jönne elő. De ezzel a hátérrel nem valószínű hogy meg tudnák alkotni.
De az eredeti kérdésem a fegyverekről még mindig áll. Pláne hogy azokat úgyis csak TS használhatná. Neki meg eleve van már isteni fegyvere és egyre közelebb a TD magasság is.
Az elképzelés nem lenne rosz egy ideális időszakban, amikor nem a Lélekcsarnak/Lélekbirodalom ellen kellene harcolnia. Márpedig TS a körülmények tükrébem (XW önfeláldozása), azért alapította meg a Tang szektát, hogy hadi erőt halmozzon fel a Lélekcsarnok ellen. Ehhez pedig emberek kellettek, teljesen mindegy miyen előélettel, akiket aztán a felszereltek a rejtett fegyverekkel. Ez volt a cél a nyílpuskával is, egy közönséges ember szembe tudjon száln egy akár 40- s szintű lélekmesterrel. Biztos vagyok benne, hogy ha TS béke időben alapítja meg a szektát, akkor korábbi értékek domináltak volna, és úgy építi fel a szakta alapjait mint ahogy lírtad, de ekkor nem ez volt a cél.
A nyílpuskával kapcsolatban, ha jól emlékszem az öreg Tai Tian módosított rajta, hogy egyszereűbb legyen a gyártás, és meg is növelte ennek mérdekében az egészet, azt most még nem tudni, hogy ezzel erősítette, vagy gyengítette azt, de a tömeggyártást egyszerűbbé tette. Egy sereg felszerelve ilyen fegyverekkel pusztító lehet, főleg hogy nem kell lélekmesternek lenni a használatához.
A 3 csúcs fegyverrel kapcsolatban pedig, ezek mechanikus fegyverek, szerintem nem a használatuk, hanem az elkészítésük bonyolult, így azokat biztos bárki használhatja nem csak TS. Az hogy ezek milyen erősek jó kérdése, szerintem még TS-sem tudja, de ugye ezek még egyeltalán nem voltak elkészítve ebben a világban. Sőtt korábbi világban a Budha lótuszt is csak TS tudta elkészíteni, de soha nem használta, így az erejét se tudja még. Úgyhogy igen szerintem fontosak ezek a fegyverek is. Nem kellfeltétlen TS-nak használnia, a többi szörnyek pedig elég nagy erősítés lehetne.
Őszintén a cél tényleg az volt. Viszont ez most akkor csak nevében a Tang szekta. Semmi nincs közös csak hogy tudják hogyan kell rejtett fegyvert készíteni. Ezért kéne eleve legalább ennek a jövő nemzedékét arra nevelni. Ezért is remélem hogy hátrahagyja TS tudását és lesz majd aki tud tanulni belőle. Egy pár másik zseni akik megértik mi volt a lényege gyerekként. Ők elhozhatják a valódi tang szektát. De megint csak az idő és hogy TS hátra hadja amit valóban kell. De ettől félek hogy nem fogja.
A fegyvereket meg nem módosíthatják tömeggyártásra. Mert elveszítené akkor már a lényegét. Hogy eleve ne legyen mindenkinek. Korlátozott számban és csak a Tang szekta által hozzáférhető legyen. De lehet tömeg gyártani. Azért ha már van is egy nagyobb mennyiség az csak az elmúlt 4 évnek köszönhető. És mint mondtam a nyílpuska a legerősebb.
A másik 3 legendás fegyver erejét meg kb ismerjük. TS mondta már. a 3. legerősebb olyan 70-80 szintű támadással ér fel. A 2. olyan 80-90. Míg az első olyan 90 szintűvel. És mivel nagyon nehéz elkészíteni, az alapanyag még kevesebb ritkább nem igen lehet belőle sokat csinálni. 1-2 db.csak. És a kezelését se tudná bárki megtanulni. Ezekért lehetnek csak TS-é a fegyverek. ezért is kérdés hogy kellenek-e még?
Bár tény ha már be voltak így harangozva biztos lesz még jelentőségük. Gondolom egy nagy csatában beveti őket és pusztít anélkül hogy az erejét használná.
Nekem is ez a benyomásom, egyszerűen nincs most idő ilyenekre. majd miután le lesz rendezve LB. Akkor lesz idő ilyen dolgokra, mint a tudás továbbadása és az utódok felnevelése. Gondolom ha nincs Lcs probléma akkor teljesen máshogy kezdett volna bele a szekta alapításba, de így gyorsan kellett cselekednie hogy a későbbiekben legyen esélyük egyáltalán életben maradni.
De ezek eleve jóban lévő klánok akik teljesen behódoltak TSnak, így nem gondolom hogy probléma lesz az utódok megfelelő felnevelése, ahhoz hogy méltóak legyenek a Tang szektához. Legalábbis nem hiszem hogy tiltakozni fognak a szülők az ellen hogy az isten szintű vezérük tanai szerint neveljék őket.
Szóval még ha jelenleg nem is tud mit tanítani azoknak akiknek már késő lenne elölről kezdeni az új fajta kultiválást, akkor is jó alapot ad ahhoz hogy könnyebben induljon majd.
Na igen tényleg az utódlásban lehet max csak gondolkodni.
De az a megállapításom azért még áll, hogy bizonyos klánbeli kialakult trend kultiválást nehéz megváltoztatni olyanra ami tán nem is biztos hogy illene hozzá. Inkább egyes technikák egyes emberekhez illene és azokat tanítanák rá. De ki tudja látunk-e majd belőle valamit. Talán ha lesz folytatása a 2. könyvvel.
207Nekem az jött le hogy a MK mezeje miatt nem tudtak képességeket használni. Amikor TS rátámadt a lándzsával akkor is azonnal bekapcsolta és el is tűnt.
Ugrás a fórumra: |