Nagyon különleges inkább, de ha ehető lenne az avatárja akkor átadhatná másnak is, vagy csak ő maga ehetné meg?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Nagyon különleges inkább, de ha ehető lenne az avatárja akkor átadhatná másnak is, vagy csak ő maga ehetné meg?
Én úgy vagyok vele hogy az avatár az az avatár! Erősíti az eredeti lelket, viszont én nem láttam volna hogy külön képességet adott volna. Szóval ennyi erővel lényegében mindegy mi a 7. gyűrű lélekszörnye. Csak legyen elég erős, idős. Ezt főleg a kalapács miatt mondom majd.
RR esetében én csak az ilyen védelem támadás gyógyítást látom legvalószínűbbnek. Pláne ha már ő a főpap helyettese.
goku5 írta:
Amúgy meddig tartanak még ezek a rövid részek? most 10 perc. Csak sokkal jobb volt mikor rendes kb 14 perc volt. Mikor tér vissza rá? Vagy már ennyi marad? Nem úgy volt hogy csak a vírus miatt rövidítettek?
Gondolom ameddig kijárási tilalom van addig nem lesznek hosszabbak a részek, de örüljünk ennek is, ez legalább megy. A Swallowed Star az teljesen le lett állítva miatta, március 6. óta nem volt rész egyáltalán. Az meg simán benne van a pakliban hogy ilyen rövidek maradnak a részek, elég sok 5 perces kíni anime létezik így nem lehet kizárni, de reméljük a legjobbat és újra hosszabbak lesznek majd.
Nem az a kérdés hogy mit ad neki az avatár, mert az biztos hogy a meglévő képességeit fogja erősíteni. Hanem hogy csak úgy feldobja az avatar formát, vagy előtte kell hozzá ennie egy kolbászt? Ha igen, akkor a többiekre is lesz hatása vagy csak saját magára?
Na a 206 részt megnézve most már lehet, beszélni a noveltől való eltérésekről, mert vannak bőséggel.
Hát jobb is így mintha nem lenne. De azért lehet így meg jobb lenne leadni mindent. Pl ahogy olvasom volt hogy kimaradt a kalózok és TS tanítványának találkozása. Az is megérdemelt volna egy részt. Vagy éppen így akarják ezt behozni hogy kihagynak, megváltoztatnak dolgokat?
Bár ahogy olvasom én itt kasza93 írását. Valahogy jobb lett volna szerintem a novel féle történet. Ez így valahogy nem jött be úgy mintha azt láttam volna. Itt túl gyorsan történtek a dolgok és olyan meglepettség sincsen. Pláne már mindenki tud mindent TS-ról. Na meg az ottani mészárlások harcok jobban bejöttek volna. Gondolom vérengzés miatt nem mutathatták azokat azért változtattak.
Ayagii írta:
1-2 hétig ne várjatok semmit. Most szakdogával kell foglalkoznom, szabadidőmet meg nem a fordításra szeretném áldozni.
Ayagii írta:
1-2 hétig ne várjatok semmit. Most szakdogával kell foglalkoznom, szabadidőmet meg nem a fordításra szeretném áldozni.
Ayagii Köszönjük hogy szóltál.
Most már tudjuk hogy hogyan álljunk a várakozáshoz.
A szakdolgozat megírásához, megvédéséhez és a vizsgáidhoz pedig Sok Sikert Kívánok!
Visszatérve a történethez. TS maga már egy félisten. Van egy isteni fegyvere. Ebből jött nekem az a kérdésem felvetésem, hogy szükség lesz itt még a Tang szekta legendás fegyvereire? Mert ha már ő és társai is ilyen erősek és kezében a szigony akkor minek is már azok? Már valahogy nem érzem akkora jelentőségűnek őket ha el is készülnek. De majd meglátjuk. Ki mit gondol erről a dologról?
Az előzetes is jó volt. És tényleg beigazolódjak a felvetéseink. Már tényleg nem meglepő így.
goku5 írta:
A szakdolgozat megírásához, megvédéséhez és a vizsgáidhoz pedig Sok Sikert Kívánok!
Visszatérve a történethez. TS maga már egy félisten. Van egy isteni fegyvere. Ebből jött nekem az a kérdésem felvetésem, hogy szükség lesz itt még a Tang szekta legendás fegyvereire? Mert ha már ő és társai is ilyen erősek és kezében a szigony akkor minek is már azok? Már valahogy nem érzem akkora jelentőségűnek őket ha el is készülnek. De majd meglátjuk. Ki mit gondol erről a dologról?
Az előzetes is jó volt. És tényleg beigazolódjak a felvetéseink. Már tényleg nem meglepő így.
goku5 írta:
Na akkor mondjuk ez egy jó vitatéma.
Elsőnek is szeretném leszögezni egy tényt. A Tang szekta legerősebb eladásra is szolgáló fegyvere az isteni nyílpuska. De az is lényegében a 40 szint alatt halálos. A fölött már nem igazán. Pláne erős védelem ellen. ÉS hát lehet hogy a sereg legalább fele "gyenge" 40 szint alatti. Ami mondhatni tényleg gyenge. De a felette lévőkre meg lényegében hatástalan. És ez a legerősebb eladható fegyver amit a Tang szekta is használ. Ennél csak gyengébb a legtöbb.
De őszintén én nem ezekre a gyengékre, hanem a 3 legerősebbre gondoltam. Ezekből ha 1-2 db van az rengeteget jelent, de nem is adnák el és nem is sok valaki használhatná. Na meg hogy eleve "hány lövetű"!? Ezt csak TS használhatná. És én ezekre gondoltam, hogy lényegeben van-e még TS-nak szüksége rájuk? Már maga olyan erős hogy erősebbel is elbír.
A másik meg hogy ennyitől lenne a Tang szekta Tang szekta hogy el tudják készíteni és adni ezeket a fegyvereket? Semmi a régi hitvallásból szabályokból? Hátrahagyja-e a rejtet titkos technikákat amiket ő használ!? (lila démon szem, szellem árnyék léptek, jáde kéz stb) Vagy akár a mérgek használata? Pl jama meghívása vagy más ilyen spéci különleges fegyverek. Ezeket azért háta kéne hagyni.
De ahogy most áll a klán "csak" annyi hogy a régi 4 alkán végzi amit eddig is csinált meg készítik a rejtet fegyvereket. De lényegében ennyi. És TS hiába klánvezér szinte azonnal a megalakulás után elment nem is hagyva nekik szinte semmit. Csak egy nevet és a rejtett fegyverek tervrajzát.
Ugrás a fórumra: |