Na megint csak nincs válasz a kérdésekre amit írtam.
És a labda vissza szál és nagy csat! Mert hogy Narutó töri 1-es!!!! Mert hogy ki is volt Hashirama felesége? Kuramma első Jinjurikije!? Kitől Tanulta a homlokán lévő Byakugót? (ha jól emlékszem a nevére)
Megint vissza száll a labda a te térfeledre, és az 1-es mellé még egy intőt is kapsz, mivel a Byakugou-t Tsunade fejlesztette ki és a tanítványai közül csak Sakura tudta megtanulni.
Az a helyzet Mito-val, hogy beházasodott a Senju klánba, ráadásul a leszármazottai nem örökölték az Uzumaki klán sajátsosságait (pl. vörös haj, rengeteg chakra, fogékonyság a pecsételő technikákra). Lehet itt bogarászni a felmenőket, de pont te írtad, hogy "ó hagyjuk már". Én csak egy lehetőségként vetettem fel, mivel mind a két lányra igaz.
Na megint csak nincs válasz a kérdésekre amit írtam.
A Byakugou-t Tsunade fejlesztette ki tényleg, de az uzumaki klán pecsételő technikáiból ered. Mint ahogy Minató is tanult az Uzumakiktól. De a lényeg akkor is hogy csak ott van a felmenői között az uzumaki klán nem? Csak ezt akartam kihozni belőle.
És én is éppen azon vagyok hogy hagyjuk már ezt a vérvonalas dolgot mert nem hinném hogy ebből jön Saradáék immunitása. A többi csak feljött vitának.
Kérdéseknek meg nem akarom belinkelni olvas már feljebb mennyi kérdőjeles mondat van!
A havi fejezet. Hát érthetőbb lesz majd magyar felirattal. De amúgy most komolyan él még az a két vén??? Most komolyan, Minek van még rájuk szükség itt? Fölösleges kihagyható.
A másik dolog meg Mitsuki miért is van annyira kiakadva? Nem értem. A "napját" tényleg nem ismeri fel mit művelt itt Kawaki vele? Amúgy meg Orochimaru nem megtiltotta naki hogy használja a senin módot? Itt mégis nagyban azzal villog.
Mitsuki gondolom nagyon elismerte Narutot és haragszik arra aki megölte. Egy gyereknél ez teljesen érthető.
Valljuk be, a "napja" megváltozott az omnipotence miatt egy olyan emberre, aki el se bírja viselni.
A másik pedig hogy ugye a "rossz" meg akarta ölni az ő "napját", sőt Mitsuki is megtudta ugyebár, hogy egyszer ez a bizonyos gyilkosság már meg is történt, emiatt morcos, hogy ne történjen meg mégegyszer.
Gondolom Boruto a repülés, illetve a chakra elrejtés képességet Momoshikitől "örökölte". Vajon a harcuk alatt Mitsuki rájön, hogy kicsoda igazából Boruto?
Egyesítve 2024.02.18 13:45:59:
Kint van az új fejezett.Nem tudom eldönteni hogy Boruto lett túl erős vagy Mitsuki fejlődött ilyen keveset.Saradátol is többet vártam volna amikor konohát megtámadták a gyíkok.Pedig lett volna bőven motivációjuk,Mitsukinek a bosszú,Saradának apja elvesztése és a Borutoval történtek.A többieket nem sokat láttuk de ők is gyengének tűnnek.Ráadásul az öreg Orochimaru tanítson már pár jutsut a fiának.
Nehéz eldönteni. Egyrészt Boruto talán most túlságosan is erős. Olyan mintha igazából Sasukét látnánk a rengeteg harci tapasztalatával.
Viszont Boruto tényleg minden idejét edzéssel tölthette míg a többiek azért nem.
Az egész történet igazából egy kifordított Naruto Shippuden. Itt aki elhagyta a falut a jófiú = Boruto, aki ott maradt és szeretettre vágyik meg a rossz =Kawaki.
És ugyanúgy összekell majd fogni a közös ellenség ellen.
Eida képességéről tudtunk meg részleteket. Szóval hiába kételkedik valaki utána 2 nap múlva elfelejti az egészet. Viszont érdekes lenne ha Naruto kiszabadulna az, hogyan változtatná meg a dolgokat?
Szerkesztette: Jaeger - 2024.02.18. 22:33
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jó hogy ezt le írtad Jaeger,nulla az angol tudásom.Hiába kételkednek 2 nap után elfelejtik?Boruto 2 naponta elmondta Sasukénak hogy ne kételkedj bennem bízz a lányodban?Naruto inkább ne szabaduljon ki a legvégéig,így is már porba alázták szerintem,ahogy Sasukét is szerintem.Sasukénak azért illene elbánnia nyomi Coddal és gyíkembereivel.az ne legyen kifogás hogy nincs már Rinneganja.A Susanooval is mi lett?
Miért ne tudná használni a Susanoo-t Sasuke?
Ha visszaemlékszel Madara a szemei nélkül is tudott Susanoozni.
Ez valami olyasmi lehet hogy a felébresztéséhez két szem kell de ha te vagy a szemek eredeti tulaja akkor ha el is veszíted őket a Susanno-t tudod használni mert már a tested része lett.
Az más kérdés hogy miért nem használta.
Látom sokat beszéltetek arról hogy Sarada és Sumire miért immunis erre az egészre.
Szerintem azért mert a felcserélt személyek egyike iránt őszinte szerelmet éreznek. Ugyebár ez a Shinjutsu érzelmi alapon működik így érthető és logikus hogy miért mentesíthet alóla egy őszinte és erős érzelem. Más közös nincs a két lányban.
Ami az Eida iránti vonzalom hiányát illeti azt még kutatom.
Egyébként itt még Naruto és Hinata is megoldás lehet. Ha ki tudják szedni valahogy őket onnan pl.: fordított idézéssel vagy valami akkor ők lehet hogy mentesülnek az egész alól elvégre ők időn kívüli helyen tartózkodtak a Shinjutsu aktiválódása idején.
Code viszont csalódás. Úgy lett beharangozva mint aki erősebb Jigennél (ha jól emlékszem csak nála és Isshikinél nem) aki pedig lepofozta a Naruto és Sasuke párost.
Ezek után Sasuke lényegében legyőzte őt egyedül Rinnegan mentesen.
Szóval vagy megint egy kamuhype szemtanúi lehetünk vagy Sasuke is bika lett abban az egy év Boruto edzés alatt.
Boruto nem biztos hogy erősebb is Codenál egyébként hisz attól hogy volt egy technikája ami le tudta győzni az nem azt jelenti hogy a nélkül is le tudná. Persze lehet.
Illetve Saradára leszek még kíváncsi. Mit tudhat a Mangekyouja és mennyire sajátította el vajon?
Mennyit romolhatott a szeme? Volt annyi esze hogy kímélje amennyire lehet mint Itachi?
Sasuke ugyebár azért vakult olyan gyorsan mert kb minden harcot végig Mangekyouzott és nem hagyott neki időt hogy némileg pihenjen és regenerálódjon.
Illetve már töröm azon is a fejem hogy milyen megoldást lehetne kitalálni arra hogy ne romoljon a szeme. (pl.: némi Hashirama sejt mint Obitonál de az uncsi lenne már)