Az feltűnt valakinek, hogy csak 7 db kő hokage arcot rajzoltak az utolsó jelenetben? Nem hiszem, hogy az évek alatt nem csináltak sikamarunak is. Vagy csak a készítők nem figyeltek a részletekre megint.
Boruto manga
Igen, valóban fura hogy ennyi idő alatt nem kapott kőarcot. Jobban belegondolva nem is nagyon fog, mert a Boruto elején mikor Kawakival harcolnak, szintén Naruto arca az utolsó az elpusztított Konoha mögött.
Aztán az is lehet h csak nem akartak spoilerezni annak idején, és Shikamaru arcát kompletten levakarták
goku5 írta:
Gondoljátok már át!
Saradáékra eleve nem hat Eida kisugárzása. ÉS ezt nem hiszem hogy azért mert szeretik Borutót. ÉS eleve ez az agymosásos megtévesztés Eida képességéből fakad. Szóval ezért immúnisak rá mert eleve Eidara immúnisak. Már a jó kérdés hogy miért is nem hat rájuk eleve Eida. És szerintem nem mert szerelmesek másba, még ha egy Ootduki is lenne az illető. Mert ők eleve emberek lennének. Szóval más van itt a háttérben.
Amúgy meg Codra igen is hatott Eida hatása, és szerintem ez az agymosás is. Amúgy meg neki is van karmája szóval lényegében ő ha véletlenül nem is hatott volna rá akkor a karmájának tudható be szerintem mert az csak Ootsuki, akikre nem hat.
Jaeger írta:
A Boruto első fejezetében senki nem tudta, hogy igy fog alakulni a történet. Minden amit most csinálnak az utólag magyarázzák bele.
Az, hogy Sarada és Sumire miért immunisak az Omnipotence-re sajnos egy óriási plothole. Eida ugye mindent lát a Senrigannal, szóval ő biztosan tudja, hogy a két lányra nem hatott a Shinjutsuja. Itt lett volna egy alkalom a készítőknek, hogy megmagyarázzák Eida-n keresztül.
Amik esetleg szóba jöhetnek:
- A Nue ugye Hashirama sejtjeiből lett előállítva, Sarada pedig az Uchiha vérvonal örököse. Elég távoli ugyan, de visszavezethető egészen Otsutsuki Kaguya-ig. Az Otsutsukik immunisak az Omnipotence-re. Ez a teória sajnos ott dől meg, hogy Sasuke a hatása alá került.
- Sarada és Sumire is valószínű, hogy szerelmesek Boruto-ba, aki ugye Otsutsuki. Talán, ha romantikus érzelmeket táplálsz egy Otsutsuki iránt, akkor az felülírja az Omnipotence-t.
- A harmadik - ami szerintem a legvalószínűbb -, az az, hogy Eida arra vágyik, hogy Sarada és Sumire a barátai legyenek és mivel az Omnipotence Kawaki kívánságát váltotta valóra, ezért a két lány, lévén hogy ők Eida "barátai", immunisak rá. Tehát előfordulhat, hogy Eida akarva, vagy akaratlanul mentesítette őket a Shinjutsu alól.
Azért itt vegyük figyelembe azt is, hogy Eida egy kiborg és a képességeit mesterséges úton kapta, szóval hibák/kiskapuk könnyen lehetnek. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor a fentebbi három opció közül akár bármelyik igaz lehet.
Borutóra azért nem ha mert ő Otsutsuki lett testileg. Sarada más kérdés. semmi mutáció mert ott van még Himawari akire elvileg megint csak hatott. De valahogy ez még nekem akkor is gyanús, hogy tényleg hatott rá, vagy csak én képzelek be már túl sok Dolgot Himawarirol. (vagy csak szeretnék)
Amúgy az első fejezetet még eleve más is írta. Most csak az a lényeg hogy hogyan is jutnak el oda. Mármint az előző író leszögezett egy adott eseményt a későbbi írónak meg valahogy el kell jutnia oda.
Amúgy meg lehet én kérdek hülyeséget de miért is lett pont Shikamaru a hokage? Mármint jó hogy elég okos intelligens zseni. De én ezért tartottam tökéletes jobb kéznek tanácsadónak. De nem vezetőnek. Alap hogy legyen elég ereje. Mert elvileg a Kage a falu legerősebbe. De ez is mellékes. Hogy hogy nem Kakashi tért vissza a hivatalba ahogy annó a 3. tette Minató halála után?
Másik meg hogy Sarada még valahogy kimagyarázható lenne de az osztályelnök? (Sumire) mert szerintem ez hogy szerelmesek igen rossz kezdet. Amúgy megint csak megjegyezném hogy Ha Sumire az első sejtjeiből lenne akkor más is ugyan olyan érintett lenne mert más is van. Pl Yamató vagy Kabutó. Igaz velük nem találkoztunk még. Mer elég röhejes is lenne szerintem hogy azért mert a szerelmük Otsutsuki. De attól még ők emberek és az emberekre meg hatott.
Gondolom majd csak kitalál valami hihetőt az író. (vagy nem)
goku5
Ha számításba veszünk mindent: Otsutsuki fenyegetés, Code, a két nagyágyú kiesése (Naruto, Sasuke), akkor talán logikus, hogy a falu legjobb stratégája került vezető pozícióba. Itt most egy higgadt, intelligens vezetőre van szükség. Ebben csak az a szívfájdító, hogy Konohamaru valószínűleg sohasem lesz már Hokage. Főleg úgy, hogy az egész Boruto történetszál alatt szépen lassan leépítették az előző generációt. Sajnos Konohamaru - még Kurama nélkül is - egy gyengébb verziója Narutonak, pedig itt lett volna az alkalom, hogy felülmúlja őt. Ráadásul itt van a következő potenciális Hokage jelölt, Uchiha Sarada, aki az egyik főszereplője a történetnek.
Azért is írtam a végére, hogy vegyük számításba azt a tényt, hogy Eida képességei talán nem tökéletesek és előfordulhatnak kivételek/kiskapuk. Illetve, a három lehetőséget amit írtam akár egy kalap alá is lehetne venni, hiszen valószínűleg mind a ketten szeretik Borutot, mind a kettejük származása köthető valahogy egy Otsutsuki-hoz, plusz Eida barátként tekint rájuk (ami akár felül is írhatja az Omnipotence-t). Együtt, vagy akár külön-külön is lehetnek a kiváltó okok. Sajnos egyelőre elméleti síkon vagyunk, mivel nem lett megmagyarázva.
Amikor először találkoztak egymással Eida még nem tekintett barátként rájuk,már akkor sem hatott Eida csábítása se Saradára se az osztályfelelősre.
goku5
Ha számításba veszünk mindent: Otsutsuki fenyegetés, Code, a két nagyágyú kiesése (Naruto, Sasuke), akkor talán logikus, hogy a falu legjobb stratégája került vezető pozícióba. Itt most egy higgadt, intelligens vezetőre van szükség. Ebben csak az a szívfájdító, hogy Konohamaru valószínűleg sohasem lesz már Hokage. Főleg úgy, hogy az egész Boruto történetszál alatt szépen lassan leépítették az előző generációt. Sajnos Konohamaru - még Kurama nélkül is - egy gyengébb verziója Narutonak, pedig itt lett volna az alkalom, hogy felülmúlja őt. Ráadásul itt van a következő potenciális Hokage jelölt, Uchiha Sarada, aki az egyik főszereplője a történetnek.
Azért is írtam a végére, hogy vegyük számításba azt a tényt, hogy Eida képességei talán nem tökéletesek és előfordulhatnak kivételek/kiskapuk. Illetve, a három lehetőséget amit írtam akár egy kalap alá is lehetne venni, hiszen valószínűleg mind a ketten szeretik Borutot, mind a kettejük származása köthető valahogy egy Otsutsuki-hoz, plusz Eida barátként tekint rájuk (ami akár felül is írhatja az Omnipotence-t). Együtt, vagy akár külön-külön is lehetnek a kiváltó okok. Sajnos egyelőre elméleti síkon vagyunk, mivel nem lett megmagyarázva.
Szerintem az mit sem számít hogy Sarada Uchiha.Azt se értem hogy mit számít hogy Nue Hashirama sejtekből lett előállítva?Tudtommal Mitsuki is.(Ha tévedek bocsánat)Rá még is hat.Eida csábítás képessége biztos nem tudományos ninjatechnológia,az igaz hogy Amado ültette bele. https://naruto-ku...ons/079/35 Eida a csábítást is valami sokk által idézte meg véletlenül,ahogy ezt a személycserés dolgot is.
Annyit tudunk biztosan, hogy az Otsutsukik immunisak a bűverejére, szóval ez alátámasztja azt a felvetést, hogy Sarada és Sumire miért nem kerültek a képessége hatása alá. A Nue Hashirama sejtekből lett előállítva, Sarada pedig egy Uchiha.
Amikor a 4-es csoport (Sarada, ChoCho, Mitsuki és Shikadai) először megpillantotta Eidát, akkor ugye Chocho és Shikadai egyből a varázsa alá kerültek. Shikadai viszont hátul, takarásban állt és mondta is, hogy nem látta rendesen Eida arcát. Ebből talán levonhatjuk azt a következtetést, hogy Eida képessége szemkontaktus alapján működik? Amikor kicsit később Shikadai a két lánnyal (Sarada és Sumire) tart és megpillatja Eidát, akkor már ő is a bűvöletébe kerül.
Momoshiki - aki állítása szerint ismer minden Shinjutsut - szerint Eida csábítása nem Shinjutsu. Mivel Eidát Amado építette, ezért valószínű, hogy a csábítás képessége inkább tudományos ninjatechnológia.
Nem mehetünk el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy Eida kifejezetten azt akarta, hogy Sarada és Sumire menjenek oda. Érdekes, hogy pont ők ketten immunisak a képességére, nem? Lehet, hogy ezt Eida előre tudta? Vagy csak a véletlen műve lenne és egyszerűen ezzel a két lánnyal szimpatizált?
Na most akkor megint itt van ez a panel, ami felkavarja az állóvizet Sarada és Sumire próbálják kerülni a szemkontaktust Eidával.
Eida mintha tudná, hogy Sarada szereti Borutot.
Miután Sarada felajánlja Eidának, hogy legyenek barátok, utána van ez a panel, amelyiken Momoshiki rájön hogyan is működik Eida képessége. Szóval lehet, hogy valahogy köze van a barátsághoz?
Ezek csak az én gondolataim voltak most, hogy újra olvastam ezeket a fejezeteket. Annyi tény, hogy több lehetőség is szóba jöhet.
Ó hagyjuk már azt a képtelenséget hogy azért mert Otsutsuki leszármazottak. Pontosabban Uchiha (Sasukéra mégis hatott) meg Hashirama sejt. Mint írtam korábban a fa elemű Yamató akkor mibe másabb? Vagy ugyan így kabutó. Nem beszélve arról hogy mennyi leszármazottja is vannak Kaguyának. Mert nem csak az Uchiha Senju de még az Uzumaki klán is. Na meg még ki tudja milyen más klánok meg személyek.
A Shikamaru féle hokage lét meg akkor se tetszik. Lehet intelligens de akkor se hokagénak való. (pláne most ez az agymosásos dolog meg pláne bizonyítja hogy minden bizonyíték tény ellenére se hisz Saradáéknak.) Tényleg inkább Kakashinak kellet volna visszavennie a pozíciót.
Szegény Kakashi hagy élvezze már a nyugger korszakát. Amúgy Shikamaru sokkal okosabb Kakashinál,most már erősebb is nála.Nekem is furcsa hogy ő a Hokage,de nem tudnék nála jobbat.
Ó hagyjuk már azt a képtelenséget hogy azért mert Otsutsuki leszármazottak. Pontosabban Uchiha (Sasukéra mégis hatott) meg Hashirama sejt. Mint írtam korábban a fa elemű Yamató akkor mibe másabb? Vagy ugyan így kabutó. Nem beszélve arról hogy mennyi leszármazottja is vannak Kaguyának. Mert nem csak az Uchiha Senju de még az Uzumaki klán is. Na meg még ki tudja milyen más klánok meg személyek.
A Shikamaru féle hokage lét meg akkor se tetszik. Lehet intelligens de akkor se hokagénak való. (pláne most ez az agymosásos dolog meg pláne bizonyítja hogy minden bizonyíték tény ellenére se hisz Saradáéknak.) Tényleg inkább Kakashinak kellet volna visszavennie a pozíciót.
Tibiii
Szerintem az mit sem számít hogy Sarada Uchiha.Azt se értem hogy mit számít hogy Nue Hashirama sejtekből lett előállítva?
Tudtommal Mitsuki is.(Ha tévedek bocsánat)Rá még is hat
Eida csábítás képessége biztos nem tudományos ninjatechnológia
Eida a csábítást is valami sokk által idézte meg véletlenül,ahogy ezt a személycserés dolgot is.
Ó hagyjuk már azt a képtelenséget hogy azért mert Otsutsuki leszármazottak.
Pontosabban Uchiha (Sasukéra mégis hatott)
Gondolom majd idővel kiderülnek.
Egyébként megkérdem, hogy az előzőekben írtak többi részét is olvastad?
Mármint hogy leszármazás? Mégis hány száz év és hány generációról beszélünk? Indra leszármazottjai az Uchihak. (meg még ki tudja) Ashuraé meg a Senjuk meg még az Uzumakik is tudtommal. És még megint csak ki tudja. A rengeteg oldalhajtás a családfán. Mi van vajon mondjuk az 5.kel? Ő senju és uzumaki leszármazott Hashirama unokája? Vagy esetlen Karin Uzumaki? Meg lehet az Uzumaki és a Uchiha klán szinte kihalt de a senjuk nem hinném. Csak nem híresek már.
Vagy pl a leginkább érintett a Hyuga klán!? Ők nem Otsusuki leszármazottak? Honnan is eredeztethető a Byakugan?
És Saradára nem hat Sasukéra meg igen, aki Indrának mondhatni reinkarnációja? Megkérdeném én megint csak Himawarit!? Őrá hatott vajon mert ő meg Ashura reinkarnációjának a lánya, ja meg még Hyuga vér is van benne.
Ezért is mondtam már hogy hagyjuk már a leszármazást. Nem ebből állhat az immunitásuk.
Sumire? Kabutóban vagy Yamatóban mennyi sejt van Hashirabából? Rájuk vajon hatott?
Az már más kérdés hogy Tudott-e róluk és miért is kérte őket akik még fiatalabbak is nála. Ha tud is róla direkt nem is mondja hogy tudja, csak nem érdekli. Azért a vonzódási ami már rögeszmés szerintem felismerheti. Pláne hogy ők azért nem annyira, amit még tetetni se lehet.
goku5
Egyébként megkérdem, hogy az előzőekben írtak többi részét is olvastad?
Nem azt mondom, hogy csak magában a származás miatt, de elképzelhető, hogy az is szerepet játszik benne.
Mi van vajon mondjuk az 5.kel? Ő senju és uzumaki leszármazott Hashirama unokája?
Ugrás a fórumra: |