Azoknak, akik nem akarnak trailereket nézni (aminek nem látom értelmét, csak magát fosztja meg az ember a találgatások örömétől, a hype-tól, de hát van egy barátom, aki ilyen, szóval akár itt is lehet):
1. De eszméletlenül királyul van összevágva ez a trailer?
2. Ahogy Cersei beszél az ellenségeiről, egyrészt hozza a szokásos pofoznivaló formáját (remélem, hogy ezt az évadot nem fogja túlélni), másrészt akkora hype-ot ad egy igazi, egész Westerosra kiterjedő háborúnak ez a pár jelenet, ahogy a kamera megy a térkép fölött... De mégis mit képzel? Tényleg elhiszi, hogy van esélye úgy, hogy mindenkit az ellenségévé tett?
Hihetetlen, hogy hogy meg tudja utáltatni magát velem, évadról-évadra

3. Utálom Danyt (legalábbis kifejezetten nem szeretem), de ahogy Sárkánykőre néz, nekem nagyon átjött az a sok minden, ami mögötte van (a múltja, a vágyai).
4. Még mindig Davos a legokosabb ember, mind közül.
5. Mit keresnek Jonék annyira északon, vadak között, megint? Brant? (Tényleg, ő már megint hova tűnt?

Arya meg kóborol tovább, de nagyon remélem, hogy az ő szála is egybe fog érni a testvéreivel idén.)
6. 6 évadig szerettem Kisujjt, nagyon szerettem, egyik kedvenc karakterem volt. Most, hogy a szarkeverései Jont is érinthetik, nagyon remélem, hogy miharabb megdöglik
És úúú, lent van a kriptában Jonnal. Az ötödik évados kriptás jelenetéből ítélve nem lepne meg, ha ismerné Jon származását... Ezért támadja le őt Jon? Mert azt hiszi hazudik...
+Melisandre kiket néz? Mi az a torony, ahol áll? A tenger partján... Sárkánykőre ment? És akkor Dany szálához fog csatlakozni? Vagy hol van?
7. Látszólag a Makulátlanok, meg a Dothrakik Lannistereket öldösnek jobbra-balra. Jó. Jó. Nagyon jó

8. Eh, persze nem maradhat ki Szürke Féreg-Missandei, meg egy aktuális, senkit nem érdeklő Yara-Már-a-nevét-sem-tudom-a-homokkígyók-anyja leszbi jelenet (na jó, az, hogy senkit nem érdekel... néző pont kérdése

De a történet szempontjából végtelenül irreleváns, márpedig úgy, hogy az egészből 13 rész maradt, nem akarok ilyenekre drága perceket vesztegetni...)
9. Eldől az Oroszlán a Táblán.... Nagyon remélem, hogy a Lannistereknek végre befellegzik idén, mert az utolsó 6 részre már TÉNYLEG illene a lényeggel foglalkozni, ami már régóta nem a Vastrón. Mondjuk az király lenne, ha úgy érne véget az évad, hogy leomlik a Fal

10. Emberek a folyóba ugranak a tűz elől, Drogon nagy lett... megnéznék egy Tűz Mezeje 2-t, pár ezer égő Lannisterrel, aminek a végén Cerseiről is leolvadhatna a bőr (mondjuk Jamie megúszhatná).