darklord2000 írta:
Pár dolgot nem érte jigen nek mérvete fel az alakját a 10 farku meg kiaz a 10 faku nö nem azoknak veszifel az alakját akiket fába zártak?
Jigen alakját nem tudom miért de a nő, Moegiből lett.
Mutatták, őt is bekebelezte egy fa.
Boruto manga
darklord2000 írta:
Pár dolgot nem érte jigen nek mérvete fel az alakját a 10 farku meg kiaz a 10 faku nö nem azoknak veszifel az alakját akiket fába zártak?
Én is kíváncsi leszek hogy Jura személyiségére milyen magyarázat lesz, hiszen nincs róla infó hogy mást is bekebeleztek a fák, pláne aki Narutot akarná. Olyasmit tudok elképzelni hogy mivel Code karomjeleiből nőttek ki, valahogy beleivódott Isshiki/Jigen kis chakrája a Karma miatt. Legalábbis ami mesterkedések vannak itt a Karmákkal nem lepődnék meg.
Szerintem am egyféleképpen, és egy valaki tudna eljutni jelenleg Kawakin kívül Narutoékhoz, Boruto. Ugye a Karma tud tér-idő kaput nyitni, plusz ugye betudják lőni q chakra alapján az adott személyt (mint mikor Kawakiék eljutottak Narutohoz a Jigen fight után). Ha Broruto egy jó pillanatot elkapna, vagy betudná mérni Narutot ( bár neki asszem eddig csak találomra nyíltak meg a kapuk, meg ilyenre még nem képes) akkor akár kiszabadíthatná őket, érdekes hogy ezzel vajon próbálkozott-e korábban.
Örülök hogy Naruto említve lett, plusz hogy a fák külön ellenfelet választottak maguknak, ez talán jelezheti azt is, hogy lesz szerepe majd nem kevés ezen karaktereknek is.
Mert am próbálom már tényleg csak Boruto történeteként nézni és élvezni a storyt, az viszont még szájhúzós kicsit h továbbra is csak Konohára és az ott élő pár karakterre fókuszál a történet, holott ilyen dolgok szerintem érintenék adott esetben a többi nemzetet is.
Viszont azt tényleg elkell ismerni h a story most nagyon érdekesnek ígérkezik, kíváncsian várom a folytatást.
A Boruto elejét nézve Naruto még mindig a Kawaki által küldött helyen van,azt mondja Kawaki hogy a Hetedik után küldelek.Ezek szerint nem sikerült elkapni Narutot.Lehet hülyeséget beszélek de Naruto és Hinata alszik,ha valaki belépne Kawakin kívül ebbe a dimenzióba nem ugyan ennek kéne történnie vele?De még ha el is kapná Narutot gondolom belőle is olyan fa lenne mint Sasukeből.Juranak lehet köze van a kilencfarkúhoz?Vagy csak a tízfarkú ösztönből szeretné Narutot mert benne volt mind a 9 Bijuu csakrája?Kurama ugye meghalt,azt viszont kifejthették volna hova tűnt Narutoból a többi 8 bijuu ereje.
De most érdekes fordulatott vettek az események, szóval kiváncsi vagyok mi lesz. Egyáltalán Narutohoz, hogyan akarnak eljutni?
Amúgy így utólag azt a gondolatot is meglehetne már kérdőjelezni, h pontosan mire gondol Kawaki.
Mondjuk hogy őt is oda küldi? De miért, amikor megakqrja ölni?
Bár szerintem is az van, h Naruto még ott van ugyanúgy.
.Lehet hülyeséget beszélek de Naruto és Hinata alszik,ha valaki belépne Kawakin kívül ebbe a dimenzióba nem ugyan ennek kéne történnie vele?
Gondolom váltózni fog Kawaki véleménye miután összefog Borutoval az ellenség ellen,amiben biztos vagyok.Azt se értem Jigen testét hogyan szerezte meg a tízfarkú?Jigent nem nyelte el a fa tudtommal.Vagy ez nem Jigen teste hanem azé az Otsutsukié akit Sasuke látott mikor követte Jigent és meglátta a tízfarkút?Ha jól emlékszem ott szó volt még egy Otsutsukiról akit nem ismerünk.
Amúgy így utólag azt a gondolatot is meglehetne már kérdőjelezni, h pontosan mire gondol Kawaki.
Mondjuk hogy őt is oda küldi? De miért, amikor megakqrja ölni?
Bár szerintem is az van, h Naruto még ott van ugyanúgy.
.Lehet hülyeséget beszélek de Naruto és Hinata alszik,ha valaki belépne Kawakin kívül ebbe a dimenzióba nem ugyan ennek kéne történnie vele?
Sasuke látott mikor követte Jigent és meglátta a tízfarkút?Ha jól emlékszem ott szó volt még egy Otsutsukiról akit nem ismerünk.
Ez a személy a 4. Isteni fa logikusan levezetve. Egy senki a történet szempontjából. Legalábbis jelenlegi állás szerint.
https://naruto-ku..._02_36.png
Köszönöm szépen a munkátokat!
Az elejét szerintem igen semmibe vették. éppen hogy csak megemlítik hogy mi lett Sasukéval. De hogy hogyan mi módon kerültek oda mi lett a vége eleve az eseményekről semmi. Túl kevés és értetlen így. Tudom nem akarják húzni az időt de így ez kevés és érthetetlen akkor is.
Másik meg mit korábban is írtunk, hogy legyen bárki géniusz is azért ne tanuljon már meg mindent mint egy zseni egész élete során megszerzett egy év alatt. Pláne hogy mivé is vált így. Túl sok már megint csak. Lenézik a ninjavilág két félistenét (Narutót és Sasukét).
De ami még inkább érdekes hogy megint előjön hogy Shikamaru tényleg ennyire hülye vagy tényleg ő is csak direkt megjátssza magát!? Ő maga egy zseni lenne. De Amadó tisztán rájött az igazságra az adatokból, Shikamaru meg nem képes rá? Most komolyan? Vagy valami miatt titkolja hogy már ő is mindent tud valami érdekében? Ott vannak a nyílt bizonyítékok mégse azoknak hinne hanem az emlékeinek? ont ő aki leginkább kételkedő és bizonyítékokban hisz nem a szavakban és emlékekben!? Mintha pont ő lenne saját maga ellentéte.
Ha tényleg Jigen alakját vette fel a tízfarkú akkor az onnan lehet amikor a tízfarkútól Jigen elvett némi chakrát a Naruto - Sasuke harchoz akkor a tízfarkú is dolgozott ellene. Kiváncsi vagyok a fejleményekre
Egyesítve 2024.01.12 10:48:21:
goku5 írta:
Köszönöm szépen a munkátokat!
Az elejét szerintem igen semmibe vették. éppen hogy csak megemlítik hogy mi lett Sasukéval. De hogy hogyan mi módon kerültek oda mi lett a vége eleve az eseményekről semmi. Túl kevés és értetlen így. Tudom nem akarják húzni az időt de így ez kevés és érthetetlen akkor is.
Másik meg mit korábban is írtunk, hogy legyen bárki géniusz is azért ne tanuljon már meg mindent mint egy zseni egész élete során megszerzett egy év alatt. Pláne hogy mivé is vált így. Túl sok már megint csak. Lenézik a ninjavilág két félistenét (Narutót és Sasukét).
De ami még inkább érdekes hogy megint előjön hogy Shikamaru tényleg ennyire hülye vagy tényleg ő is csak direkt megjátssza magát!? Ő maga egy zseni lenne. De Amadó tisztán rájött az igazságra az adatokból, Shikamaru meg nem képes rá? Most komolyan? Vagy valami miatt titkolja hogy már ő is mindent tud valami érdekében? Ott vannak a nyílt bizonyítékok mégse azoknak hinne hanem az emlékeinek? ont ő aki leginkább kételkedő és bizonyítékokban hisz nem a szavakban és emlékekben!? Mintha pont ő lenne saját maga ellentéte.
Előszőr is köszönöm az ötödik fejezetet.
Az előző éved/szezon végén volt tárgyalva ez a memória kavarás miszerint ott van az a rengeteg fizika bizonyíték (családi fotók, orvosi és akadémia dokumentumok, házi dolgozatok, ecetera). Az volt a válasz, hogy idővel a hatás egyre erősebb lesz. Nekem erre a teljes tagadásra két ötletem van.
1. Az alkotók nem mélyedtek bele ebbe túlságosan egyszerűen elég ha megkavarták az emberek emlékezetét(bár ezt kétlem és remélem, hogy nincs így).
A második miszerint nem egyszerűen megbabrálták az emberek memóriáját hanem ennél jóval több történt. Ugyanis azok a tünetek amiket az emberek produkálnak már a megszállottság jeleit mutatja. A való életben és sok filmben van rá példa:
Az egyik ember elhiteti a másikkal, hogy szereti közben meg kihasználja és olyanra veszi rá amire nem kéne (árulás, gyilkosság stb.) Mikor viszont szembesítik a tényekkel nem hajlandó semminek sem hinni még a saját szemének sem és szentül megvan győződve mások a hibásak. Remélem akad aki érteni fog valamit ebből a katyvaszból. Ez kezd kissé egy krimire hasonlítani ami nekem nagyon tetszik.
Idáig ketten tudtak ellenállni ennek a bűvöletnek (az immúnisakat nem számítva.) Sasuke látott egy csöppnyi bizonyítékot és feltétlenül hitt a lányában ezért segédkezett a szökésben (és persze feltétlenül szerette, a lányát nem pedig Borutot). Hogy az a pápaszemes miért hajlik arra, hogy a piros lehet mégis piros és nem zöld? Nem tudom pontosan, lehetséges az érzelmeknek is köze van hozzá mert azok tagadnak a legjobban akik ismerték és szerették az igazi Naruto porontyot.
Viszont kár spekulálnom idővel minden ki fog derülni és mindenki egy emberként kiált fel "Az elejétől kezdve tudtam."
Ui: Szerintetek tudja Code, hogy ki volt eredetileg Boruto? Azért mert ő nem tudom annak idején ellen állni a lány csáberejének. Mégis mikor most összecsapott az igazi Uzumaki gyermekkel egyből azt feltételezte, hogy láthatatlan Rasengan közeledik felé amit csak Boruto ismer.
Sasukéra se volt túl nagy hatással Eida,legalábbis látszólag.Mondjuk Sasuke érzelmi kimutatása nem túl magas. Értem a logikád de Code szerelmes volt Jigenbe és még is hatot rá Eida.
csak találgatok talán azért nem hatot sarada és sumirére a mindenhatoság mert érzelmeket táplálnak bourto iránt aki otustuki
Már ha valás isten tiszteletet egy kalap alá lehet veni a szerelemel.
mert cod nem volt szerelme jigenbe isikibe csak istenként imáta
ha egy 2. nöi otutukiba let volna szerelmes vagy kaguyába talán eida képesége ráse hatot volna de ez csak az én elméletem.
Gondoljátok már át!
Saradáékra eleve nem hat Eida kisugárzása. ÉS ezt nem hiszem hogy azért mert szeretik Borutót. ÉS eleve ez az agymosásos megtévesztés Eida képességéből fakad. Szóval ezért immúnisak rá mert eleve Eidara immúnisak. Már a jó kérdés hogy miért is nem hat rájuk eleve Eida. És szerintem nem mert szerelmesek másba, még ha egy Ootduki is lenne az illető. Mert ők eleve emberek lennének. Szóval más van itt a háttérben.
Amúgy meg Codra igen is hatott Eida hatása, és szerintem ez az agymosás is. Amúgy meg neki is van karmája szóval lényegében ő ha véletlenül nem is hatott volna rá akkor a karmájának tudható be szerintem mert az csak Ootsuki, akikre nem hat.
Ugrás a fórumra: |