Az is benne van a pakliba vagy esetleg egy Vegita+F.Trunks fúzió SSJBlue szinten?
Vegitának már felesleges az SSJ3,bár tény hogy már csak a látvány végett is jó volna ha megkapná!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hát érdekes volt a mai rész, de valahogy nem sokat haladt előre a történet és úgy néz ki a következő részben még ennyit sem halad. Ez inkább csak a szereplők jobb megismerésére mellékszálnak volt jó.
Ja meg hogy az emberi hülyeség korlátlan. Hogy gondolták hogy képesek átlagos fegyverrel lelőni Blacket?
Elméletileg a következőben kapunk majd egy kis infót Black-ről. Amúgy úgy néz inkább ki hogy F. Trunks inkább Gohan-nal edz és fúzionál, valószínű hogy ők nyomják majd le, de ha jó az angolom akkor jobb is ha nem Goku megy a jövőbe mert ha jól látom Black minden egyes harc után Gokuval erősebb lesz (tanul tőle copyzza) és lehet hogy a Blue-val sem érne semmit Goku csak Black-et erősítené.
Fuuu én mindig úgy várom a vasárnapokat a DBS miatt. Elkezdem nézni, aztán mikor vége rájövök, hogy megint egy hét semmi... Ezekben a kb 15 perces részekben, sajnos nincs annyi info amin lehetne 1 hétig rágódni.
Be kell szereznem egy másik sorozatot, mert most a FLASH is szünetel :/
Egyébként nekem tetszene, ha Goku zúzná le az arcát, viszont már nagyon sablonos lenne, igazatok van abban, hogy végre Vegitának is járna már egy világmegmentő szerep, pláne, hogy annak semmi értelme, hogy majdnem Gokuval van egy szinten mindig, de mivel Goku mindig egy kicsivel jobb ezért ő ment meg mindenkit, így sokszor Vegita szerepe érvényét veszti, pedig nagyon erős ő is már. A legjobban azt várnám, ha lenne köztük végre már valamiféle kóperáció, hogy Vegita ne tekitse Gokut folyton ellenségnek,, vagy riválisnak, hanem inkább barátnak.
Nem feltétlen kellene egy embernek nagyon erősnek lennie és lerendeznie Blacket. Whis is számtalanszor elmondta, ha Goku és Vegita össze fogna és Bills-t is lenyomnák. Én erre az összefogásra szavazok most, hogy valamikor meg fog történni az S-ben, ha nem is feltétlen Black ellen. Már ebben a részben is célozgattak rá, hogy együtt kellene edzeniük...
Amúgy meg nem lesz ez valóban egyszerű történet, mert valamiféle gikszer lesz a jelenben is, miközben a jövőben is aprítás van. Itt már talán nem lesz annyira könnyen emészthető az anime, mint a Z
jasek89 írta:
Nem kell ahhoz barátság h egy csapatban tudjanak harcolni, elég a tisztelet is és az megvan.
Egy dolgot viszont nem értettem az e heti részben, Vegita kire ilyen dühös és miért?
jasek89 írta:
Egy dolgot viszont nem értettem az e heti részben, Vegita kire ilyen dühös és miért?
Nálam is ezek az opciók voltak, de akkor ezek szerint másoknak se egyértelmű h most kire gondolt Vegita. Na mindegy, Vegitán amúgy is elég nehéz kiigazodni...
Kivi leszek erre a 10 univerzumra, ha alapvető szabályt sértett az ott levő istenek vagy Kaio-k akkor Bills-ék is beavatkozhatnak.
Megnéztem én is az új részt.
Nekem is furcsa, hogy Pilafék sok szerepet kapnak, és hogy Trunks nem látta őket az ő idejében. Lehet, hogy nekik is közük van Black-hez? Nem lepődnék meg... amúgy meg mi értelme lenne nekik?
Sztem Goku nem fogja tudni legyőzni Black-et. Itt lesz majd Vegita nagy harca, és végre megkapja Gokut, Black formájában.
Nagyon várom már a harcokat ellene.
Black tuti, hogy még csak kezdő, vagy legalábbis kezdő volt mikor megjelent a Földön. Folyamatosan tanul, eltanulja, copyzza a harci technikákat. Azt is el tudom képzelni, hogy alapból Ő nem egy harcos volt, nem viselkedik igazi harcosként, csak copyzik.
De Whis meg Berrus már sejt valamit...
Összeségében jó votl a rész, kaptunk azért infót, és fogunk is még bőven, jó lesz a köv rész is, Trunks találkozik Gohannal... érdekes lesz. Goku megy másik univerzumba edzeni, újabb technikák stb... Vegita is edz egyedül, dühös is, belehúz ő is rendesen, elő fog drukkolni új technikákkal...
Amúgy remélem, hogy Trunks meg Gohan nem éri el az SSJBluet, mert nagyon nem lenne reális... A Blue az egy God form, amit kiba nehéz elérni. Gohan szart sem edzett elég régóta, alig tudja az SSJ-t is. Na nehogymár felhozzák Blue szintre. Akkor a blue eléggé elvesztené a hitelességét. Trunks se érje el, kapjanak egy SSJ3-at max azt csá.
Egyetértek, nem kell itt osztogatni mindenkinek az ssjb-t. Maradjon az csak meg Gokunak és Vegetának. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ki fog derülni az, hogy Trunksék nem tudják elérné az ssjb valamiért (mert félvérek vagy valami hasonló), ezzel elérve, hogy más Gokuékon kívül ne kapja meg a csapatban. Meg amúgy is jó lenne többet látni a régi átváltozásokat (főleg ssj3), mert ha már a végére mindenki kék hajjal rohangálna, az elég unalmas lenne...
Sajnos,mint ahogy már írtam ezt nem a mi korosztályunknak szánták a készítők.
OK,jó dolog,hogy 20 év után van újra db,de sajnálatos tény hogy a karaktereket "leépítették" kezdve Son Gohan-tól például Piccolo-ig,amik jó karakterek voltak és volt bennük potenciál azok most a háttérben vannak.
Cell -t Gohan győzte le ennyi kész baromi jó megoldás volt.
Én úgy vagyok vele most az előző rész után ,hogy kezdem unni azt a tényt mindig és mindenkor Songoku az aki legyőzi a fő gonoszt ő a legerősebb a legjobb stb. Kifejezetten kezd idegesítővé válni az egész karakter. -.-
Rajta kívül más nem is lehetne egálban az ellenséggel,tudom mielőtt mindenki írná hogy ő a főszereplő,de ezzel nyírják ki a p*csába az egész történet vezetést a superben.
A Z-ben még úgy mindenki elfogadta ezt régen,de ha új sorozat akkor miért nem adnak a készítők lehetőséget pl Vegitának?
Vegita egyszer az élteben lehetne már a hős aki megment mindenkit.
Ugrás a fórumra: |