Logikus amit mondasz
De az elmúlt 400 évet akkor se magyarázza
Fairy Tail manga
lunarcry88 írta:
Kíváncsian várom a magyarázatot, hogy a viharba nem ismerte fel Achnologia Eiilent. Vagy a nő hazudik a történettel, vagy itt valami nagyon sántít. Kellett Eileen hogy az emberek a sárkányölő mágiával legyenek "erősítve" , de még ha nem is, most komolyan achno aki valószínűleg emberként is erős mágus lehetett soha az életében nem hallott arról a királyságról és annak királynőjéről aki mit ad isten kitalálta azt a mágiát , amivel ö kedvére gyilkolássza a sárkányokat? khm...
Egyelőre még azt se tudjuk mit csinált Acno 400 évig. Várjuk meg míg kiderül. Ebben a harcban pedig úgy érzem Wendynek nagy szerepe lesz háború előtt is volt egy jelenet mikor fürdés közben mondta Erzának hogy itt az ideje hogy más (ezesteben ő) védje meg Erzát. Következő fejezetben pedig megtudjuk mi is valójában Irene mágiája. Van rá esély hogy ezena héten megkapjuk.
bloodbath írta:
Én úgy tudom, hogy az 516. fejezet két hét múlva, január 9-én fog megjelenni.
dungeonlord írta:
[quote]Lad írta:
A leállás Dec 20körül szokott lenni és Jan 10körül kapjuk a következőt.
És itt is van az 516. fejezet!
Egy kis utókarácsonyi meglepetés.
https://yonkoupro...516/page/1
Ezek alapján ha megvalósul a fúzió amit Igneel elmondott, akkor Natsu bitang erős lesz, csak így nem foglyuk látni a sima Etherios formát, hanem "csak" a sárkánydémonét amit egy kicsit sajnálnék, mert Mard Geer is tök jól nézett ki átalakulva, hátmég egy nála erősebb démon. Most már biztos, hogy a többi sariölőnél sikeres volt az antirészecskés project, de ezzel viszont így soha nem lesznek olyan teljes értékű sariölők mint Acnológia.
Ahogy végetért a fejezet, Iren el lesz picsázva 1-2 fejezeten belül valószínüleg (sajnos).
Na ez most meglepett! Démonmag , és ha a Natsuban lévő sárkány,- démon mag fúzionál,és megszületik a Sárkánydémon(ölő), akkor lehet,hogy még Acnológiát is felűlmúlja
Szerk: Ha most így belegondolok lehet,hogy Acnologia önmagában nem igazán tartott E.N.D-től , később viszont szerintem tartott attól,hogy Sárkánydémon lesz belőle.
516. fejezet: Áu kényelmetlen helyzet lett a vége
515. fejezet: Eileen férje az egy... az egy... erre olyat tudnék, de inkább nem. Acno...... egyetlen győztes? Mindenkit legyilkolt csak azért mert háború volt? Ha jól emlékszem egy csapat sárkány ellenes sárkányölő volt, ők hova tűntek? Nagy valószínűséggel őket is eltette láb alól vagy pont, hogy ők terveltek ki valamit? Visszatérve Eileen-hez, szegény Erzának egy elég bekattant anya jutott, de hát legalább nem ő nevelte. Én csak annyit kérdeznék, hogy mikor jön végre Acno??? Meg E.N.D.? (bár ő már ébredezik) A nagy részét már úgyis át beszéltétek, újat szerintem nem mondtam. Várom az új évet és az új fejezeteket. Utólag is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Értem én, de miért?
Gray faterja démon, erre Erza anyja meg sárkány.
Kérdem én, ha valaki nem csillagharcos, akkor nem lehet evidens szereplője egy shounen mangának?
Erza születésének körülménye drámai, de egyszerűen ott vágta el magát, hogy Eileen sárkánnyá változik hogy megvédje Erzát, majd hirtelen elmezavarának köszönhetően Erza lénye eszközzé, majd szemétté alacsonyul.
Látom benne, hogy ez szomorú, de egyik képkockáról a másikra ennek olyan szódával elmegy hangulata van.
Egyszerűen semmit nem adott hozzá Erza karakteréhez. Csak valami ostoba hype-ot a szuper csillagharcos szindrómával.
Azért nem kell túlozni Az pl. hogy démonmag van Natsuban, semmiről nem árulkodik, és Eileennél is volt már érdekesebb gonosz a FT-ben, DE, ez a három fejezet, így együtt (meg remélem a következőek is) tényleg baromi jók voltak végre.
Izgalmasak, érdekesek, érezni lehetett, hogy itt végre nem játszanak és nem lényegtelen dolgokat dramatizálnak túl.
Ez a fejezet is nagyon-nagyon jó lett! A Natsus szál is nagyon érdekes fordulatot vett (bár az előző fejezetekben még azt mondta Natsu "idegenvezetője" - akkor éppen Gazille -, hogy ő nem tudja, hogy miért haldoklik Natsu, csak az emlékeit mutatja meg, erre most nyíltan megmondta neki, hogy miért fog meghalni De mindegy, ez legyen a legnagyobb baj, fura is lett volna, ha nem tudjuk meg
), akkor ezek szerint Natsu még simán sárkánnyá is válhat- de legalábbis valami fura keverékké. Fura, és valószínűleg brutálisan erős, de ez még nem ide tartozik
Most arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan fogja túlélni, nem lennék meglepve, ha "csupán" annyi lesz a megoldás, hogy Natsu teste egyszerűen megbírkózik vele, de nem bánnám, hogy ha nem a legegyszerűbb megoldást választaná Mashima.
Ez az Eileen szál meg tényleg nagyon jó, nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni, végre valaki, aki abszolút méltó a hype-jához. Teljesen átjött végre a mostani fejezetben az őrültsége, a Wendy-Erza harcjelenetek is királyok voltak, örülök, hogy Erza meg sem próbálta 1v1-ben nyomni, dühös lettem volna, ha valami logikátlan dolog sült volna ki ebből, de így, hogy még a kettejük ereje sem ért szinte semmit (meg különösen az, hogy Wendy mennyire király volt - neki ez sokkal, sokkal jobban áll, mint a csapkodás és a fizikai harc), nagyon király volt, és hiteles.
Ezzel a megoldással meg ügyesen elintézte azt is Mashima, hogy logikus úton meg lehessen verni Eileent, a mágikus ereje lecsökkent, és szerintem ez így pont a legjobb- igazából a saját őrültsége fogja legyőzni.
Attól már rég nem félek, hogy a főszereplőkkel történni fog valami komoly (legalábbis a legeslegvége előtt), úgyhogy majd valahogy azt is meg fogja oldani, hogy Wendy is megússza.
Szóval király volt, na! Külön ez a fejezet is, az elmúlt 3 együtt meg különösen! Végre a háborúhoz méltó harc és történetszál.
Szerk.:
Shiro, szerintem azért (és ezért is nem zavar most egyáltalán az, amit írsz), mert ez nem Erzáról szól, szó sem volt arról, hogy az ő karaktere valami többletet fog itt kapni. Ez az egyik legnagyobb ellenségről szólt, meg arról, hogy betömjön egy lyukat a múltban, és erre tökéletesen megfelelt.
Hát ez a fejezett meglepett. Mivel idén már nem számítottam újra. Natsu miatt kicsit szomorú vagyok de remélem miután "meghalt" valahogyan vissza tér a régi önmagába. Eileen meg totálisan bekattant. Testet cserélni Wendy-vel érdekes húzás volt. Azon gondolkodok, hogy tuti valahol neki is kell lennie nem lebeghet csak úgy az éterben. Az viszont vicces lenne ha Eileen testében lenne. De most hogy Wendy testében van akkor az ő erejével rendelkezik vagy a sajátjával? Mert így sokkal egyszerűbb lesz legyőzni ha nem a saját erejét tudja használni. Az már más kérdés hogy Erza bántaná-e Wendy testében lévő Eileen-t.
Ugrás a fórumra: |