A Logan nekem nagyon bejött. Egyrészt mert látszott a szinészeken hogy apait anyait bele adnak másrészt mert elég durvák voltak az akció jelenetek .
Hugh Jackman is rettentően jól játszotta az öreg mutáns szerepét. Egyik kedvenc részletem mikor Logan felveszi a szemüveget ^^.
A professzornak én nem ilyen véget szántam volna,sajnáltam is szegényt nagyon. Viszont drámailag nagyon ott van a film.
A végén pedig az utolsó harjelenetek hát az valami állat volt szerintem azt az egészet végigborzongtam.
Összességében csak egy kivetni valót találtam a fimben és az is csak a képregény miatt van(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a képregényben ugye nem sikerül létrehozni Logan megmaradt DNS-éből fiú utódot létrhozni-ezért van ott Laura-erre itt bevágnak egy Logan klónt.)
Szerk.: ja és a tényleges vége (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: nálam hatalmasat ütött mikor Laura Logan sirján a keresztből X-et csinált ez volt talán a legszebb pillanata a filmnek és megható is volt nem is kicsit meg hát rettentően nagy tisztelgés volt ez.)
Szerkesztette: Hadron - 2017.04.23. 11:15