goku5 írta:
Ezt sajnálattal olvasom Ayagii! Pedig jók voltak a kommentjeid. és segített jobban megérteni hogy mi maradt ki. És hiányoznak is.
Amúgy én se igen szeretem a spoilert, de néha mindenütt becsúszik.
204XX nem volt ott a csoportos pózolásnál. Szerintem direkt csak a 7 szörny volt ott, hogy mutassák ők a 7 szörny. Na meg XX nem is olyan nagy szintű pláne nem harci jellegű a harci lelke. Szóval itt még hasznát se vennék ha ott lenne. Szóval szerintem ő valahol hátul meghúzódott.
És szerintem itt lesznek majd csak a megdöbbent arcok! Már alig várom hogy lássam. Pláne biztos hogy nem voltak a klánnál. Egyrészt mert eleve titkos lehetett a gyűlés és miért tudna a klán róla? Másrészt meg pont a pont a tenger parton vannak, szóval simán ott értek partot TS-ék. És már csak az oda vissza út se telne időbe meg még ha tudtak is a gyűlésről miért mentek volna oda. Egyszerűen ott értek partot.
ÉS szerintem ha szétválnak akkor biztos hogy majd ezután lesz. Csata a dicső visszatérés után. Aztán meg mindenki megy a maga útján. És mint írtam kb most értek partot. Csak ezután jöhet a szétválás.
Az oldalon csak a 199. részig van felirat. Én elértő anime részek is csak addig vannak. De igaz hogy már megjelent 204 rész. De a többihez még felirat forrás hiány van. Szóval ne is keress többet.