Majd a 124-ik részben kiderül mi lesz Gohan sorsa. De egy igazán nagy raget vagy valamit még hiányolok tőle mielőtt kieesik.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Amúgy nem lenne szabályellenes hogy egy pusztítás isten részt vegyen a tornán?
Na meg tényleg az hogy pusztítás isten legyen valaki tényleg ennyire kell? (harcosok között legyen) Egyelőre Jiren miatt nem látom indokoltnak ezt.
Na meg tényleg a "rituálé" tényleg csettintés lenne? És ezen változtatások ellen nem szólalna fel senki?
Én is arra tippelek ,hogy Toppo a 125.részben pusztítás istene lesz és hogy ezzel egy power uppot fog kapni. Még ha az ereje nem is sokszorozódik meg, de pusztítás energiát csak megkapja. Nem hiszem, hogy egy pusztítás istenévé válás csak annyi lenne, hogy mostantól te vagy az és kész.
Arra hogy ki/kik maradnak a végén arra mondok egy merészet, Vegita és Frieza
Tuti nem ők lesznek, de nekem ez tetszene, hogy pont nekik kellene összedolgozniuk Jiren ellen.
xindrix írta:
Én is arra tippelek ,hogy Toppo a 125.részben pusztítás istene lesz és hogy ezzel egy power uppot fog kapni. Még ha az ereje nem is sokszorozódik meg, de pusztítás energiát csak megkapja. Nem hiszem, hogy egy pusztítás istenévé válás csak annyi lenne, hogy mostantól te vagy az és kész.
Arra hogy ki/kik maradnak a végén arra mondok egy merészet, Vegita és Frieza
Tuti nem ők lesznek, de nekem ez tetszene, hogy pont nekik kellene összedolgozniuk Jiren ellen.
Akkor csak nem az jött be amit sokan mondtak, hogy a készítők "véletlenül" rosszul rajzolták meg Vegitát és azért van pupillája
De az erejét még nem ismerjük, simán lehet, hogy amugy erősebb mint a SSJ Blue+kaioken Goku (sőt ez lenne a valószínűbb) csak most Goku nem tud az UI-ba lépni.
superlacko írta:
Hmhm..és akkor ott van a 124. rész leírása, hogy ilyen formákban sem fogják tudni megütni Jirent. Akkor most Vegetto lesz, UI, vagy mindkettő?
Én még mindig nem adtam fel azt, hogy Gohan gyógyítani fog, mint a mangában Trunks. Plusz egy jó kis összedolgozást várok Gokutól és Vegitától.
Jaeger
''their attacks have hardly any effect''
Jogos.
Szóval nem lesz hatása a támadásaiknak Jirenre.
Nem kell ide Vegito, elveszne a varázsa ha mindig bevetnék.
Egy tökéletes UI Goku vagy egy SSJBlue+UI vegyített Vegita is elég lesz csapatmunkával.
Egy UI Vegitot még korai lenne bevetni. Ha előző arcban előtték most biztos nem fogják maximum akkor tudom elképzelni ha Toppo meg Jiren fúzionálnak de az szerintem kizárt
Miért ha 2 év múlva tűnne fel ismét 5 percre majd újabb 2 évig semmi, akkor megmaradna a varázs?
Eddig mind a 2 alkalommal úgymond töltelék szereplő volt és sose ő vitte el a showt a végén. Akkor meg varázs sem lenne, ha durván 5 év alatt alig szerepelne 10 percet.
Toriyama nem kifejezetten szereti Vegitot. Eddig a spoilerek se erre utalnak, hogy megvalósulna. Zamasu arcban is Toyataro javasolta a használatát.
Dragon Ball Z Dokken Battleban is, ott van a félmeztelen UI Goku amit animében még nem láttunk sehol, promo képeken is ott volt a félmezeten UI Goku. Szóval azt mindenképpen látnunk kell de a 126-ik részig nem valószínű. Abban a részben Vegita lehet ki fog esni, esetleg fel is áldozza magát mint Buu ellen legalábbis a cím erre utal. Szóval én nem láttom reálisan Vegitot.
De ha már Dragon Ball Z Dokken Battle,
Ugye ott a Vegita utalás a Surpassing Even the Gods eventel ami a játékban van.
Viszont van egy Gohan event is, Ultimate Awakened Power címmel.
Ez egy kép róla: http://dbz-dokkan..._2_big.png
Lehet nem lesz ebből semmi, de ha igen nem tudjuk Gohan ereje hová lesz sorolható. Még egy Gohan vs Toppo se kizárt dolog és akkor ha Vegita kiesik ott a Heroes Jiren vs Goku és Frieza.
KingBradley írta:
shadowdroid képei alapján, egyértelmű, h kizárhatjuk Vegeta elrajzolásának tényét.
Vegetto azért is lenne értelmetlen, mert ebből adódóan az U11 is alkalmazhatná a potara t.
KingBradley ebbe bele kell kötnöm. Ha egyedül maradna Jiren, akkor már csak saját magára aggathatná a potarákat.
Ugrás a fórumra: |