Capac hatására már így is listán van, de ez a "trailer" jelentősen feljebb tolta Ez baromi jó:
https://www.youtu...edZjqDfFl8
Filmek & sorozatok
Capac hatására már így is listán van, de ez a "trailer" jelentősen feljebb tolta Ez baromi jó:
https://www.youtu...edZjqDfFl8
Kazekage írta:
Már majdnem egy éve Riri az egyik vasember a másik meg Doom. Igen nyilván a Marvel egyik leggyengébb filmjének leggyengébb pontja lesz az új vasember.
dungeonlord írta:
Dislike alapján ,neked tetszik ez a női vasember dolog-.- .Mindjárt jönnek a letörött köröm női viccek xD
Tesóm leültetett minket a napokban a Moana (magyar címe: Vaiana. Ezt most tudtam meg, miután utána néztem) című legújabb Walt Disney animációs film elé.
Nem tudtam róla semmit. Talán anno láttam pár képet, hogy lesz, de úgy el is felejtődött számomra, tegnapig.
Hogy miről szól?
A Polinézekről. Nagy felfedezők voltak, szigetről szigetre jártak míg egyszer csak történt valami. 1000 évig nem haladtak semerre. Ez a mese elmondja számunkra, hogy miért is nem.
Moana, a polinéziai Motunui szigetén élő lány vállán óriási felelősség nyugszik. Egy nap ő lesz az itt élő maori törzs főnöke, és hogy őket képviselhesse, fel kell adnia álmait, melyek az óceán felfedezéséhez kötik, és csak a szigeten élőkre szabad koncentrálnia. Igen ám, de a termés pusztulásnak indul, és Moana megtudja, hogy eme pusztulás oka egy régi legenda, amely Te Fitihez, egy szigetté változott és a környező világ életéért felelős istennőhöz köthető, egészen pontosan annak szívéhez, melyet ellopott Maui(Dwayne Johnson "Rock" ), az átváltozásra képes félisten. Moanának az óceánt átszelve őt kéne megkeresnie, és arra kényszerítenie, hogy juttassa vissza a szívet annak jogos tulajdonosához.
Természetesen rengeteg nagyon fülbemászó dallammal karöltve végig tudjuk követni eme lány harcát, magával, Mauival és persze Ta Ka-val. Nagyon élveztem. A látványvilága egyszerűen gyönyörű! A dalok nem idegesítettek, aranyosak voltak, hangulatosak, és az ember szívesen énekelgeti magában máskor is. Nagyon tetszett, hogy a polinézeket így hogy Walt Disney-ről volt szó, nem kis vékony hercegnőként mutatták be, hanem még a főszereplőnk is kis husos, a karja meg minden. Nagyon tetszett az is, hogy SEMMI, de ismétlem, semmi romantika nincs ebben a mesében és NEM IS KELL!
Hangulatos volt, és aranyos. Érdemes meglesni.
Akkor a Moanat meglesem.
Tegnap kijött az új Doctor Who. Jó rész volt, és jó kezdet lehetett volna, De még életembe nem éreztem hogy ennyire a pofámba akarnak tolni egy meleg karaktert. Már az első rész ekörül forgott. Ez a PC farok olyan mint a rendszerváltás előtti keleti filmekben a vörös farok. Rettentően zavar. Remélem nem ekörül forgatják majd az évadot mert akkor basszus önként jelentkezek Cyberman-nek csak ne kelljen éreznem ezt az érzést. Adok neki még esélyt mert már hiányzott ez a világ. Csak azért na.
Hátőőő ja. Elég szépen megkavarták a történéseket a könyvhöz képest. Avasarala sztorija konkrétan végez a 2. könyvvel, közbebn Holdenék még csak a felénél tartanak. Naomit leszarom, már annyira kiidegelt, hogy nem foglalkozok vele. Ez igaz a Roci teljes legénységére is.
Kazekage írta:
A dislike az undoromat fejezte ki a tudatlanságod iránt, semmi köze ahhoz én mint gondolok erről az új karakterről.
The Expanse 2. évad
Először a 13. részről pár mondatban, utána jöhet a 2. évad.
Nem tudom volt-e már róla szó, de
Én tegnap nézem meg Logan : Farkas c. filmet.
Szerintem egész jó kis film volt. Jók voltak a szereplők főleg a lány tetszett benne nagyon.
De valahogy akkor is olyan vegyes szájízt hagyott maga után a film. Valahogy nem ilyen bejezésre számítottam, bár teljesen logikus is volt. Legalább tudjuk nem lesz már több Farkas film. nekem azért tetszettek. Na meg én még olyan befejezetlennek találtam a végét. Lehet lesz még folytatása???
Azért ha más is látta írja már le szerintem milyen volt és vajon miért ilyen a vége.(bár logikus)
Ugrás a fórumra: |