Bár nem vagyok egy óriás Naruto/Borító fan, hogy átlássak mindent, szóval úgy vegyétek az írásomat...
Ugye felhozták azt, hogy Naruto a távolléte után nem fejlődött annyit mint azt beharangozták volna. Viszont Borutonál eltudom képzelni, hogy látványos a változása. Hisz eddig viszonylag egy kényelmes helyzetbe volt. Most meg egy kényszer helyzetbe került, ahol küzdenie kellett, hogy erősebb legyen, mivel az egész világ őt keresi, és Sasuke se tejbe bajba fürösztötte amíg tanította. Egy pillanat alatt a hokage fiából lett egy nincstelen bujdosó senki, akit a világ minden pontján köröznek, és csak 3 ember áll mellete.A logikai hibák mellet eltekintek, mert majd azt az idők folyamán kimagyarázzák...bár ott megbukhat egy story, hogy mindent ki kell magyarázni.
A dizájn nekem se jött be. Vagyis inkább csak Saradánál szúrja a szemem az egész. Lehet érv, hogy az se normális, hogy 30 évig ugyanaz a stílus hódít. Ennek igazat adok, de attól még a ninják ruhájának 1000 év elteltével sem szabad funkcióját tekintve válzoznia. Lehet valaki ninja létére stílusos vagy kirívó, ha az nem hátráltatja a harcban. Most, had ne mondjam, hogy a pánt nélküli ruha miért is hátrány egy harcban...mellesleg elég szürreális látvány lenne, ha Sarada lógó fülbevalójával együtt beleakad egy bokorba.
Ennek ellenére nagyon üdítő volt ez a fejezet. Boruto belépője nagyot ütött. Mitsukira kíváncsi vagyok, hogy miképp ébred rá az igazságra, és arra is, hogy milyen módon fog visszatérni az emberek emléke. Sarada konfliktusa Shikamaruval pedig egy érdekes része a történetnek. Hisz mindenki tisztelte Narutot, főleg Shikamaru, de valahogy senki se tud Naruto filozófiájával együtt élni, és senki se bocsájt meg Borutonak, és senki se ad neki egy új esélyt, mint annak idején Naruto annyi embernek. És Sarada, aki annyira tisztelte a hokage munkáját, és mennyire is elítélte Boruto azon szokását, hogy nem tudta tisztelni az apját mint vezető...most pedig Sarada se tudja tisztelni Shikamarut, pedig teljesen logikus amit tesz. Hisz a tudatában az van, hogy a korának a legerősebb ninjákának gyilkosa Boruto, szóval könnyűszerrel eltudna bárkit intézni. Lehet túl sokat látok ebbe bele, de nah...
😅
Mindenesetre köszönöm a fordítást, és remélem nem hordtam össze túl sok zöldséget!
Nem tudom mit írjak ide...