Nekem nincs gondom vele, neked se szól be senki azért , mert a felhasználó neved náci tartalommal rendelkezik.
Duma topic 14
Hányféleképpen értelmezhető, ha a Div88-ból vetted a 88-at, akik meg a Heil Hitlert szimbolizálják a német abc 8 betűjével?
Nem önkényuralmi jelkép ez, tény. Csak épp egyetértés az önkényuralmi szervezettel. Amivel nekem szintén semmi bajom, csak azt nem bírom, amikor valaki úgy mutogat a másikra, mintha ő nem lenne hasonló(nem ugyanaz , csak hasonló) helyzetben.
Ez nem ugyanolyan, mert a kommunizmus rosszabb. Ez inkább egy ilyen kamaszkori nosztalgia, hogy nem vettem ki, 14 évesen regeltem ezzel a névvel. Nyilván náci nem vagyok, mert nem vagyok német. A Horthy rendszerrel szimpatizálok.
A divizió 88-al meg ne akarj már összemostni, ők azért választották ezt a nevet, mert a csapat tagjainak IQ-ja összesen 88.
De még ha egyet is értenék vele, akkor sem tolnék egy horogkeresztet az emberek pofájába. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Sabaku írta:
Blablaba hüye törökök blabla.
Hát ahogy én hallom azért a japánoknak meg a dél- kóreaiaknak is megvan a maguk baja az ISIS-szel, igaz nekem ezen hírek hozzám csak egy nemzetközi politikát hallgató dél kóreai srác által jutottak el, meg a francia ex-csaja által. :/ Ráadásul nekik most is, mint általánan van bajuk Kim-ékkel is.
Na most az a helyzet, hogy holnap elég nagy kihívással kell szembenéznem munkában. Lesz egy ellenőrzésem, fejesek jönnek megnézni, hogy hogyan dolgoztam az elmúlt két és fél évben. Az elmúlt hetekben mindent megtettem, hogy becsülettel felkészüljek a dologra, összeszedett maradjak, és koncentráljak. De a mai este, az hivatalosan is a pániké. Szóval összeszartam magam rendesen mostanra. Úgy hogy ha lehet, most ne idegesítsetek fel engem hülyeségekkel.
Sabaku írta:
Blablaba hüye törökök blabla.
Erről a témáról egyszerűen nem tud más eszembe jutni először, mint a kis vietnami barátosném, meg a szövege, hogy Kelet-Ázsia mennyire telibefossa Európa magánügyeit.
Miben volt rosszabb? Csak pusztulást hagytak maguk után. A nácik fejlődő gazdaságot építettek, amit a háború persze tönkretett, de az irány nem mindegy. A nácik is milliószámra öltek meg ártatlanokat. De ha összehasonlítjuk a kommunizmus áldozataival a számukat, akkor gyenge kezdők.
Ezenfelül a nácikhoz lehet kötni az első és második bécsi döntést, ami végre igazságos volt a magyarokkal először és máig utoljára 1920 óta. Ezért mondom, hogy rosszabbak. Nyilván egy zsidó szemében ez telejsen más, mert közvetlenül érintett. Meg is értem őket. De attól még a kommunizmus nagyságrendekkel több kárt okozott a világban.
Ugrás a fórumra: |