Az ki van csukva hogy adományozott lesz a kalapács 1. gyűrűje, mert pont az a 8. próba egyik része hogy szerezze meg az összes lélekgyűrűt és csontot. A többiek példájából kiindulva meg akkor fog maximum újabb lélek gyűrűt kapni amikor befejezi a próbákat, már ha fog kapni. Mert akkorra gyakorlatilag isten lesz belőle, szóval nem tudom hogy lesz e még azon kívül valami jutalom neki, de egyáltalán nem lehet kizárni sőt, talán kap valami isten gyűrűt, ha már isten lesz.
Szerintem meg pont hogy egy isten király 9. gyűrű lenne a pitonból a KEfűre és az a jég képesség pont hogy illik a kontrollba. Meg úgy alapból is, egy hatalmas óriáskígyó, aminek ha van bármi köze a valódi kígyókhoz, akkor az rátekeredik bármire mint az anakonda és megfojtja. Na meg szerintem van neki több képessége is nem csak az a jég, gondolj csak az Ember arcú démon pókokra, az idősebbeknek már voltak olyan képességeik amik nem voltak annak amelyikből a 3. gyűrűje lett TSnak. A KEfűnek meg pont a kontrollban van a védekező képessége, gyakorlatilag majd minden képességével tud védekezni és megvédeni a társait, na persze nem úgy mint a tipikus védelem típusúak.
Szerkesztette: Severum - 2022.04.08. 12:36