Boruto más,mint az apja,rendben,hogy örökölte egyes jellem tulajdonságait,de elég sok van Hinata és Neji személyiség jegyeiből is. Naruto,ki is jelenti,hogy a fia teljesen ellentéte. Boruto,nem arról fog szólni,hogy egy ember hogyan kapaszkodik fel a semmiből. Boruto,egy teljesen átlagos,megfelelő háttérrel rendelkező,elkényeztettet kölyök.Akinek meg kell tanulnia,hogy milyen is a valós világ,hogy az ember milyen erőfeszítések árán válhat igazi ninjává,milyen veszteségekkel jár. stb
Meg persze mellé jön,hogy a gyors technikai fejlődé,mint a mai világban,hogy milyen hatással van a jelenlegi világra.
Én ezt gondolom az egészről,végülis.Az én szavam nem szentírás,ha akarod ha nem a te dolgod,hogy elfogadod vagy sem.

).Aztán mindenki különlegesen kezelte őket,tehát az emberek szinte már Istennőként tekintetek rájuk.Még kihagytam azt is,hogy az akkori épületek stílusa szintén megegyezik az eredeti kaguya hercegnő történetében,legalábbis számomra ugyanazok voltak.Még ott van az is,hogy a narutós Kaguyát és az Eredeti kaguya hercegnőt is egy idő múltán üldözni kezdték,majd míg az egyikük visszatért a holdra,a Narutóban lévő kaguya evett a SzentFáról és "Nyúl-Démonná" vált.Tehát a két történet közül nagyon sok a kapocs,de vannak kisebb-nagyobb változtatások.