Szerintem nem volt ez rossz kezdésnek... De számomra még mindig több a kérdés, mint a válasz amit kaptunk
Az új dizájnok szerintem nem rosszak.
Bár eddig az egész Boruto egy kifordított Naruto történet.
Boruto manga
Szerintem nem volt ez rossz kezdésnek... De számomra még mindig több a kérdés, mint a válasz amit kaptunk
Az új dizájnok szerintem nem rosszak.
Bár eddig az egész Boruto egy kifordított Naruto történet.
Szerintem hűen tükrözi a mai generáció (főleg külföldön jellemző, de már idehaza is bekígyózott) stílusát. Ha valaki számára ez érthetetlen vagy felfoghatatlan, esetleg megbotránkoztató, annak van egy rossz hírem: öregszel, haver
Nem mintha olvasnám a mangát, de btw nekem sem tetszik, szolídabbak is lehettek volna. Nem egy múló hóbortnak kellene meghatároznia egy 21. századi mangát, ha örökzöld szeretne lenni majd egykor.
Nekem is csatlakoznom kell az előttem szólókhoz. Már nagyon kíváncsi voltam milyen lesz a folytatás így kicsit belekukkantottam (majd végigolvastam, igaz én németül) és hát,.... igen. Néhány szereplő kissé furcsán változott (legalábbis számomra), mások meg mintha nem változtak volna. Amint megjelenik magyarul (mármint itt jelenik meg) természetesen elolvasom. És talán ki tudja talán a többiek a későbbiekben kompenzálják a furcsaságokat.Valamiben illetve valakikben azonban biztosan nem fogunk csalódni (mind ahogyan idáig egyszer sem adtak okot a csalódásra). Remélem mindenki tudni foglya mire is gondolok.
Én öregszem az biztos. De nekem se tetszik ez a stílus, főleg amit Sarada és Kawaki mutat.Még ha ez divatos is, de roppantul nem praktikus. Főleg egy shinobi számára. Bő nadrág szétálló ruha meg messze lógó öv. Emlékezzünk annak ideén még a DB-ban is már Goku javasolta Gohannak (ő meg ugyanezt Videlne) hogy vágassa le a haját mert nem jó a hosszú haj harcban. És az csak haj volt nem az ilyen mozgást akadályozó ruha.
Himawari meg azért csak tetszik hosszú hajjal. Egyre inkább hasonlít az anyjára fiatalon. És még fejlődik is. Borutó és Kawaki kapcsolat meg más dolog. De ha jól értettem ő se emlékszek a valódi dolgokra sajna.
De amúgy hogy őszinték legyünk nem sok minden történt a folytatás első fejezetében. MAx hogy Borutó visszatért pont jókor. Mondjuk ez is igen érdekes véletlen. De majd meglátjuk miért és pláne ilyen nyíltan.
Tehát a timeskip után Sarada még mindig genin és egyáltalán nem mutat érdeklődést a vizsgák iránt. Illetve, olybá tűnik, hogy megtudta az igazságot Sasuke múltjáról is, és ettől csak mégjobban tiszteli Narutot, mivel minden megpróbáltatás ellenére megmentette a barátját. Ezeknek a tudatában ő is ezt az utat kívánja járni.
Való igaz, hogy már több, mint egy éve nem követem az animét - ahol Sarada már régen chunin -, de külön kiváncsi leszek rá, miként fogják tudni ezt összeegyeztetni. A manga most egy teljesen más ambíciókkal felvértezett Sarada-t mutat.
Ebből látszik csak igazán, hogy Kishimotot mennyire nem érdekli az anime. Mondjuk, én eleve nem értettem ezt az úgynevezett "anime canon" koncepciót. Szerintem teljesen értelmetlen az egész.
Jaeger írta:
Sarada az chunin. Csak Narutot példaként hozza fel, hogy Geninből is lehetsz Hokage meg hazahozta Sasukét, akit ugyanúgy árulónak néztek.
Megzavart az anime canon meg manga canon dolog.
Viszont a kioktató hangnemet feleslegesnek érzem.
Illetve megzavart, hogy a mangában Boro ellen kapitánynak nevezték ki Saradát a harcban a többiek.
köszi a fordítást, vegyes érzéseim vannak...karakterek szempontjából talán Mitsuki az egyetlen igazán "Shinobi kinézetű"...Saradával kapcsolatban meg nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az anyja, aki egy orvosi ninja is, elengedi küldetésre egy ilyen disco-szerkóban harcolni, fittyet hányva a testi épségére veszélyt jelentő helyek szabadon hagyására, könnyen megfogható laza cuccokra stb. (eltekintve attól, hogy MS-ja van - amit gondolom még most se tud rendesen használni -)...Kawaki is úgy néz ki, mint aki Linkin Park klipforgatáson volt kb... Shikamarutól meg sokkal több racionális gondolkodásra számítottam, kb. fogyatékosnak nézni Saradát, semmi kételkedés nincs benne, meg olyan egoja van ebben a részben, mintha legalább ő lenne a hat út bölcse xD ez nem tudom mennyire lesz fogyasztható hosszútávon, reméljük a "történet" segít rajta xd
Köszönöm szépen a fejezetet!
Jómagam is úgy vagyok vele h van akinek egész jól sikerült az új dizájn ( Konohamaru, Boruto, Himawari), míg másoknál kicsit szájhúzós.
A történet maga érdekel, bár az érdekes h egyből egy helyre hozzák a 3 karaktert.
Nem hinném hogy ez már az a fight amit az első fejezetben láttunk anno (mikor a kőarcokon állnak) lévén a kinézetük tök más, és azokat is Ikemoto rajzolta.
Én is úgy éreztem hogy Shikamaru kicsit arrogáns, bár nekem az egész Boruto mangában annak tűnt, legalábbis ott amit még Kodachi írt.
Illetve kíváncsi leszek, és a rajongók közt is beindult a teóriázgatás, hogy mivan Sasukeval. Egyrészt már minden cucca Borutonál van, Code azt mondja hogy 2 éve üldözi őt (nem őket, plusz ugye 3 év telt el), illetve Codenak is lett egy szép kis sebhelye a bal szemén.
Am nem tudom hogy vagytok vele, nekem bejött ahogy Boruto megjelent, nem sűrűn látni ilyet, de külföldön páran már ezen is kiakadtak, h ez már akkora disrespect h Code ettől tiszta lúzer, meg h akk base Boruto már erősebb lehet mint Code (aki elvileg erősebb Jigennél) ha ilyet megcsinál. Utóbbival azért nem értek egyet, mert attól h hozzáér, meglepi őt, nem feltétlenül lesz erősebb. Narutoek is kikaptak Jigentől de ettől még megkínálták párszor.
Köszönöm az új részt.
Még mindig kérdés számomra, hogyan tudott ez a srác mindenkit meghülyíteni az egy dolog, hogy kicserélte az emlékeiket, de ott van a sok fizikai bizonyíték bár erről volt szó korábban. Kicsit furcsa, hogy Sasuke az egyetlen aki próbálta használni a józan eszét. Lehet Sakurát is meg tudják győzni, mondván nem a memóriájában bízik hanem a szeretteiben.
Kicsit gonosznak hangzik, de remélem ha egyszer visszatér minden a régi kerékvágásba mutatják, hogy esik pofára néhány shinobi.
Még egyszer köszönöm.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ruházatra nekem tényleg Sarada és Kawaki aki kiveri a biztosítékot. Borzalom ahogy kinéznek. Főleg ahogy Saradát eleve ábrázolják!? Mi ez a stílus? Pláne ahogy én is írtam korábban ez nem Shinobinak való öltözet.
Amúgy tényleg hogy a francba tényleg senkinek nem tűnik fel hogy Kawaki eleve idősebb minthogy Narutó és Hinata gyereke legyen. Meg ahogy a mangában is van hogy lehet eleve módosított teste? NA meg hogy melyik otsutsuki is akitől az ereje származik!? Mert hogy nem Jigen erejével kéne bírnia ha ő lépett Borutó helyébe.
Mondjuk Mitsukinek volt vagy 2 mondata de még őt érzem hogy mintha nem érezné hogy jól van ez így.
Másik meg kimondottan Himawari. Ő pláne jól kijött Kawakival pláne az animében. Viszont ott vagy lehet a mangában is mondta hogy Borutó miatt akarna erősebb lenni hogy tudja segíteni. Meg mintha a magyar fordításból is az jönne le nekem hogy mintha nem passzolnának az emlékei és a Borutóról mondottak neki.
Őszintém én meg még elképzelni se igen tudom mit is tanulhatott Borutó az elmúlt 3 évben. Mert ez volt a Narutóban is a visszatéréskor hogy mindenki mondja hogy erősebb, de számomra nem sok mindent tudott ott felmutatni, mert az azt követő 1 évben sokkal de sokkal többet fejlődőt. Itt is mit tanulhatott sasukétól?
Ugrás a fórumra: |