Sziasztok érdeklődni szeretnék mikorra várható rész ?
Előre is köszönőm a választ
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Bibi Dong új megjelenése egy szóval jellemezve: tökéletes! Nekem nagyon tetszik és passzol is hozzá, én úgy érzem hogy közelebb áll a személyiségéhez, plusz aktuális is. Háborúban áll a két másik királysággal szemben. A világ űrnője címre hajt őnagysága.
Ami eszembe jutott még az új ruhájával kapcsolatban, hogy van egyfajta World of warcraft paladinos set feelingje. Jó kis raid enging boss lehetne, na de jó elkalandoztam...
Mindenkit , szépen megkérnék , hogy ne spoilerezzen már. Nem mindenki nézi meg angolul , vagy más nyelven a részeket vagy esetleg a regényét sem olvassa el. Valakik , mint én is türelmesen várjuk Ayagi munkáját , amit nagyra értékelek , illetve értékelünk. Itt olvasom a kommenteket és ott van példlának a 99 oldalon az utolsó kommentelő. Nyomatékosan megkêrek mindenkit mégegyszer , hogy ne spoilerezzen , tisztelet a kivételnek.
Neked igazad van, hibáztunk!
Megkérek mindenkit aki angolul is megnézi, hogy ezentúl rejtse el a spoilert, ahogy eddig is kellett volna! Akik meg nem nézik meg angolul azokat arra kérem hogy még véletlenül se nyissák meg a spoilereket! Természetesen az angolul megjelent részeket spoilerezzük csak!
Elsőnek is valahogy megértem én hogy miért is írják hogy ne spoillerezzünk. Még én is írtam korábban.
NA de viszont sajnos pont olyan írja hogy ne spoillerezzünk aki nem is ír a fórumra? Másrészről már hetek óta nincs új rész kiadva és még nem is tudjuk hogy mikor lesz legközelebb? Így én nem értek egyet vele hogy minden kerüljön spoillerbe. Mert lényegében akkor szinte minden mehet abba heteken át, mert ki tudja ha lesz is felirat mikorra éri utol? Most lehet sok valakinek nem fog tetszeni, de azt kell mondanom hogy ez a fórum leginkább csak az új részek miatt aktív. És aki ír is ide az nézi angol felirattal. (mint én ha nem is értem teljesen) Szóval itt jön a csúnya kifejezés de aki eddig nem igen írt ide és várja az új részeket az egyszerűen addig ne nézzen rá a fórumra. Utána ha lesznek új részek majd feljöhet megint hogy a hiányzókat rakjuk spoillerbe. Addig szerintem ne.
Ezzel kapcsolatban tényleg kérdem hogy egy admin, vagy egy moderátor mit mond?
NA de hogy írjak is már valamit.
Eddig nem is igen tűnt fel de ahogy nézegetem a régebbi részeket a szigetnél jöttek hogy milyen próbák is vannak.
Valahogy ott is van fehér próba,(1) sárga,(2) lila (3) fekete (4-6) vörös (7-8) ÉS a legfelsőbb az arany (9). Valahogy ezerről tisztára beugrott hogy nemrég beszéltünk a gyűrűkről és milyen lehet a démon bálna gyűrűje. Még spoiller nélkül is!
Bibi néni új ruhája akkor csak nekem nem tetszik. Jó. Lehet nekem van más ízlésem.
Ja,hibáztak,de kb már hónaapok óta írtam,h RR vörös gyűrűs lesz,és lám csak be jött,és mindenki hülyének gondolt, így akkor az is spoiler volt? DE én se nem olvastam előre semmit, meg nem tudtam semmit, csak egy tipp volt. Igen most megvédeném a többieket,ők csak a részeket beszélik meg. Én se nézem meg mig itt fent nem lesz ,és várom a fórditást,de hadd beszélgessen már az a pár ember akik minden nap itt vannak a témánál,ha nem szeretnéd elolvasni,akkor nem muszály,de ez nem olyan spoiler mint amikor valaki belinkelt egy játék videot ami szinte megmutatott mindent előre,meg egyszer valaki beböfögött egy "Arany szint is",hogy van idősebb lélekszörnyek a 100.000 éveseknél,és az még a sziget előtt volt jóval. NA AZOK VOLTAK A DURVA SPOILEREK...Ők csak a heti részeket beszélik ki,bocsi ha megbántottalak,de most Gokunak adok igazat, de azért figyeljetek ti is jobban oda,h ne spoilerezetek. Üdv
Alapvetően én is egyet értek, de nem okoz semmi problémát az hogy beletegyem spoilerbe amit írok. Viszont ha mindent spoilerbe teszünk akkor gyakorlatilag fölösleges olvasnia az oldalt azoknak akik várnak a magyar fordításra, mert csak spoilerek lesznek.
Nekem pont ez az egyik ok a spoilerezes amiert szinte teljesen lealtam a forum kovetesevel. En is ha ugy nezzuk elszoltam egy picit magam de utana relative gyorsan javitottam azokra gondolva akik varjak a magyar forditast.
A masik hogy eleg nehez es mivel a tortenet nemsokara veget er egyre nehezebb ugy beszelni rola hogy ne boritsak vagy fedjek fel valamit, plusz hogy a tortenet nem koveti a regenyt es nagyon sok hulyeseg van benne amiert anno Ayagi majdnem abba is hagyta a forditast! Hala Istenek nem tette!
Goku majd ha "kifut" annyira a tortenet ami erinti a regi eszmecsereinket vagy "vitainkat" akkor PM-ben megkereslek es vissza utalok ra es megbeszeljuk. Lelekszornyek stb....
Ayagi lenne egy kerdesem hozzad. Elvi szinten be fogod-e vallalni hogy amig megy ez a projekt mellette visszatersz a Star Cellar 3 ill. 4-dik evad forditasara?
Szerintem oriasi meglepetesek lesznek meg ha nem rontjak el a tortenetet ugyhogy, mindenkinek nagyon jo szorakozast kivanok a tovabbiakban!
En ugy dontottem el bucsuzok ettol a tarsasagtol. Egy jo elmeny volt itt lenni.
Koszonom.
Sziasztok.
dreamhunter
Komolyan nem értem miért is akarod elhagyni a fórumot.
Mindenütt belefuthat spoillerbe az ember ha egy kicsit is érdeklődik valamilyen történet iránt. Ez nem újdonság. Aki nem zárkózik el az biztos találkozik.
Ez a fórum meg éppen azért jó, mert találgathatunk elmondatjuk a véleményünket. És hát nem azért de volt itt olyan jóstat ami lényegében lefedte a történéseket. Nem tudom olyan írta-e aki novelt olvasta vagy se, de mindegy is. És hát én is elég sok mindent írtam ami bejött. Sőt azt mondom már hogy elég kitalálható is mi fog még jönni.
Csak az olvassa akkor el aki spoillert akar olvasni. Mert ez szerintem teljesen kikövetkeztethető.
Most akkor spoiller azt ha leírom? Mert lényegében biztos hogy a bálna lesz a kalapács 9. gyűrűje. És biztos dob lélekcsontot. Ha jól sejtem tőle lesz a legértékesebb törzs. (pláne ha igaz a novellás leírás hogy a 100.e évesek direkt olyat adnak amilyen a megölőjüknek nincs.
Ezen kívül TS-na kell egy jobb és XW-é helyet egy bal kar lélekcsont. ÉS már csak a hogyan a kérdés, de csak a ming testvéreket ismerünk mint 100.e éves lélekszörnyeket. Szóval gondolom tőlük lesz.
Hogy izgi legyen a történet angyalkánk biztos hamarabb lesz isten mint TS és találkozásuknál TS-na valahogy mentenie kell magát. Majd gyors fejlődés és ő is isten lesz. Aztán már legyőzhetné angyalkánkat, de nem tudja mert Bibi néni is isten lesz. Majd hogy legyőzze TS kettős isten lesz Ashura révén.
Ja és persze szerintem biztos TC lesz mészárlókirály! Aki biztos segíteni fogja TS-t valahogy. Istenné válni és a klánnal is.
Na ha valaki elolvasta akkor ez spoller vagy inkább egyéni találgatás? És mi van ha mind bejön? Előre spoillereztem vagy mi? Mindenki döntse el maga.
Az meg megint csak mint írtam hülyeség ha mindent spoillerbe rakunk. hogy nézne ki? Ha nem akkor meg mi van? Ha már fórumot olvasol pláne új rész után számíthatol spoillerre. Ezt szerintem mindenki tudhatja. Ha nem írunk akkor meg kihal a fórum. Így is elég kevesen vagyunk pláne ha dreamhunter is elmegy.
Csak az szerintem a járható hogy simán írunk amíg jönnek új részek aztán esetleg utána tehetünk némi spoiller feliratot. De még megint csak kérdem fórumot olvas de nem ír olyan sok lenne? Mert így tényleg tönkremegy ez a fórum is ha nem írunk semmit és elhagyja az ember spoiller veszély miatt.
Ezért is írtam hogy jó lenne mások véleménye is. Azok is írhatnak akik csak olvassák a fórumot hogy legalább vannak és mi a véleményük erről. Na és főleg mint írtam hogy mit gondol mit enged maga az oldal. Maga a Narutó kun team.
Ja és már a végére. Régi kérdésem. Ott van Bo néni oldalán az a nő. Az végül is ki lenne? Volt neki valami jelentősége hogy benne volt a történetben? Nem értem. Meglettünk volna nélküle is.
Egy másiknak. Főleg a mai előzetes alapján? Gondolom gyűrű vadászat közben botlanak bele szellem dólóba. DE a kérdésem az előző. Hogy a francba nem bírák lecserélni a ruháját a történet folyamán? Tényleg olyan sok munka lett volna? Vagy ha más ő a Shrek tanára és azok a Shrek diákjai, miért olyan ruhában vannak most komolyan mint a birodalmi akadémia diákjai?
Én Bo néni társalkodónőjének tartom, folyton ott van körülötte hogy ne unatkozzon, lehet főz mos takarít is.
Gondolom mert beszállt a Birodalmi akadémia is LB elleni harcba miután a 3 vén nem ment vissza LB hívására, meg a diákjaik is a harcot választották és ezért segítenek a diákjaik erősebbé tételében.
Lehet szégyenlősek és azért nem szólnak hozzá, vagy csak nem érdekli őket annyira, nekem is van pár olyan mű amit csak megköszönök, ha már azt se akkor abbahagytam a fogyasztását és a fórumát se követem tovább.
Sajnos nekem az utóbbi időben nem sok időm jutott, h ide a fórumra feljárjak itt a napokban pótoltam be az elmaradást.
Bibi nénje új rucija nekem se jön be, túlcicomázott, csiricsáré, és sztem a személyiségéhez egy szolidabb viszont hasznosabb jobban passzolna.
Elvileg akkor most fognak lassan jönni a kalapácsra is a gyűrűcskék , vajon milyen szörnyek lesznek és milyen szintűek? Nagyon beteg lenne 8 pirossal meg a bálnával. A 2 Ming szerintem boritékolható+ a bálna, marad 6 ,a szigeten szerintem fog még legalább 1 jönni a kalapácsra. A 2 Ming inkább védelmi tipusnak tűnik nekem, a bálna támadó. Elkellene még egy valami ami a mobilitást helyezi előtérbe(főleg ha ugrik XW teleportja),1 ami kontroll(pl shock ilyensmi) a maradékok meg full támadók amik a "sebzést" helyezik előtérbe.Mondjuk szerintem nincs olyan a kontinensen aki ne kapna instant szivrohamot mikor először meglátja már a füvet is.
Ha a bálna tényleg 1 milkás, kiváncsi leszek nagyon a gyűrű képességére+ a csontra amit ad. Viszont ha van 1 misis akkor 10 millás is?El birnék képzelni mondjuk egy kék szint neki.
Viszont volt róla szó még régebben, hogy minél öregebb egy LSZ a gyűrű aktiválásához annál kevesebb lélekerő szükségeltetik, viszont itt az utóbbi részekben "spórolnak" a magas képességekkel mert sokat fogyaszt. Lehet, h már rég láttam és rosszul emlékszem
Mászárlóv.hez;
Kicsit volt benne egy csalódottság mikor nem lépett semmit Mész.k. mikor megmérgezte az egész kis birodalmát, valami nagy csatát vártam.(Bár, azt hittem LSZ és lesz belőle 1 pacek kis min vörös gyűrű )
Spoiler témához,
Ami már megjelent az nem spoiler, aki feljön ide nézelőni számoljon azzal h az adott friss részről lesz szó, attól függetlenül van-e hozzá magyar. Nem értem a problémát, a vasárnapi húslevest tárgyaljuk ki v mit ha nem ezt? Amúgy teljesen kihalna a fórum...Volt is már rá precedens h hetekig nem volt kb 1 új irás se.
[Személy szerint engem nem zavar a spoiler, amig nem lő le mindent, kb 1 prevnyi infóig.]
Egyesítve 2022.04.08 09:06:51:
Viszont az piszkosul irritál mikor valaki sejtelmes spoilereket lő...
Adott szinten fogyaszt a az öregebb lélek gyűrű kevesebbet, de attól még a magasabb szintű képességek többet fogyasztanak mint az alacsonyabbak. Mondjuk ha van egy 60000 éves fekete 8. gyűrűd annak a képessége többet fogyaszt mintha ugyanaz a gyűrű 100000 éves lenne.
A Mingeknél az a kérdés melyik utat választották vagy melyikre volt lehetőségük. Mert ha a százezer + ezer évet akkor el tudom képzelni hogy TS gyűrűi lesznek, de ha ők is megoldották mint a bálna és tovább tudnak élni akkor nem annyira. Levadászva meg biztos nem lesznek TS által, mert közöttük baráti viszony alakult ki, gyakorlatilag ők vigyáztak rá amíg nem volt képben. A Bika pitont 9. KE-fű gyűrűnek, a Titán majmot meg első kalapács gyűrűnek tudom elképzelni, mert ha úgy döntenek gyűrűk lesznek, szerintem együtt fogják csinálni.
Én azt mondom minden gyűrűje vörös lesz innentől, tudom ilyenkor jön a kérdés hogy honnan, de erre nem tudok válaszolni. Majd ki fog derülni, de nem nagyon tudom elképzelni hogy visszalépés lenne ez ügyben, persze az se fog zavarni ha tévedek és nem lesz mindegyik gyűrűje vörös.
Aha rámlett vmi akkor csak félig emlékeztem rá
Sanszos, de honnan a viharbol kerit annyi pirosat? (Vagy teremtget magának gyűrűket ha már TI lesz?) Sztem a 90 et még eléri a szigeten és kap is gyűrűt, sőt sztem az 1. kalapács gyűrűjét is adományozottból fogja szerezni.
Egyet értek, ha áldozzák magukat akkor együtt, viszont ők reinkarnálódhatnak, mivel van már olyan erős, h elbirja őket. Igy a lelkük szabad marad.
Viszont a fűre nem látom értelmét. Oda méreg, erő vagy kontroll kellene, oké ellenállóbbá teszi de ennyi slussz passz. Viz/jég tipusú a piton(legalábbis amit mutatott mikor XW áldozta magát)."Fagyott kékezüst vihar"(ilyen jégbefagyott KE tüskék repkednek amiket a reinkarnált képességével irányit) kb ilyen skillt tunék annak a gyűrűnek elképzelni. Bár ez meg inkább erő tipusú skill mintsem védelem.
Egyesítve 2022.04.08 09:49:36:
Tudnék****
Ugrás a fórumra: |