Édes istenem,Cid történetvezetése,h megteszi Roset királynak, majd Rose zsarnok lesz és a végén megküzd vele majdnem behaltam a röhögésbe...
[Naruto-Kun Projekt] Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Ez tényleg egy jó felvezető rész volt. Csak hogy 4 rész alatt lerendezni ezt a cselekményt is én valahogy keveslem.
Az a volt prosti meg hogy kerül megint elő nem tudom. Lesz neki is valami nagyobb szerepe?
Az 559-es. Ő meg szerintem nem Árnyék legnagyobb követője hanem saját maga elveié. Mivel minden elvét kivetíti árnyékre mintha az övé lenne és ezáltal értelmet is nyer. Az meg hogy ő is árnyéktől kapta az erejét érdekes. Milyen véletlen folytán vajon?
Na de a fő tárgyra visszatérve. Valahogy már megint úgy gondolom mindenki gondolata nagyon elsiklik egymás mellet. Árnyék akar valami míg a mások márt. Végül Árnyék akarata kiad valami sokkal de sokkal nagyobbat.
Valahogy le merem fogadni hogy csak Rosból lesz a királynő. És ezáltal az árnyak kertje egy ország ügyeibe tud beleszólni vagy legalább hogy egy ország támogatja majd őket a háttérből. És ezáltal lesz nagyobb szerepe. Hogy másképpen tudná megvédeni a népét nem igaz? gyengének meg azért gyenge mert nincs meg a megfelelő elszántsága és akaratereje. nem pedig fizikailag.
De ahogy nézem az árnyékkert tagjai se igen tudják Árnyék valódi kilétét. ott esznek mellette és nem is tudják. Pedig volt azért akik előtt mutatkozott az áruház emeletén. De árnyék se igen van tisztában a szervezete felépítésével és tagjaival. Még a számozottakról se tud.
Gondolom Rose már a 666os csajszi lett az árnyék kertbe...Volt is szó,h csak a fő csajok kapták árnyéktól az erőt,gondolom alfa,béta...stb. a többi sima számozott pedig alfáéktól kapták az erőt... Szerintem a kajálos részben tudták a csajok,h ki Cid,mert ugye Rose is ott volt velük...
Remek ez a mű!!!!! Végig kellet röhögni az egészet! Milyen poénok vannak benne. Árnyék mindent visz. ÉS az a beszélgetés a hercegnővel! Ő az lenyűgöző volt. Egy olcsó sablonos drámai szöveg és közben ennyi kell azokat a sütiket!
Az a gyűrű is milyen már. Mekkora hatalma van és mindenki azt akarja. Árnyék meg szimplán lenyúlja anélkül hogy tudná mi is az. Gondolom a végén majd ő nyomja el a gyűrű erejét bizonyítva saját erejét.
De amúgy segfej herceg (mióta is herceg amúgy?) most komolyan "Nézd meg az anyját vedd el a lányát" dolgot műveli? Gondolom a lány teljes tudta nélkül az anyja meg szimplán idióta.
Köszönöm a heti rész magyar feliratát!
A hullámzásos kézkiszabadítást még mindig nagyon szeretem
Epszilon nagyon jól észrevette: Shadow úgy látja a világot, ahogy azt senki más.
Én is azért szeretem ezt az animét mert jó humora van legalábbis nekem bejön a humora.
A történet viszont most már túl léphetne azon, hogy Shadow nem tud semmiről, és mégis jól csinálja a dolgait. Kiderülhetne végre, hogy fogalma sem volt eddig semmiről, és megismerhetnék végre az igazi természetét. Legalábbis a Shadow Garden oszlopos tagjai. Attól még megmaradhatna ez a poénkodás, hogy véletlenül jót csinál mindig, hiszen nem mindenki tudná róla, hogy abszolút nincs képbe a dolgokkal.
bszebi https://naruto-ku...amp;id=387
Kajak,köszi Tapion... ja csak úgy látszik lusta voltam megnézni,elis felejtettem,hogy írja az oldalon
Egyesítve 2023.12.16 15:55:15:
Kül gyorsan lezavarják ezt az évadot sajnos ,pedig nagy kedvenc lett, első évad hosszabb volt...de így legalább Ayagii is bír kicsit lazítani ünnepekre.
Ez a mű egyszerűen zseniális! Tényleg minden van itt ami kell. Fantasztikus a sztori! Nagyon jól ki lett találva.
Árnyék pedig a tudatlanságával és mindent elsöprő erejével úgy van jól ahogy van.
Tényleg félelmetes nőcsábász ez a Cid. Minden lány őt akarja. És ahogy csak úgy sétálgat a falon! az tényleg mindet vitt. Jobb mint pókember. Micsoda poén volt, vagy hogy inkább őt zaklatják a nők. De még így is milyen jól meglép.
Az a gyűrű meg milyen jókor lett pont jó helyen elveszítve. Mintha tényleg egy zseniális stratéga terve szerint menne minden.
Csak kár hogy már következő résszel vége is az évadnak.
Gondolom az a mindent elsöprő sárkény se húzza valami sokáig. Aztán a kerek asztal is veszít egy tagot Majd meglesz a koronázás a romokon. Valahogy előre látható. És ez így is van jól!
Róz hercegnő uralkodik. Segítheti a népét. Az árnyék kert kap egy országnyi háttér-segítségnek. Cid meg mehet kicsit pihenni haza, mint aki jól végezte dolgát. És jól van minden úgy ahogy van.
Ugrás a fórumra: |