Köszi az új részt! Ez a titkos társaság elég szektás jellegű, Punpun vajon hozzàjuk fog csatlakozni a nagy célkeresésben?
[Naruto-Kun Projekt] Oyasumi Punpun manga (Tilos a spoiler!)
71. fejezet
Megmosolyogtattak Pegazus körének emberei.
"Édes kedves magányos szív bolyhospajtás" kinézetre tiszta Nagy Feró.
A kerámiás néni talán Yuuichi bácsi tanfolyamán is volt, vagy annál a másik csávónál, aki bekattant.
"Segg hamburger" lehetett volna "Farburger" is. Jobban hangzik.
72. fejezet
Azt mondanám, hogy bejött a tippem. Punpun nem érzi jól magát. És persze ismét belép a képbe Aiko. Vélhetőleg minden remekül fog alakulni, aztán megint jön a Kagoshima téma. Remélhetőleg Punpun tanult az eddigiekből. Azt sem tartom kizártnak, hogy ők lesznek a hiányzó emberei Pegazus körének.
73. fejezet
Punpun szerencséjét figyelembe véve simán kinézem a műből, hogy Aiko férjhez ment, és gyereke is van már. A főszereplőnknek továbbra is éreznie kell a törődést.
----------
74. fejezet
Feltűnt Punpun Mama képe az asztalon. Csak érez valami szeretet a fia iránta, ha méltóztatta kitenni.
Punpunnak sikerült kivenni a házat, ahol Seki és Shimi takarított volna el egy hullát. Nagyszerű.
Többször gondoltam már úgy, hogy tragédiával zárul a sztori, Punpun most megteremtette ehhez a death flag-et. Őszintén szólva szerintem is marhaságot művel. Innentől kezdve a szerzőn múlik, hogy bünteti-e, vagy megjutalmazza-e az észszerűtlenségéért, a vakmerőségéért.
75. fejezet
Ki hitte volna, hogy Punpun mellett még Mimura is értelmes tagnak tűnik... Ez igen!
Pegazus egyre aggasztóbb. Mi fog kiderülni róla? Tömeggyilkos? Nemi erőszaktevő? Mindkettő?
76. fejezet
"De az se baj, ha középiskolás, vagy általános iskolás korúak."
Ő az, biztos úr! Viheti!
Nem mindegy, hogy Punpun "daijoubu" vagy "DIEjoubu". Általában az utóbbi az alaphangulata, mint ahogyan most is...
----------
77. fejezet
Köszi az új részeket! Az Aiko-ra való visszaemlékezés kajak ijesztő volt, nem tudom, mit eszik rajta még mindig. Punpun hogy kikérte már magának, hogy nem szűz. Ez ugyan technikailag igaz, de semmi igazi tapasztalata nincsen a nőkkel, eddig mindig bebukta a dolgot. Ebből a történetírás dologból még valami jó is kisülhetne, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog összejönni.
79. fejezet
Lovaggá ütöm önt, Sir Szőr... Vagy Lady Szőr?
Punpun már nagyon ki van éhezve. Inkább lelépett, nehogy még egyszer olyat tegyen, amit megbánna. Féltem, hogy tényleg belebotlik Aikóba a semmiből, de egyelőre nem valósult meg ez a félelmem. Remélem, hogy ez így is marad.
Egyébként a Legfrissebb fordításaink alatt látom a fejezetet, de külön hírként a Főoldalon nem.
80. fejezet
Megláttam azt a csodálatos hírképet, és az volt az első gondolatom, hogy ez egy fekete férfi karikatúrája, aki épp egy kuffert látott. De Punpun volt az...
Ez a hihetetlenül őszinte, romantikus vallomás garantáltan eléri, hogy Sachi letolja a bugyiját, és nyulak módjára szaporodni kezdjenek.
81. fejezet
Tipikusan egy olyan történés, aminél az a véleményem, hogy "a valóságban soha"...
Az évek során allergiássá váltam az önjelölt szárnysegéd karakterekre, akik a főszereplők helyett melóznak. Nevetséges, hogy Sachi egy ilyen történeti eszköz lett a semmiből. Ezek után aztán pláne nem érdekel az Aiko vonal.
----------
82. fejezet
Nagy Feró visszatért, és Pegazust méltatja. Előbb-utóbb a szektás szál is jobban ki fog bontakozni.
Sachi háttérsztoriját érdekesebb volt hallani, mint Punpun vergődését követni. Nem tartom valószerűnek, ha Punpunban műfajtól és korosztálytól egy írózseni veszett volna el, de legalább most leköti magát valamivel.
----------
83. fejezet
Más sem hiányzott, mint egy szomorú háttértörténet vagy annak felfedése Sachiról, amelyből majd kiderül, hogy az arcplasztikája azért történt, mert verték a szülei...
----------
84. fejezet
Igazán üdvözítő, hogy hosszú idő után valami pozitív fejleményt is kapunk. Punpun ismét madár formában tündököl, a kapcsolata fejlődött Sachival, és még az ég is szivárványos lett. Remélem kitart a lelkesedésük és az elhatározásuk.
Remélem, hogy Sachi kezei inkább Punpun Mama kezeire emlékeztették Punpunt, és nem Aikóéra. Sachi már-már a jelenlegi "pótanyja" lett. Igaz, ezt gondoltam Midoriról is, aztán tudjuk, hogy mi történt.
----------
85. fejezet
Punpun vélhetőleg romantikus érzelmeket kezdett el táplálni Sachi iránt. Erre utalhat az is, hogy a fejében Aiko helyett már Sachi jelent meg másodszorra. De ahogy az lenni szokott, jött a fekete leves a végén a számára. Igaz, simán lehet, hogy az ismeretlen fickó csak egy barát vagy egy rokon. Majd kiderül.
Lehet, hogy ettől jobban beindul Punpun kreativitása a mangát illetően.
86. fejezet
Attól, hogy Punpun szerelmet vallott, és Sachit ez nem zavarja, még nem kötelező járniuk. Valahogy nem fűzök hozzájuk nagy reményeket.
87. fejezet
Eltaláltam, hogy Punpun Mama jutott eszébe a főszereplőnknek Sachiról. De ezt az "anyját" megdöngette..
Minden jónak vége szakad, amint az Aiko-mánia újra előtérbe kerül. *Sóhaj*
--------
88. fejezet
Tetszett ez a művészi, "némafilm" megvalósítás, leszámítva a végét. Hát igen, az illúziót meg kell törni, Punpun már túlságosan is jól érezte magát...
----------
89. fejezet
Eltelt egy év, de nem volt előtte "Jó éjt, Punpun". Szomorú.
Punpun arcán mindössze 2 szőrszál nőtt, ezért gondolta, hogy a csirke, majd tetraéder formája után, ideje tolni egy harcsát. Remélem, hogy egész életében növeszteni fogja.
Pegazust nem értem, hogy miért nem csapják már le. Remek rezgések lennének az arcán, amikor ököllel bemosnak neki.
Már hiányoltam Sekit és Shimuzut. Meglepő, hogy semmi életbölcsességet nem hozott most magával Seki.
Azt viszont nem hiányoltam, hogy megjelent a "Végzet Asszonya" is. Jaj, ne...
Ugrás a fórumra: |