köszi
[Naruto-Kun Projekt] Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Ezek a tipikus csaták. átlag semmire nem képes a tanoncok meg már túl jók is.
A kereskedelmi cégest én meg az ő helyében régen kidobtam volna az ablakon íróasztalostul nem hogy még infót adni át nekik. Nem értem minek is annyira rimánkodni? Jó meg kellet nyitni az üzletet de mindenki az ő áruját és titkait akarja, itt meg még a pénzét is. Én inkább simán bezártam volna a boltot és elhúzok. HA a démonokat hozza fel hát szemébe mondtam volna fel hogy inkább oda megyek és velük üzletel. Üzleti titkot meg jó kereskedő nem ad ki soha még ilyen vetőnek se.
Most komolyan elgondolkozva. Jobb árukat és sokkal olcsóbban árul mint más. Mit szólna maga a nép ha ez eltűnne hirtelen? Pláne ha megtudnák hogy még inkább a cég miatt a démonoknak adja el a termékeit helyettük? Előnyt elveszi tőlünk és az ellenségnek adja. Arról nem is beszélve hogy ilyen tanulókat nevel ki. És inkább elüldözik az ellenséghez. Ha az ország nem lép akkor meg simán megérdemelné a pusztulást.
De amúgy mibe hogy lényegében saját területet hódit meg és saját országa lesz a démonok és emberek között. Egyfajta ütköző zónaként. Így majd mindkét féllel tud majd üzletelni. Ő maga egy fél isten. Nem beszélve a híveiről és milyen erős hadserege van. Jól mondták az előző részben ha vele kezd olyan mintha elve a démonok seregével kezdenének ki.
Nekem szimplán az jutott eszembe hogy ki kell irtani mind az embereket mind a démonokat! De hát ezt se lehet. Ezért kell majd külön országot létrehoznia. Bár maga az a másik világ már eleve az is. A saját birodalma.
De nekem ez a rész valahogy nagyon húzott volt a sztori miatt. Reméltem már belevágnak a lecsóba na de majd remélem legközelebb.
Na ezt az eseményt is jól elhúzzák. De amúgy érdekes nézni hogy legtöbb ember menekül ők meg csak úgy "nyugodtan" nézik az egészet és elemzik a dolgokat.
Amúgy az nagyon jó beszólás volt hogy zavart kihasználva mentsük a dolgokat és pusztítsuk el a versenytársakat. (mintha a szörnyek lennének a hibásak)
A nemesek meg pláne. Mindenki elmenekült ők nem. De látni mindenki hőseinkhez képest milyen gyengék. Elit mágusok? még a tanítványok is hasznosabbak náluk. Kimenteni az embereket egy dolog, jutalomért. De nemsoká meg ha tényleg háború lesz meg ellenségek lesznek?
Lényeg remélem már gyorsan befejezik ezt és jöhet a háború, meg a saját terület foglalás. Kicsit túl nyilvánvaló. A hősruhából ítélve a 3. hős tesz majd rendet és alapít területet.
És rettegjenek hőseink ellenfelei. Legyen az ember vagy démon. meggondolják majd hogy kit is csapjanak be!
Ugrás a fórumra: |