Csak tippelgetünk ami vagy bejön vagy sem...De azt nagyjából írjuk is mindig,hogy csak tipp... Ha meg valaki olvasta a történetet vagy bele-bele lesett a neten bármibe is az már nem tipp,mert az már tud információkat előre...
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
A tippelgetés jóslás az nem spoller. Ha valamit konkrétan tudol hogy lesz és megírod na az már annak számít. Amiről volt már szó sz megint csak nem spoiller.
HA a sztorival kapcsolatos kérdésed van de még nem derült ki a történetből az megint csak nem az. Legalábbis ami valaki meg nem válaszolja úgy hogy az még nem hangzott volna még el.
Ayagii is sokszor ezért van bajban, mert nem tudja hogy ami kimaradt az bekerül-e még bele. Bár tegyük hozzá lényegében ha valami nagyon fontos ne hangzik el az adott részben az még előkerülhet, viszont a többi sajnos igen gyakran kimarad. Szóval szerintem az ilyen kimaradt részek se spoillerek.
Lényeg hogy a jövőbeni előreláthatóság tipp az nem spoiller. Csak a konkrét tudás leírása.
Amúgy én pont ezek a spoillerek miatt nem is igen keresgélek a történet után a neten. nehogy olyanba találjak ami az lehet és hogy hogy is kerül az majd elő. Igaz pont az élő szereplős miatt félig meddig én is tudtam 1-2 dolgot nemrég. De azok is jócskán megcsavarva voltak abban benne.
Oké. Köszi. Bevallom őszintén nem olvastam el minden kommentet szóval ha véletlenül ugyanazt már valaki leírta akkor bocsi, mert akkor a tiéd kimaradt.
1 ötlet (ami szerintem már felmerült itt) Az az hogy a nagyapa valójában az előző pápa aki meghalt. Csak akkor nem értem hogy a "herceg" miért mondta Tang Sannak hogy megölte az apja az apját, de az is lehet hogy ez még nem jött storyban.
2 ötlet (de ez nagy valószínűséggel csak az én hülyeségem) hogy milyen király lenne ha Xue Qinghe lenne Bibidong meg a Nagymester gyereke.
3 ötlet Tang San anyja hálla a Yin és Yang kutnak visszatér.
Még nem tudom hogy kinek tünt fel Tang San X Xue Qinghe harca során egy két érdekes dolog.
-Xue Qinghe nagylelkűen megbocsájtott Tang Sannak hogy az apja megölte az apját, de azt meg elfelejti hogy Tang San anyja miattuk halt meg. Arról meg már szót se ejtenek
-A két titulus doulo elleni harcban Tang San végig segített a Méreg doulonak aki titulus doulo, de a Vén Kecske (aki asszem lélek doulo) egyedül simán visszaverte a titulus doulot.
Nem tudom hogy ezeket már írta-e valaki, de ha igen akkor bocsi.
1 válasz: A nagyapa aki benne volt a múlt heti részben az az előző Pápa angyal APJA...ugye az előző pápát ölte meg TH amikor összecsaptak(igaz a csata után halt meg,de abból a sérülésekből fakadóan).
2 válasz,igazad van a Te hülyeséged-Mivel a szöszi CSAJSZINAK angyal a képessége és azt az apjától örökölte... így a NAGYMESTER kis puki kutyusa ki van lőve...
3 ötleted: Igen visszatérhet,mivel fejlődőtt aszem már 500 vagy 15000 éves(pontosan nem emlékszem,hogy hány évesnek mondta TH) volt a fa amikor TS meglátogatta az apját,és ott ugye a mérgek meg a tűz és jég hatástól jobban fejlődik,de erről kapunk némi infót a kövi részekben az előzetes alapján....
A VÉN KECSKE meg alapból bika a harci lándzsája,mivel ahogy volt róla szó eléggé lebutittották a novelhez képest azt írták. És még kapta TS-től a halhatatlan virágot,szóval most jelenleg nem tudjuk a szintjét.
1. A nagyapja az a nagyapja. Az apja meghalt. És nem TH ölte meg. Hanem meghalt a harc után. Nem lennék meglepődve ha megölték volna a pozíciójáért. Mondjuk pont Bibi. Így ö lett a pápa és letudva egy erős ellenfél. Lehet ezért is van olyan rossz viszony anya és lánya között. De lehet lesz még erről szó hogyan is halhatott meg pontosan.
2. Hát korábban nekem is pont ez jutott eszembe. Pláne hogy még mindig nem tudni mik is Bibi néni harci lelkei. De mivel az angyal. (szeráf) a harci lelke ezért csak az előző pápa az apja.
3. Hát ez már korábban is feljött az animében. AY lelke és teste lényegében megvan. Szóval visszatér az biztos. Csak éppen ez hogy mivel ő egy lélekszörny csak 100.e év kell ahhoz hogy megint ember legyen. A tűz- jég Jing -Jang kút ezt segít felgyorsítani. De még így is rengeteg idő lesz. Lehet már TH nem is éri meg éve.
Hát TS születésétől kezdte újra a kultiválást növést. Szóval nem sokat őt ő. Csak azt a 20 évet amíg a kúthoz nem vitték. Ott kezdett igazán gyorsan fejlődni. Ott elvileg 1000* gyorsabban fejlődik. De emberré akkor is csak 100e évesen válhat ismét.
Tippre nem volt olyan nagy kapcsolat XQ meg az apja között se. Gondolom nem olyan lényeges számára a halála mint a jövendő tervei.
Másik az hogy a LCS számára emberélet nem sokat számít a lélekszörnyek meg még embernek se számítanak. Szóval AY halála meg pláne nem fontos nekik.
Az meg hogy mit is művelt le a vén kecske én is írtam már, szóval volt róla szó és némi magyarázat is rá azoktól akik olvasták a novelt. Röviden a magyarázat, hogy sokat számít a harci lélek mivolta ereje és képessége. Méreg doló hiába TD rangú nem olyan erős. A vén kecskének meg a lándzsája különösen erős harci lélek. Amúgy a szintje csak 82. Volt említve.
YukiAsano írta:
Oké. Köszi. Bevallom őszintén nem olvastam el minden kommentet szóval ha véletlenül ugyanazt már valaki leírta akkor bocsi, mert akkor a tiéd kimaradt.
1 ötlet (ami szerintem már felmerült itt) Az az hogy a nagyapa valójában az előző pápa aki meghalt. Csak akkor nem értem hogy a "herceg" miért mondta Tang Sannak hogy megölte az apja az apját, de az is lehet hogy ez még nem jött storyban.
2 ötlet (de ez nagy valószínűséggel csak az én hülyeségem) hogy milyen király lenne ha Xue Qinghe lenne Bibidong meg a Nagymester gyereke.
3 ötlet Tang San anyja hálla a Yin és Yang kutnak visszatér.
Még nem tudom hogy kinek tünt fel Tang San X Xue Qinghe harca során egy két érdekes dolog.
-Xue Qinghe nagylelkűen megbocsájtott Tang Sannak hogy az apja megölte az apját, de azt meg elfelejti hogy Tang San anyja miattuk halt meg. Arról meg már szót se ejtenek
-A két titulus doulo elleni harcban Tang San végig segített a Méreg doulonak aki titulus doulo, de a Vén Kecske (aki asszem lélek doulo) egyedül simán visszaverte a titulus doulot.
Nem tudom hogy ezeket már írta-e valaki, de ha igen akkor bocsi.
Bibi az előző pápa tanítványa volt. Ezt tudjuk. De nem hinném hogy testvérek lennének.
A Shrek 7 szörnye se rokon mégis testvérek. Lényegében Kínában ez a testvér egy tiszteletbeli megszólítás. És ahogy nézem az anya lánya kapcsolatot elég pocsék a viszonyuk. Szóval szerintem maga Bibi nem igen engedi hogy anyának szólítsa és a lánya se igen akarja. Szóval ilyenkor jön a tiszteletbeli megszólítás mint hogy egy idősebb nővér. Már csak a jó kérdés miért is ilyen rossz az anya lánya kapcsolat?
És nem hinném, hogy olyan fiatalon szülte volna. Bibi kb olyan idős lehet mint a nagymester. max 1-2 évvel fiatalabb. A nagymester is most olyan 63-65 körül lehet. Szóval Bibi is legalább 60 éves.
XQ szerintem olyan 30 körüli lehet max 1-2 évvel fiatalabb. Mármint hogy mondva volt hogy 20 éve épült be a királyi családba. Már azért némileg elég idősnek kellet már akkor is lennie hogy megértse a helyzetét. Na meg egy gyereknek 6 évesen van harci lélek ébresztése. ezután kaphat gondolom csak lélekcsontot is. Meg is kell azt tanulnia használni. Na meg a beilleszkedés. Szóval szerintem 30 éves már lehet.
Szóval Bibi olyan 30 éves lehetett amikor is megszülte.
bszebi írta:
Ez az apja-férje dolog nekem új Bibi néninél.... Ezt tipped vagy spoiler? Mert lehet csak azért hívja Nővérének Bibi nénit mert fiatalon szülte meg és nem nagyon törödött vele. És bosszúból nem anyának szólítja... De lehet h akkor mégis csak spoilereztél valamit?
basic_User írta:
Amit a Xue Qinghe és Bibidong kapcsolatáról írtam csak az én tippem,
de nem értem miért hívná Nő...vér-nek az anyját. Inkább választja az egyszerű semleges Pápát mint megszólítást.
Az európai környezet mindig bezavar nekem (nem tudom a regényben Így volt-e megírva?), és ezért gondoltam a megszólítást szó szerint.
A történetben idáig valakit akkor hívnak nővérnek, testérnek (pl.: harmadik testvér) amikor tiszteletet fejeznek ki az azonos korcsoportban.
A Srek hét szörnyéből senki nem merné a Nagymestert idősebb bátyámnak nevezi.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez több szempontból is egy remek rész volt. És főleg azért mert sok helyen megfordult és sok szereplő is megfordult benne. De valahogy még így se tartom hiányosnak. Pedig biztos megint csak kihagytak jó pár dolgot a novelhez képest.
Kezdésként a vén szörny! Na most már ő is a Tang szekta egyik vénje? Érdekes dolog. Vajon mi van az unokájával. Régen nem halottunk már róla se semmit. És amúgy a vén szörny szövege is igen érdekes volt. Mintha már a végét járná és megpihenésre vágyna. Lehet hogy beteg?
Aztán meg jött a Látogatás a Tiszta ég klánnál! Hát az a döbbent arcok látványa mindent vitt! Csodás volt látni. Most már ők hozzáállása is sokat változhatott. De vajon mi lehet az a klán titkos képessége? Gondolom pár kalapácshasználati módszer, technika. De azok megtanulása is időigényes. Addig meg gondolom nem maradnak. Talán megmutatják az alapot neki ő meg majd saját maga elsajátítja. Csak hogy ne ott teljen az idő. És kaptunk egy kis visszatekintés az ősök erejéről, és hogy még az se volt elég. HA már 99 szintű legendák elbuktak mit csinálnak majd ott TS-ék!?
Következőnek meg hogy megérkeztek Mu Baiék is. A 7 szörny kezd megint csak összeállni. Sőt ahogy állnak a dolgok az a 7 szörny úgy látszik kibővül 8 szörnyre. Bár valahogy a kis fecskénket (XX-t) valahogy én még igen gyengének tartom a többiekhez képest, pláne egy ilyen út előtt. De Gondolom majd csak meglep ő is minket a tudásával és a Dagi is motiválva lesz miatta. Gondolom ők is összejönnek majd. Egy ilyen jó kis veszélyes hely meg majd jól jön nekik.
És végül még volt egy jó kis családi összejövetel is a végére. Gondolom AY kivetítése megint csak az animátorok kedvéért volt, mert nem volt így benne a novelben. AY meg jobban fejlődik a vártnál meglepő. Már már túl jó is.
És végül az előzetes. Lesz egy jó kis eljegyzésünk vagy mi van? Hogyan? Mármint XW teste és lelke külön van. Ott meg egyben? Na meg ott vannak szelemként az anyukák? ÁÁÁáááá..... Na majd meglátjuk jövő héten mit is és hogyan hoznak ki belőle.
Ugrás a fórumra: |