Azzal nem lesz hiány nem is szól másról ez a történeti ív csak a bankai-ozásról
Bleach anime
Szerintem olyan sose lesz, hogy egy rég várt folytatással mindenki kedvére tudjanak tenni Személy szerint nekem semmi bajom nem volt az előzetessel, a karakterábrázolások tetszettek. Sok mozgókép nem volt benne, szóval erről messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Úgy hiszem, néha az eredeti soriban is előfordult a változó minőség, főleg az elején, engem ez nem fog visszatartani attól, hogy megnézzem. Sokkal jobban zavarna, ha a szinkronokat lecserélnék. A zenéit mindig is imádtam, ha tényleg ugyanaz lesz a felelős érte, akkor szerintem nem lesz gond vele. Ami a manga végét illeti, az valóban kissé értelmetlennek tűnt, de így legalább senkit nem fog meglepetésként érni, szóval felesleges kiakadni rajta, ha úgy hagyják, ahogy eredetileg van (és szerintem úgy fogják, mert nem tűnik valószínűnek, hogy Kubo új véget írna hozzá). Max. a cenzúra lehet zavaró, ami a korábbi részekben is volt, valószínűleg itt is el fogják kerülni a túl véres részleteket.
Köszönöm a munkátokat!
Azoknak akik most nézik újra lenne egy tanácsom hagyják ki a filler részeket sokkal jobb pörgősebb és a storyt is jobban meg lehet érteni mert a Bleach 45% filler vagyis 163 rész azért ez nem kis mennyiség ajánlom ezt az oldalt itt pontosan meg lehet nézni melyik részek filleresek https://www.anime...ows/bleach
Köszönöm szépen a fordítást Virinek, a lektorálást Papirtigriskének és EVRASH-nak, a felirattervet és formázást pedig Tapion-samanak
Ahogy az a Naruto-Kun.Hu csapatától elvárható, fordított OP és ED, a jegyzetek is meg vannak, plusz gyönyörűen illeszkednek a képbe azok a feliratok is, amik a TV-ben mennek, vagy egy épület, könyv stb oldalán vannak. Le a kalappal srácok!!! Köszönöm szépen, hogy visszakaptam egy részt a gyerekkoromból.
Kérdés: Kon és Kanonji már itt is jelen voltak az ED-utáni jelenetekben? Vagy ez most csak a BD kiváltsága?
Kérdés 2: a fillereker is tervezitek megcsinálni, szerintem azokat felesleges lenne, arról nem beszélve, hogy rengeteg idő. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.
Köszönöm én is a munkátokat, biztosan bekapcsolódom én is az újranézők táborába. Azért mégiscsak hosszú évek teltek el.
És a fillereket illetően valóban szétcsapta az élvezhetőséget, különösen az Arrancar évadok alatt, ott néha kimondottan szórtam a Bankait a gépemre De szerintem a Bountos fillerévad kimondottan jó volt. Olyannyira, hogy amikor én anno még az Animaxen néztem (a manga akkor még nem került a kezembe), sokáig fel se tűnt, hogy ez egy filler évad, amikor meg rájöttem, nem zavart, mert szépen illesztették a történetbe és szórakoztató volt számomra.
De akárhogy is, örülök, hogy kap egy kis ráncfelvarrást a nagy visszatérés előtt. És örülök, hogy tőletek kapja. Köszönöm!
Én is köszönöm, hogy újra nekiálltok a munkának.
Én szeretem a sorozatot szóval 80%-ban emlékszem mindenre, de azért jó lesz újra átélni a pillanatokat.
Ha valakinek van kérdése nyugodtan beszélhetünk róla.
Ugrás a fórumra: |