Köszi
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszönöm, jó rész volt ismét!
Szerintem több oka volt annak hogy miért nem végzett vele. Először is a munka ideje lejárt , aztán meg is sérült már a harcban. Mint már mondták itt korábban is, hogy Nanami képességének nem kedvez az ellenfél képessége. Valószínűleg ha csak egy csapást akart volna bevinni a földön fekvő Mahitonak amivel lerendezi, akkor azt ő kivédi valamilyen módon. Tehát a harc elhúzódott volna, amit ugyebár nem akart Nanami.
Köszi az eheti részt is Nagyon király anime, kicsit HunterXHunter beütése van a képességek használatának, remélem tényleg hasonlóak lesznek, mert ott elég királyul megcsinálták őket Mondjuk nyílván nem fognak mindent olyan részletességgel bemutatni, mint egy 150+ részes animében, de azért sokat várok ettől is
Nekem csak az volt fura, hogy Nanami a lábát vágta le, ahelyett, hogy kettévágta volna Mahito törzsét. Mert volt egy vágásra ideje, amit ugye bámészkodó ellenfele nem látott, nem bírta volna elkerülni, vagy megnyújtani magát.
Persze mint kiderült, ha Mahito lelke nem sérül , a teste 100% -os pusztulását is túléli, szóval nem oszt nem szoroz. Csak azért kötöttem bele , mert nekem fura volt.
Nanami sérülése annyira nem lehetett súlyos, ha falakat robbant be nyakkendőbe csavart kézzel.
De hát azzal nem tudok vitába szállni, hogy lejárt a munka ideje. Én is otthagytam volna a retekbe. Ki szeret túlórázni?
Nekem bejött ez a 11. rész. Szerintem az animációk meg az effektek is jók voltak.
A sérülés miatt muszáj volt visszavonulnia mert az idő nem neki dolgozott látszott utána a mosdóban, hogy azért nem kis sérülés volt.
Junpei-nek amugy volt már veleszületett képessége vagy kapta ezt az erőt amit a végén láttunk használni tőle? Lehet én nem figyeltem elégé.
Illetve most ennyire tudták manipulálni Junpeit? Elvesztette az édesanyját és emiatt teljesen összezavarodott? Mert nem áll össze a story miért gondolnám, hogy az iskola gazdag beképzelt tagja pont megakarta ölni az agyámat. Nem láttom az inditékot.
11. rész
Összességében elégedett vagyok, bár Nanami futkosása mókásan festett.
Azt, hogy Nanami miért menekült el már megmagyaráztam.
Junpei ugyebár a kezdetektől fogva látja Mahitót, így egyértelműen rendelkezik elegendő Átokerővel. Viszont Mahito tudatta vele, hogy min is alapszik az ereje, nélküle nagy valószínűséggel nem tudta volna előhívni.
Ahogy Mahito megfogalmazta, bárki képes lehet megátkozni valakit elegendő pénzzel a zsebében. Visszautalva a gombos részre Junpei felfogásáról, szándékosan abba az irányba terelte, hogy elsődlegesen Junpei ellenségeinek lehet érdeke, hogy minél jobban megtörjék. És mivel alapból igazságtalanul szálltak rá, Junpei meg sem kérdőjelezi, hogy odáig is elmennének, hogy az anyját megöljék, felfedve nekünk, a nézőknek, a cigaretta csikkek elnyomásából keletkezett égési sérüléseit a homlokán, amit a zaklatói okoztak. A tanár pedig annyira nincs képben az eseményekkel, hogy azt hiszi, hogy Junpei barátságból lógott velük.
KaukazusiGyikember írta:
Bevált a reményed.
Volt előtte egy Evangelion paródia, illetve "Evangelion - A következő részben..." paródia.
Én az első Neon Genesis Evangeliont még értettem a második már elég fura volt szóval a harmadik már csak jobb vagy rosszabb lehet De az OST elég jó szokott lenni.
Bastian felcsigáztál, hogy várjam még jobban a következő részt
Mire célzott Yuuji azzal, hogy meghalt a barátja, de ő nem volt ott? Közben az osztálytársait mutatták, de ők elvileg megmenekültek, nem?
Az elején a zenénél az Junpei, aki vele piknikezik?
#Bastian, jó hogy írtál a cigicsikk nyomokról, mert már tökre azt hittem, Mahito valami átkot ültetett belé, és onnan jött az ereje. Bár fura, hogy hirtelen ilyen erős lett, hiszen azt mondta, csak nem rég kezdte el látni az átkokat.
Ami a megtámadott srácot illeti, szerintem ő nem volt Junpei kínzói között, mert azok meghaltak a moziban. Viszont utaltak arra, hogy gazdag, és az is látszik, hogy sötét lelkű, tehát a leírás stimmelt, gondolom, ezért feltételezte, hogy ő volt, aki az ujjat otthagyta.
Ami Nanamit illeti, szerintem nem tudta volna akkor megölni Mahitot, azért lépett inkább a távozás mezejére. A munkaidőhöz nincs nagy köze, az csak a képessége aktiválásához kellett, nem?
#Lex094, szerintem a 7 per 3-as tagolás (gyenge pont) miatt nem a törzsét vágta ketté.
Idézőjelesen beszélt. Arra kérte Nanamit, hogy vigye magával. Majd már eljátszott a gondolattal, hogy lezajlik a párbeszéd arról, hogy meghalt a barátja, de ő nem volt ott. Az anime pedig olyan jeleneteket használt, aminél ez szintén megtörténhetett volna.
Igen, Junpei ül ott a pikniken.
A fickó okozta neki az égési sérüléseit, erre utalt Junpei úgy, hogy a korábbi tetteivel kiérdemelte a halált. Volt a 3 csávó + csaj, és az anime eredeti jelenetben több csávó is a teremben tartózkodott. Junpei valószínűleg PTSD-vel küzd a csikkeket illetően, ezért szólt rá az anyjára, hogy megígérte, hogy előtte nem dohányzik.
Megölni semmiképp nem tudta volna a sérült állapotában. Nem elég, hogy Mahito nem kedvez a technikájának, még mocskosul sokoldalú is, nehéz rajta fogást találni a vakmerősége ellenére is.
szerintem a 7 per 3-as tagolás (gyenge pont) miatt nem a törzsét vágta ketté.
Ugrás a fórumra: |