Én se értem teljesen mi történt vagy, hogy ettől a felismeréstől miért lett Maki gyorsabb a levegőben. Jövőhéten van oka a szünetnek?
Jujutsu Kaisen manga
Konkrét oka nincs, amit közöltek volna. Az 1 hónapos szünet óta előfordulnak szünetek alkalmanként a hivatalos ünnepeken kívül, így szerintem elővigyázatosak, vagy Akutami-sensei jelzi, hogy nem érzi úgy, hogy időben kész lesz a következő adaggal.
Ha minden igaz, a Crunchyroll streameli szeptember 21-én. De talán az a BD megjelenés napja is egyben. Szóval igen. ^^
198. fejezet
Hát ez egy kalap szar volt. Makira egyszerűen nem vonatkoznak a Birodalom szabályai. Sikerült Touji-t is megutáltatni velem.
Az egyedül dolog, ami tetszett, az Daidou-tól, a kardforgató öregtől jött, aki beáldozta a karját, szerintem tudatosan, hogy Maki elkaphassa Mai kardját.
Remélem, hogy most már visszatérünk Yuujihoz, Megumihoz.
Ez egy nagy szarság volt...
Ilyen indokot, hogy ezért tud legyőzni egy nagy átok erővel rendelkező ellenfelet mert neki nincs.
Az öreg javított a helyzeten, de összeségében nagyon gyenge volt ez.
199. fejezet
Nagyszerű fejezet volt. Már nagyon kellett.
Ismételten megtörtént, aminek meg kellett: Megumi vonzza a nőket és az idiótákat.
Az Angyal elkezdett mondani valamit, amit Hana nem hagyott, hogy befejezzen. Van valami személyes oka annak, hogy Hana segített Meguminak. Nem tudom, hogy helytálló-e a fordítás, de a "used to" rész alapján valami múltbeli dologról van szó. Talán együtt jártak óvodába és gyerekszerelem alakult ki?
A dolgok valóban már-már simán alakulnak, így Kenjaku feltételezett "bombája" hamarosan ledobásra kerülhet.
Érdekesség, hogy nem lehetetlen az elmondottak alapján például Sukunát kiszedni Yuujiból anélkül, hogy egyiküknek se essen baja, csak borzasztóan nehéz. Közel lehetetlen, de nem lehetetlen. Vagyis esélyessé vált, hogy valahogy ki lesz szedve.
Kíváncsi vagyok, mit takar a "Bukott (Angyal)"/Hanyatlott" jelző Sukuan esetében. Jöhetne egy kis történelemóra.
Jah ez jó fejezet volt végre
Remélem Makit egy jó ideig nem látjuk.
Yuuji Sukuna nélkül nem tudom, hogyan tudna meglenni, azért remélem nem lépik ezt meg.
A bukott angyal nem azt jelenti, hogy Sukuna régen a jó oldalon volt, de elárulta a társait gondolom és ezért lett bukott? Vagy ez túl egyszerű?
A fordításban csak "Bukott" van, magyarázattal, hogy hasonló, mint a "Bukott Angyal", de még nem vonnék le következtetést a név eredetét illetően. Ha a jó oldalon állt, akkor nem állhatott ott sokáig. Csak ne legyen tragikus gonosznak beállítva, könyörgöm.
Ami Sukuna kiszedését illeti Yuujiból, én is ellene vagyok. Viszont van egy régi elmélet, ami Sukuna érdeklődését Megumi irányába azzal (is) indokolja, hogy Sukuna feltételezi, hogy Megumi tudna neki készíteni egy árnyéktestet, amit megszállhat Yuuji teste helyett. Ha nem szedik ki, akkor Yuujinak nincs szerepe a mindent eldöntő harcban Sukuna ellen. Kivéve akkor, ha Sukuna belső világában is le kell őt győzni, azt meg Yuuji tudná megoldani a legkönnyebben. Birodalom Kiterjesztéssel érintkezésbe lehet kerülni a belső világgal, Mahito esetében ezt láttuk.
----------
200. fejezet
Szép szám, erre sehol egy színes oldal vagy borító?
Megumi vette a lapot. Vicces volt az Activity. xD
Bár ettől még az optimális megoldás vágyálomnak tűnik. Kellene az Angyal segítsége, de nyilván Yuuji életét is megmentené.
Kenjaku "bombája" úgy néz ki, hogy működésbe lépett. Reggie ugyebár azt fejtegette, hogy elég hamar kialakul a hierarchia a kolóniákon belül, ami lényegében a harcok megállásával jár, és pont ellentétes azzal, amit Kenjaku akar, az átokerő félhalmazosát. Ha az USA és Kína embereket rabolt el Japánból, kísérleteztek velük, elemezték őket, akkor nem kizárt, hogy a hirtelen belépő 807 ember már az USA és Kína által küldött Jujutsu sámánok lesznek. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
200. fejezet...
Tényleg kár, hogy semmi ünneplés ennek örömére?
Érdekes mi lesz Yuuji valamint Sukuna sorsa. Amugy már elfelejtettem de hány ujj hiányzik Sukunának?
És igen egyre globálisabb lesz az egész.
Ha jól emlékszem, akkor 5 hiányzik neki.
Baromira adnám, ha Gege kiírná Yuujit a nagyobb jó érdekében. Egyrészt illene is a mangába, másrészt a főhősünk ugyanazt csinálja 200 fejezet óta, nyírjuk ki és jöhet Megumi mint új főhős :3
Egyébként Nobara sorsa meddig lesz elhúzva szerintetek? Meghalni tuti nem halt meg, de ötletem nincs mit tervez vele a mangaka és miért megy ennyire a titkolózás.
201. fejezet
Előre szaladtam egy kicsit, egyelőre még katonák lépnek csak a kolóniákba, hogy japánokat raboljanak el. Vagy vadásszanak le. És pont most jön egy újabb szünet.
Kenjaku ügyesen manipulál. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, ha a kínaiak is megjelennek. Megjegyzem, okvetlenül kellett az amerikaikat lenéző propaganda azzal az animés és autógyártásos megjegyzéssel...
Nobara sorsát illetően két út lehetséges szerintem.
1. Felébred, már ha kómában van, miután mindennek vége. Nem mondták ki a halálát, de az is igaz, hogy megkapta a visszaemlékezését.
2. Majd megment valakit egy kritikus pillanatban egy menő belépővel.
Ha Megumi lesz az új főszereplő Yuuji halálával, akkor Sukuna megy Megumiba. Bár lehet, hogy titkon vannak ilyen vágyai. Szponzorálva a Homo Kaisen által.
Ugrás a fórumra: |