Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Én egy Kimetsu Akadémia-nak is örülnék, afféle humoros spin-off gyanánt. A Nanatsu no Taizai-nak is volt egy, a Kimetsu pedig a köteteknél rakott fel karakterprofilokat az akadémia tagjairól.
A Nezuko-Sanemis résznél elvileg Sanemi látja Genyát Nezukóban, a mosolya rá emlékezteti, nem a fordítottja, mint ahogy a spoiler írta.
----------
Kijött az utolsó előtti fejezet.
https://mangadex....r/888018/1
Kaptál egy újabb, avatar gyanús képet, Jaeger.
Gotouge-sensei szépen lerótta kegyeletét az áldozatok iránt ezzel a színes oldallal. A karakterek pedig megtették a saját körüket a fejezetben.
Tanjirou bal karja és jobb szeme mondhatni csak dísznek van, de a funkcióját mindkettő elvesztette.
Továbbá Nezuko is kapott egy kiemelt szerepet. Elmélkedtünk itt korábban, hogy mit okozna Muzannak, hogy ha megszerezné a vérét. Yushirou elmondása alapján nem járt volna jól vele. Shinobu orvossága + Nezuko antitestjei kellettek ahhoz, hogy Tanjirou megússza. Ha bárki másba harapott volna bele, akkor game over.
Yushirou az utolsó, névvel rendelkező, életben maradt démon. Kíváncsi vagyok, hogy tovább viszi-e Tamayo munkásságát és gyógyítani fogja-e az embereket?
Szerintem senki nem tippelte volna meg helyesen, hogy ha a történet végére 3 Pillér marad csak életben, akkor Uzui, Sanemi és Tomioka lesznek a szerencsések. A Démonölő Hadtest elvégezte a feladatát, megérdemelten lehúzhatják a rolót. Csak kapjanak némi kompenzációt, legalább valami szép birtokot.
Valóban sok régi karakter megjelent: Uzui és a feleségei, Rengoku apja és öccse, Haganezuka, Kotetsu és a többiek a Kardkovácsok Falujából, Murata, a Kakushi megmaradt tagjai, Aoi, Urokodaki, és még Saburoujii-san is az 1. fejezetből. Az egyedüli hiányzók talán csak a Pillangó Rezidencia kis asszisztensei, Kiyo, Sumi, és Naho.
A Kamado család tagjai genetikailag úgy vannak kódolva, hogy mindenkiből előhozzák a legpozitívabbat. Most már Sanemi is áldozatául esett a ragyogásuknak. :]
Kanaónak működőképes még a szeme, megerősítve. Kaburamaru pedig ösztönösen Tanjirout "marja" Obanai után. :"D
----------
Állítólagos spoilerek a befejezésről. Csupán dióhéjban, a forrás kínai.
205. fejezet VÉGE
Rengeteg idő eltelt az előző fejezethez képest, több generáció. A legtöbb karakter reinkarnálódott a jelenben. Látunk diákokat, óvónőket/bácsikat, igazgatókat, tudóst, rendőrt, egy házaspárt, aki egy boltot vezet stb. A spoiler nem említi, hogy ki kicsoda, már ha igaz a spoiler egyáltalán.
A fejezet azzal ér véget, hogy látunk két karaktert a régi időkből. Egy ember és egy démon egy besárgult képen, mellette két fülbevaló. Valaki őket nézi csendben, óvatosan.
A szivárogtató azt mondja, hogy világos, hogy majdnem az összes karakter már elhunyt, de a gyermekeik, leszármazottaik élnek, ők pedig reinkarnálódtak. Azt mondja, hogy kielégítő a befejezés, nem csalódott.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)