Szerintem az avatáros arc után, egy alternatív történetszálként simán be lehetne illeszteni az animuba.
Egy kérdés: Mik azok a giga nagy mellek? Mintha csak a Highschool DxD-t látnám...
Fairy Tail OVA-k, mozifilmek, különkiadások
Durzo:
A ruhája miatt... oké. Mi köze van ehhez az adott "páncéljának"?
A páncéljai mindig egy adott tulajdonságra adtak bónuszt. Pl. A Lebegő páncél a sebességre, az Adamantium páncél a fizikai védelemre, A Láng Császárnőjének Páncélja a tűzellenállásra. az Akagami páncél a mágiák megtörésére, stb.
Amúgy nem vártam sokat. Csak ennél többet. ^^"
Ha lesz még mozi, akkor az remélem, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: az a 100 éves küldetésből lesz).
Igazából rengeteg részben voltak már eltúlozva a mellek.
Szerintem az lehet a baj, hogy régen láttad már a sorozatot és nem voltál annyira hozzászokva ehhez.
Sok helyen olvastam már, hogy kivannak kicsit " akadva " emiatt. A másik meg, hogy a báttyának milyen gyerekes arcot csináltak a végén.
Chakra:
Ha jól emlékszem van olyan páncélja amiben tud mágiát használni. A Láng Császárnő Páncél is ilyen. De lehet, hogy az csak az animében volt. A wikia szerint a ruha a ludas. http://fairytail....tial_Armor Nem tudom, hogy aki szerkeszti az honnan szerzi az infót, mindenesetre nem szokott hülyeséget írni. Meg még mindig logikusabb magyarázat, mint az, hogy valamikor megtanulta mert ő Erza. Főleg, hogy
Erza a manga szerint nem tudja azt a varázslatot, de a manga szerint Natsu nem is tudna sárkányosodni. Meg amúgy is elvileg a Tartaros és az Alvarez között játszódik, ami alapból lehetetlen.
Durzo írta:
Gondolom a mellméret fordítottan arányos a harc minőségével.
Mindenki, hogy rápörgött, hogy Erza Grand Chariot varázslatára, pedig nem először volt rá példa, hogy mágusok a hozzájuk közel álló emberek varázslatát használják. Evergreen is feltudta törni Freed képletét, még meg is magyarázta, hogy annyit látta már őt használni a mágikus képleteket, hogy ő is ért hozzájuk valamennyire.
De nyílván rásegített neki még a varázslatra a Celestial Armor-ja. Elvégre az Ex-quip mágiának ez a lényege, az idézett páncélok erősíthetnek tulajdonságokat, redukálhatják a hatásaokat, és/vagy használhat közben varázslatokat.
Az egy kicsit más. Ever és Fried csapattársak voltak és minden küldetésre együtt mentek. Erza viszont csak egyszer látta a Grand Chariotot a manga szerint. Szóval nem nagyon volt ideje ellesni. Viszont ezt a filmet el se lehet helyezni a mangában. Az legyen a legnagyobb baj, hogy Erza kapott egy jó jelenetet.
Az azért kicsit könnyű harc lett volna ha Gérard is benne lett volna.
Elvégre a mennyország tornyánál is csak úgy tudta Natsu le győzni, hogy be falta az Etheriont és persze ha úgy vesszük, hogy ez jóval később volt (a film) mint a mennyország tornya akkor volt ideje Gérard-nak még tovább erősödnie, ezért meg lehet hogy egy eléggé epikus kinézetű effekt parádé lett voltna benne de a harc se percig se tartott volna.
Elég lett volna csak ha a végére ér be megmenteni Erzát. Nagy szokása.
Mintha csak erre várna mindig a bokor mögül. xD
Nem csak azért győzte le Natsu, mert megette az Etheriont. Gérard már sérülten harcolt alapból. Ha nem sérült volna meg lehet ő nyert volna.
http://naruto-kun...ail/098/14
http://naruto-kun...ail/098/15
Ugrás a fórumra: |