phyrine és ottarl között nem 1 hanem 2 szint különbség van (phyrine 5 , ottarl 7 ) , meg első évad óta simán fejlődhetett.
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
goku5 írta:
Mondom én hogy itt Hermész sz igazi bajkeverő. Látszik az önelégült mosolyán ahogy az egész véget nyugtázza. Szóval ne mentegesse már őt senki hogy semleges. Nagy bajokat fog ő még kavarni, hogy az általa kívánt hőst megalkossa. Bár szerintem Bell lehet másfajta hős lesz mint amilyet ő akar.
...
Hosszabb elemzést majd 1 hét múlva adok. De végül is nekem bejött
Hermész szerintem nem gonosz. Csak útmutatást ad Bellnek kiket kell éppen legyőznie, hogy fejlődjön és így minnél hamarabb hős legyen.
Plusz infó: LN szerint elvileg azt mondja Freya nah mi mást, hogy Szeretlek
Hát erre az utolsó két részre megint csak mit találtak ki?
Már az első arcban szerelmet vallott Hesztia nem? Most megint visszahozzák. Bell meg megint csak mivel nem aggodalmaskodik!
De gondolom nem véletlenül lesz velük a kardok hercegnője is! Gondolom csak ő Bell szerelme. Még ha most nem is gondolja úgy.
Egy hős mellé csak egy angyal való!
De legalább azt is megtudtuk hogy mi ellen akarja küldeni majd Bellt majd Hermész. A3. szörny amit nem sikerült Zeuszéknak legyőzni.
Az meg tényleg milyen már hogy gyenguk katonák ellen a legerősebb családok legerősebb embereit küldik. Na de vajon minek? Ők nem inkább lenn a föld alatt szörnyeket irtanak?
A kedves rókalány meg tényleg igazi örömlány mi? Na ez is érdekes. Na meg hogy csatlakozott Hestia családjához cselédként. Érdekes nagyon érdekes.
Fogják még gondolom használni az erejét. Na meg érdekes hogy nem félnek hogy az ereje miatt más is szemet vet majd rá?
Az meg külön érdekesség ahogy beletették az endingbe. De ahogy visszanézem az előzőt már azt is úgy csinálták meg hogy direkt kihagyták a helyét amíg meg nem jeleni betöltve sz üres helyét.
na ki gondolta volna, Haruhime még tiszta. nyilván erre voltak utaló jelek, hisz már Bellnél is elájult xD
a sereg ellen 2 dolgot tehetnének. az egyik amit Ares csinál, fog 10.000 embert és elküldi csatába. a másik hogy egy pár OP kalandort kivisznek oda, akik ledarálják a létszámot. ha megnézitek, a valóságban is átalakult a háború (2. vh vs a mostaniak), így nem meglepő hogy itt is inkább a minőség dönt a mennyiség felett.
nyilván fillert kapunk, hisz sokkal rosszabb lenne egy félbehagyott szál. de végülis megint megismertünk egy istent. hát.. ő sem teljesen komplett, de ez kb az összesről elmondható
Bár lehet kapunk majd a következő rész végén egy nagy cliffhangert, de ez a utolsó 2 rész csak levezetés.
De azt olvastam, hogy ezután elég jó történeti szál lesz ez csak a bemelegítés. És egyre durvul amugy. Gondoljatok bele most egy komplett városrész megsemmisült egy istennel együtt.
Hát ha durvulni fog akkor biztos nagyon jó lesz! Gondolom remélem Bell gondolkodása is sokat fog fejlődni és felnőttesebben fog majd gondolkodni nem mint egy félős kisgyerek.
DE már az éppen elég bizonyíték hogy tudjuk hogy a legerősebb klán ellen fognak majd küzdeni. De megint itt a nagy kérdésem! Mégis hogyan ha Bell 3 szintű az Freya emberei között meg vannak 6-7 szintűek is. Ez áthidalhatatlan akárhogy nézzük.
Na meg felmerül megint egy nagy kérdés bennem. Az első évadot nagyon bírtam mert lenn a katakombákban szörnyek ellen harcoltak. Ne az legyen már mint most is a 2 évadban hogy a felszínen más klánokkal emberek ellen harcolnak. Az úgy nem olyan!
De abban valahogy biztos vagyok hogy Bell szerelme is fel fog bukkanni a küzdelmekben valahogy. De ha már őt említjük neki is lesz vajon saját sorozatának folytatása? Az még jobb lenne a az abban lévő szörnyek jönnének valahogy inkább a felszínre Bellék ellen.
JA meg a legnagyobb kérdés! Vajon mikorra is várjuk azt a 3. évadot? Remélem nem kell megint éveket várni rá!
Csak annyit tudok, hogy ez fillér azt nem tudom, hogyan folytatódik Goku
Tehát én a kizártnak tartom, hogy most Freya ellen harcolnának majd.
Ha mindegy jól megy remélem visszamegyünk a katakombákba.
Az a gond, hogy amiről te beszélsz, az a filler...
Azért nem egy a kettő... Én meg csak trollkodok...
A töltelék részek okát meg ragozhatjuk még a mangával... Utolérte az anime a mangát, de ki kell adni pár részt, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon...
Jaeger közben megelőzött a magyarázattal, amúgy igen írhattam volna, de igazából nem akarok erről az animéről véleményt nyilvánítani, nem akarom tudni, hogy mennyire követi az anime a light-novellt, vagy a mangát, vagy a játékot, csak élvezni akarom a részeket!
Ugrás a fórumra: |