Azért Escanor nagyon adja A legdurvább bemutatkozást valószínűleg ő nyerte meg és ez a harca is bizonyította hogy könnyedén elintéz még egy parancsolatot is. Egy állat
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
*Mextil General* Valszeg akkor ezek amiket irtam később derülnek ki , de azért a megjavulást megkérdőjelezni minth amás animét néznél. El is mondták ,hogy Meli a 10 parancsolat ellen fordult pedig ő volt az egyetlen aki felvette a harcot az isten klánnal. Tehát valamitől megjavult és nem akart többő olyan lenni. Ekkor volt egy kép amit láttam valahol ,hogy Meli és Escanor harcoltak egyszer de Meli nyert de minketten szétverve néztek ki.
Ennél bonyolultabb a stori, és meliodas árulása, meg itt nem kéne spoilerezni, de javulás én úgy értelmezném hogy másképp kezdte el nézni a világot, vagy inkább más miatt lett olyan mint most . Olvas bele jobban a mangába, mert wiki azért nem mindig részletezi annyira. De értelek.
Meliodas átállását spoiler mentesen annak a számlájára írom, hogy megismerte Lizt. Tiszta John Wick
Tapion-sama igazad van, belegondolva valóban ha nem akarják never endinggé nyilvánítani, akkor haladni kell és ki kell hagyni dolgokat. Tény, hogy nekem aki nem olvasom a mangát nincs hiányérzetem egyedül talán Gowther és Merlin akik nem lettek bemutatva rendesen de előfordulhat, hogy ez a mangában sem történt meg szóval ki tudja...
Viszont az nagyon meglepett, hogy az Istennők klánjából megidézett bige inkább elszaladt... Elég nagyot csalódtam.
Mondjuk inkább legyen 24 részes 1 évad, siessenek, hagyjanak ki apróbb dolgokat ( fontosat ne xD ), minthogy never ending legyen tele fillerrel, részenként 1 fejezetet se dolgozzanak fel ( khm. One Piece ), stb.
roku : Mivel az a bige egy kis hal volt. Monspeet meg is említi, hogy ellene még könnyű, de a Négy Arkangyal ellen már másabb lenne a helyzet. + Érdemes figyelni miket mondott ott az égen szemben Derierivel miután eltört a kardja.
Hmmm.... Lemészárolták a nőket és a gyerekeket. Ez nem olyasmi, amit az Istennők Klánjától várna az ember... Viszont akkor ha jól sejtem, akkor Elizabethnek van némi köze az Arkangyalokhoz az alapján, hogy simán leszedte Derieri kezét.
King és Diane visszamentek a Tündérkirály Erdejébe? Mi a fenét csinálnak ezek a világvége kellős közepén?!
23.rész Szerintem elég gyenge rész volt nekem a elöző részekhezképest nekem nem jött be annyire. Amiért még nincs kint hozzá magyar felirat (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ami Merlinről derült ki az nekem nagyon semit mondó volt hogy egy Belialuin lánya vagy mi de nem ismerjük hogy ki is az a Belialuin fickó hogy ő olyan erős majdnem mint a démon király vagy ő valamilyen híres család vezetője volt vagy mi. A Dreyfusszal történt az engem edig se érdekelt nagyon se ami a falukba történt se ami most történt. Szerintem edig ami Dreyfusszal történt ebbe az évadba az mind unalmas volt. Zaratras újabb halála se tetszett egy kicsit érzelem mentes volt. Meliodas ereje most 60 ezer démon formába kiváncsi vagyok ki lesz méltó ellen fele. )
Ha valamit rosszul irtam javítsatok ki .
Na tegyük rendbe kicsit a dolgokat.
Elvileg amikor még Meli a megjavulása előtt állt Escanorral nyomtak egy full erő harcot és Meli nyert
Meliodas átállását spoiler mentesen annak a számlájára írom, hogy megismerte Lizt. Tiszta John Wick
Nem azzal van a baj, hogy a főhős a legerősebb. Ha nem Ő lenne, akkor az valami nagyon új lenne, amit még nem láttam sehol és nem is hiszem, hogy van. Persze nyugodtan javítsatok ki ha tévedek
Egy újabb előzetes a nyár vége fele jövő filmből.
https://www.youtu...ebPG4utg80
Ugrás a fórumra: |