Ha így haladunk tovább, akkor az se biztos, hogy Fate most fog jönni és nem később. :/
Itt arra, gondolok, hogy beleraknak egy alternatív történetszálat és azután jön majd Fate,
Szerkesztette: JenoChakra - 2017.10.31. 21:36
UQ-Holder! anime, OVA
Amúgy nem lehet, hogy külön szedik a 24 részt 2 12esre ? Most leadnak 12t, ez fogja feldolgozni a Fate szálig ( + a maradék részekbe be tudnának pótolni kimaradt FONTOS dolgokat ) és a másik 12t meg másik szezonban ? Ha jól tudom még a Berserknél is így volt, először 24 részt írtak neki aztán külön adták ki 12 részenként.
Ez pl. megmagyarázná, hogy
Kint van a raw és hát...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nem néztem végig, csak bele nézegettem. Nagyon kreatívan oldották meg a "Miért kell a Toronyhoz menni?" kérdést. Mégpedig úgy, hogy nem mennek a Toronyhoz. De a lényeg röviden: Karin végre rányit Kuromarura az elején és a többi a 101-103 fejezeteket dolgozza fel. A jövő heti rész címe meg ha jól értettem "reset undo restart". Szóval igy 70 fejezet kihagyás után elvileg visszatérünk az elejére és jön Kirie. )
Mondjuk ezt a címből lehetett volna sejteni.
Hmm csak elolvastam a spoilert bár ne tettem volna.. most mi van??? Ohh God megvárom míg a srácok lefordítják az eheti részt, aztán passz. remélem nem veszik el a kedvem a folytatástól mert amúgy nekem eddig nagyon bejött.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Bár ha visszaemlékezések lesznek még úgy is jobb mintha teljesen kihagyták volna.
Miért érzem azt hogy ezt egy baromi rövid ízelítőnek szánták DE! látták a népszerűségét és inkább feldolgozzák majd az egész mangát? :'D egy felől nyilván örülnék neki másfelől a másik szemem sír mivel rendesen megkutyulták.
)
Bakod:
Sajna, ez kicsit másképp van. Pontosan nem tudom, de egy adott animéből elég sok résznek kész kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán műsoridőt kapjon. Rövid animéknél az egésznek, hosszú animéknél pedig asszem legalább 25 rész előnynek kell lennie a TV adással szemben.
6. rész RAW alapján: (mangában 101-103.)
Nem lett volna ez rossz, de számomra volt pár dolog, ami nagyon sokat elvett az élvezhetőségből:
- Manga szerint eredetileg Kirie és Ikuu, de főleg Kirie volt az, aki az egész "randit" megszervezte.
- Ahol most az anime tart a történetben, és ahol ez a történet a mangában volt a kettő között Touta átment némi jellemfejlődésen és elég sok minden történt vele és a csapattal. A mangában itt már Touta egy kicsit komolyabb.
- Akik velünk együtt követték a mangát hétről hétre, majd hónapról hónapra, azok sokszor olvashatták tőlem, hogy szerintem Kuroumaruval elég nagy fába vágta a fejszéjét a mangaka és mindig is kíváncsi voltam, hogy oldja majd meg. A mangában mire idáig értünk már elég sok mindenen átmentek együtt Toutával és kicsit jelentőségteljesebb volt ez a kis történet. Ezzel szemben az anime mondhatni, hogy csak bevágja a nézőt a mély vízbe, előzmény nélkül.
Viszont ha most Kirie jön, akkor lassacskán következnie kell a Toronynak és Fate-nek is.
Anidb-n néztem az adatlapját ( http://anidb.net/...;aid=12227 ), ott azt írják 12 részes lesz. Hát mit ne mondjak, már a 6. résznél járunk és még nem történt semmi. Éppen hogy csak a szereplőket ismertük meg, és még azt se mindet (pl. Fate, Kirie).
Remélhetőleg ez csak az első évad lesz. Bár akkor meg nem értem, hogy mit keres az anime "plakátján" Negi, Rakan, Yue, Nodoka és Sanders? Ők még a mangában is csak nemrég voltak. Persze, megértem én, hogy hírverés, meg a Mahou Sensei Negima hátszelét is kihasználják, de akkor legyen is valami. Nem várok egy UFOTable stúdiót (pl. Fate/Stay Night UBW), de azért na... A 6. részben is volt pár "remekül" "kidolgozott" kép. ^^"
Ugrás a fórumra: |