https://readms.ne...288/5462/1
Adta a fejezet, de az igazi móka jövőhéten kezdődik. Bár én akkor is Zeldris párti vagyok.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
https://readms.ne...288/5462/1
Adta a fejezet, de az igazi móka jövőhéten kezdődik. Bár én akkor is Zeldris párti vagyok.
https://naruto-ku...zai/273/16
Ez a jelenet Zeldrisékkel a jövőben játszódik a mostani fejezethez képest, igaz? Tehát a The One-nak jó eséllyel nem kellene, hogy bármiféle hatása legyen, hacsak nem Chandlert csapja le vele Escanor, akit nem látunk. Illetve az is egy eshetőség, hogy pont a The One közben változnak vissza az emlékeik. Mondjuk Gilthunder is ott áll, aki elég nagyot kapott a mostani fejezetben...
Váó, hát, arra számítani lehetett, hogy Chandler állítja majd meg Escanort, de menő fejezet volt, Escanor és Zeldoris is odatette magát rendesen
Nem tudom, hogy az a linkelt oldal, ami elvileg még csak történni fog, hogy fog kinézni... Escanor ott olyan közepes állapotúnak néz ki, szóval én azt tippelem, hogy Chandlert majd valahogy le fogják verni, szóval az éjszaka eltűnik, de nyilvánvalóan már elmúlik dél, azért néz ki úgy a képen, ahogy. Látszólag komoly sérülése nincs a mostani fejezet végéből, szóval az nem gond.
Ami itt kérdés, az az, hogy Zeldoris-szal mi lesz. De remélem lesz még szerepe, bírom a srácot És valószínűnek tartom, hogy meg fogja ismerni a bátyjának az érzelmes oldalát
Meg most Rudoshellel (vagy akárhogy is írjuk a nevét) erőfölénybe kerültek, ha Zeldoris tényleg kidől (legalább egy időre). Nem tudom a két öreg tartani tudja-e őket (lehet így tűnik el majd Chandler a képből).
Azért Escanor szépen leverte a három tesót És Zeldoris tanúsította a legnagyobb ellenállást végül. Persze lehet (sőt, én simán elfogadom), hogy Meliodas tényleg meggondolatlan volt, és azért one shotolta Escanor a The One formájában.
Na mindegy, akárhogy is, király volt!
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Zeldrisben ugye már nem volt ott a parancsolat és így is milyen erős volt.. Igazából így visszagondolva eléggé gáz lenne, hogyha Meliodas csak a látottakra képes Escanor ellen, miután ilyen szép bemutatót láttunk Zeldristől
Szóval valószínű, hogy tényleg csak "játszadozott" akkor.
Az a helyzet, hogy ebben a fejezetben már tényleg a Zeldriséknek drukkoltam. Merlin nevetséges szinte. MS kommentjeiben eléggé szétszedik, és teljesen jogosan- Galantól rettegett, Chandlerékkel meg azt csinál, amit akar, csak úgy... random?
Rudeicel meg szimplán idegesítő volt most.
Sajnos, Merlinnél kiütközött, hogy ő olyan erős, amilyennek a történet adott fázisa megkívánja. Ellentétben vele, Escanor eladható, mert a Napsütésnek van gyenge pontja, és a karaktere egyszerűen zseniális, de Merlin az az "előrántós" típus, akiről tudod, hogy úgyis lesz valami a tarsolyában, ami a hőseink oldalára billenti a mérleg nyelvét, és amikor ez megtörténik, akkor nem feltétlenül fogjuk maradéktalanul elfogadni, hogy mit rántott elő...
Azért különösen szomorú vagyok, hogy ezek az elemi gyengeségek emlékeztettek arra, hogy Gilthundernek és Howzernek mennyire nincs keresnivalója már hosszú ideje, mégis az ő elemükkel szívnak a mesterek.
Hát mióta kitört Galan parancsolata alól azóta eléggé hasonlít a karaktere Uraharára meg Mayurira... mindig tud a semmiből valamit előhúzni, amivel természetesen az ellenfele föle kerekedik... Am akkor most igazából ha nincs teljes immunitása valakinek a varázslatok ellen (Zeldris démonkirálytól kapott ereje), akkor Merlin ellen kb esélytelen(?!).. sőt akkoris ha teljes immunitás van is valószinűleg csak fizikai erővel lehet felvenni vele a versenyt, mert az összes varázslat ellen tud használni egy erősebbet...
Meg amúgy most ami nála van parancsolatok, az magába van olvasztva vagy csak félre van téve, hogy netudják begyüjteni?
Mert ez valamilyen szinten magyarázná, hogy miért lett hirtelen ilyen erős.
Jaja, igaz, az lesz az érdekes, ha Meliodas is visszatér Hát mit mondjak, ez az Original démon epicül néz ki, és bár kicsit a semmiből jött ez a fordulat, de nem rossz. (Mondjuk az, hogy Merlin most elkezdett rettegni
Hát én már nehezen veszem komolyan ezeket a mondatokat
Pláne tőle.)
Ban erejére kíváncsi vagyok Meg King sem lesz semmi gondolom.
Lassan összeérnek a szálak, tényleg jöhet a nagy (végső?) csata.
Ugrás a fórumra: |