Forró Naci/Bugyi te is tudod, hogy Barneyra gerjedt.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
JoJo's Bizarre Adventure (JoJo no Kimyou na Bouken)
Forró Naci/Bugyi te is tudod, hogy Barneyra gerjedt.
Magent Magent akarok lenni, hogy idővel abbahagyjam a gondolkodást.
Nakata Jouji retweetelte a hírt, így jó eséllyel ő lehet Pucci. Yorokobe, Shoujo!
https://www.youtu...hrwwzb1sCs
Havi JoJolion tipp: Tooru macija tényleg egy Sziklaállat lesz, aminek becses neve --> TingTang WallaWalla BingBang.
Ő szinkronizálta az "Eyes of Heaven" játékban is, nem? Mondjuk az All-Star Battle nevezetű játékban sem volt rossz a szinkronhangja.
Ooh Eeh Ooh Ah Aah Ting Tang Walla Walla Bing Bang! Ez már hihetően hosszú. Egyébként vicces, hogy Tooru sziklaállatai legalább annyira veszélyesek, mint Wonder of U képessége. Neki több Vanilla Ice jutott.
Igen, ő volt. Valamint Kotomine Kireit és egyéb papokat szinkronizált már előszeretettel.
Az All Star Battle-ben Hayami Show volt neki a hangja, aki az animében pont Vanilla Ice volt, ha már Sziklaállatok és Vanilla Ice. :"D
Akkor pont ideális Puccihoz.
Végül is ők lelki társak, hiszen mindketten imádták a DIÓ-t.
Remélem már a nyáron visszatérnek a JoJo péntekek. Csak a vírus közbe ne szóljon.
Inkább októberre számítok, de nem lennék szomorú a július miatt. Csak azért az relatíve közel van, miközben csak Jolyne hangját tudjuk eddig.
Én a Part 5-ből indulok ki. Ha nem csalnak az emlékeim, akkor június legvégén/július legelején jelenthették be hivatalosan, hogy adaptálva lesz, és októberben kezdődött. Tekintve, hogy ezúttal április elején lett bejelentve, augusztusig simán lehetséges, hogy megkezdődik. Ami ezt megakadályozhatná, sajnos a vírus.
Így történt, de ott egyrészt megmondták kapásból, hogy mikor indul, másrészt már az előző év december 20-án levédették a logót, amit január 9-én el lehetett érni. Tehát kvázi 5-6 hónappal a hivatalos bejelentés előtt már 99,99% tudni lehetett, hogy jön a Part 5 animéje. Plusz külön rendezvény volt a főszereplő csapat hangjainak bemutatására, ami még érkezhet a Part 6-nál is, de eddig csak Jolyne ismert, a Part 5-nél meg egyszerre lőtték le az egész Buci csapatot. És még csak egy trailert sem kaptunk, pedig a tavaszi szezon már kezdetét vette.
Igaz, jobban belegondolva, a Part 5-nél több tényező is volt, ami még most a 6-nál nincs.
Az a baj, hogy így már a július tényleg túl közel van, de nekem meg az október túl messze.
Jobb, ha nem lesz tele qualitivel, már ha hihetünk abban, hogy a Part 6 a legnépszerűtlenebb a japánoknál...
----------
Ugrás a fórumra: |