Nem nagyon fórumoztam még az oldalon, ha rossz helyre írok, kérlek irányítsatok át
Keresek valami nézendő animét, de , hátha Ti jobban tudtok segíteni.
Ami nagyon fontos lenne, hogy legyen hozzá létező normális magyar felirat, rossz az angolom.
Amit néztem már és tetszett, illetve várom a következő évadot, SAO, Tokio Ghoul, Hunter X Hunter, Attack on Titan, Death Note, DB S, OP, Fairy Tail, Van Hellsing (Kicsit még tetszett a Nana és a Love Complex is ,de nem romantikusat keresek)
Nem tudom van -e valami ajánló-e, ilyesmi, vagy nagyon pofátlan kérésem van-e, ha igen, elnézést.
Köszönöm előre is!
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
goku5, direkt azzal kezdtem, hogy hova írjak, ha ide nem való, mert én nem tudom Meg 10 napja nem írt senki ide, gondoltam, hátha jó lesz. Köszönöm az ajánlást, de a Naruto nem tetszik, maximum a Shippuuden, de gondolom az a sima Narutora épül, így kiesik. Néztem az ajánlót, csak eléggé tanácstalan voltam melyikkel kezdjem/folytassam, hiába néztem leírást miről szól, spoileres videókat meg nem akartam nézni, szeretek 0-ról indulni. Legutóbbi Tokyo Ghoult is úgy ajánlották mások.
Avaren, köszi, ezzel már szemeztem, csak nem tudtam neki fogjak -e, mert kicsit hentai-osnak nézett ki, amivel nincs bajom, csak arra más sorozatok is vannak.
Bastian, köszi szépen. Átmásoljam a kezdő/jelenlegi posztom oda? Mert akkor ott folytatnám a trécselést, ha járkál oda ember
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Bár ez még nem szezonos ( ezért bocsi, csak nem tudtam ezt hova lehetne berakni ), de megjött a High School DxD 4. évadának előzetese a High School DxD Hero https://www.youtu...fIgga83kqQ
Új studióval vágnak neki a dolgoknak, és bár látszik az eltérés az eddigi évadoktól, mégis most jobban hasonlít a LN-hez a rajzolása.
Én reménykedek a legjobbakban, hogy ez a studió nem barmolja el annyira a történetet. ^^
Nemrég találtam rá erre az animére most fut jelenleg, ami bemutatja a mai világ egyik problémáját az internet és egyben a számítógép függőséget. https://myanimeli...il_or_Live
A lényege, hogy a függő gyerekeket a szülők berakják egy börtöniskolába, hogy ott leszoktassák őket. Nem egy világmegváltó darab, de heti 1 részt bőven megér.
Az alapmanga feldolgozatlan fejezeteit adaptálja. Nincs meg benne az az eszeveszett káosz, mint az első szezonban, sokkal követhetőbb, és gyakorlatilag minden Libra tag megkapja a maga karakterizációs történetét... Kivéve Zappot, aki rossz nővel hált, így jó eséllyel már nincsenek meg a golyói. xD
Mivel a bolygónk megint megkerülte a központi csillagát, ezzel megint egy évvel lett öregebb az élet a földön, gondoltam összeírom azokat az animéket, amiket tavaly láttam, amik bejöttek, amiket imádtam, és amiknek a közelébe sem megyek a következő életem végéig sem. Ez egy szubjektív nézőpontú lista lesz, akit esetleg érdekel róla 1-1 anime, az írjon nekem, és beszélek róla.
Amiket imádtam:
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2. évada
Kakegurui
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?
Kino no Tabi remake
Saenai Heroine no Sodatekata ♭ (2.évad)
Shingeki no Bahamut Virgin Soul
Princess Principal
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon
Koe no Katachi
Kimi no na Wa
Amik tetszettek, és talán újranézem őket:
Sakura Quest
Sagrada Reset
Shingeki no Bahamut Virgin Soul
Ao no Exorcist 2. évada
Shokugeki no Soma 3. évada
Tsuki ga Kirei
Net-juu no Susume
Demi-chan wa Kataritai
Amik semmilyen maradandó nyomot nem hagytak a kokorómban.
Tales of Zestiria 2. évada
Seiren
Rewrite 2. évada
Chain Chronicle
Gin no Guardian
One Room
Schoolgirl Strikers: Animation Channel
Re:Creators
Just Becouse!
Koi To Uso
Fate/Apocrypha
Masamune-kun no Revenge
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria
Sword Art Online: Ordinal Scale
Isekai Shokudou
New Game!!
Animegataris
Dies Irae
Black Clover (tudom, még fut)
UQ Holder
Code:Realize: Sousei no Himegimi
Amiket rühelltem, mint a szemetet, a közelükbe nem megyek újra, és ti is kerüljétek el ezeket a retkeket.
Kuzu no Honkai
Eromanga Sensei
Koi to Uso
Hand Shakers
Sin: Nanatsu no Taizai
Hajimete no Gal
Boruto: Naruto Next Generations (igaz, hogy még fut, de akkor is egy szemét)
Gamers!
Netsuzou Trap
Ousama Game The Animation
Hátravannak még:
Imouto sae Ireba Ii.
Tsurezure Children
Ezek lettek volna vala, amiket az idei összes szezonból megnéztem. Mint mondottam volt, ez egy általam, az én ízlésemhez mérten összeállított lista. Aki kifogást talál benne, ne diszlájkkal jelezze eltérő véleményét, hanem írjon rám, és beszéljük meg, vagy akár itt, vagy az anime ajánló topicban részletesebben is dumálhat velem róla. Már ha a modik engedélyezik. De ha továbbra is ingyé szervert akarnak a marsi bankjaimtól, szerintem engedni fogják. Ha meg nem, akkor jönnek a marsi szankciók, és az MMC hadihajók, amik már most is teljes sebességgel égetnek befelé, a Föld felé.
Jaa mata minna ^^
Nemrég találtam rá erre az animére most fut jelenleg, ami bemutatja a mai világ egyik problémáját az internet és egyben a számítógép függőséget. https://myanimeli...il_or_Live
A lényege, hogy a függő gyerekeket a szülők berakják egy börtöniskolába, hogy ott leszoktassák őket. Nem egy világmegváltó darab, de heti 1 részt bőven megér.
Bocs, de ez anime nem a net függőségről szól, hanem arról, hogyha nem megfelelően kezelünk egy problémát az csak újabb problémákat szül.
Őszintén szólva olyan alacsony pontszámmal rendelkezik, hogy azt se értem, egyáltalán miért kezdtem bele.
Az alap koncepció, hogy egy árnevelőtáborral próbálják kezelni a pc és a net függőséget kissé aberrált megoldás.
Bár nem annyira túlzó, de mégis emlékeztet a Battlye Royal-ra.
Az anime elejét nézni rossz. Az intró alapján egy társadalmi probléma államilag jóváhagyott módon történő megoldásáról szólna az anime. Ötlet szinten érdekes, de amúgy teljesen irreális. A főszereplő épp olyan ellenérzést váltott ki belőlem, mint azok akik úgymond a probléma megoldásán dolgoznak.
S ha a főszereplő irritáló a történet elején azért eléggé rossz hatással van az egész megítélésére.
A net függő diáklányok igen csak könnyűvérűek, bár úgy érzem drogfüggőség esetén jóval hihetőbb lenne a szituáció
Gondoltam úgy tekintek rá, mint valami paródia. Így az első pár rész már egészen emészthető volt.
Bár sajnos a felén túl kellett jutnom, hogy azt mondjam kezd egy jó történet kerekedni belőle.
Az anime vége meg úgy érzem hiányos lett. Pár jelenet még hiányzik a végéről.
Mi volt Shin harmadik próbája? Shian volt parancsnoka, Hibiki edzője illetve Shiori nevelőapja miért hasonlítanak annyira?
Utólag egymás mellé rakva őket, más az arcuk, de az anime nézése közben olyan mintha egy személy lenne. (vagy legalább is ikrek)
Az eleje irritáló és nehézkes, egy idő után viszonylag élvezhető, a vége egy kissé összecsapott.
5/2
Ha olyan animét szeretnél ami tényleg foglalkozik ezzel a problémával és a történet is jó, akkor az NHK ni Youkoso-t tudnám ajánlani.
--------
A másik hasonló anime a mit nem rég láttam a Netojuu no Susume.
Egész végig kellemes, olyasmi hangulata van, mint a Natsuménak. Bár aha sorok között olvasunk ez is inkább a munkahelyi stresszről szól, mintsem a net függőségről.
-----
ui. Ami hirtelen nagyon várós lett, az a Violet Evergarden
Szerkesztette: Shiro - 2018.01.03. 17:57
A Violet Evergarden, Index 3. évada, Fate/Extra Last Encore és úgy ennyi. Bastian beszélt a SaeKano lezárására készülő mozifilmről, amit remélek, hogy idén bemutatják. De ha így is lesz, az hozzánk legkorábban jövőre érkezik meg.