Végül 1 hónapra fizettem elő. Aztán majdkésőbb átgondolom.
Amúgy nagyon élvezem, hogy újra játszom. Kicsit, hogy utolérjem magam, az elmúlt 1 hétben jól be is kockultam, de ez majd szépen lassan lappang. Jókat BG-ztem, meg felturbóztam az összes karimat 880-900+ fölé.
A Chromie megmentős questet próbáltam megcsinálni, egyik kedvenc kis sárkányom, olyan cukiiiiiii *-* úgy, hogy mindenképp meg KELL mentenem őt. Mikor próbáltam nem ment olyan jól, de lestem videókat hogyan is kellene megcsinálnom és hát nem úgy ahogy próbáltam, szóval jól jött.
Hogy érted, hogy "fos" a PvP? Én csak BG-zem, World PvPzni nem szoktam, de a BG-vel nincs bajom.
Viszont, tök fura. Mikor Legion még nem jött ki, voltak ezek a Démon támadások szerte a világban, ahol egy karit rohadt könnyen fel lehetett húzni, akkor húztam fel (és rengeteget segített Azazel, mikor én nem tudtam nyomni) pár karit és csináltam egy paladint is, egy miért is ne alapon. Na, én utoljára BC-ben paladinoztam. Akkor már nem eredetiztem (Wotlk idején volt szerintem), a tesóimmal kerestünk egy csak BG tört szervert, nagyon jó volt (régi szép idők ) és ott próbáltam ki a Holy paladint. Ott nagyon jól nyomtam, szerettem vele healerni (bár ott is Shaman volt a main healerem).
Megszereztem hamar a repülést, mert nem kellett sok mielőtt abba hagytam, kevés repu kellett már a reveredhez, így gondoltam, hogy a kis palámat 103-ról felhúzom 110-re. Retriként húztam mert egyedül szoktam játszani. Ismertlen volt nekem a retri, de hát... nem nehéz megtanulni, szóval nem volt gond. Miután felhúztam 110-re a palát és kicsit felöltöztettem elmentem vele BG-re Holyként. Hát... nagyon fura volt. Persze, csak egyszer próbáltam, de rohadt béna voltam. Én próbáltam úgy nyomni mint régen, de semmi. Nagyon szar volt, el is gondolkoztam azon, hogy ez lesz az egyetlen Healer karakter amivel nem fogom healerként nyomni. Adok még neki pár esélyt, de csalódtam ... magamban. T_T
Valaki használ itt Holy palát? Van valami tuti tippje, esetleg tapasztalata amit megosztana velem?
Amúgy vicces, mert humant csináltam (sose volt még human karim) mert gondoltam kipróbáltam. Bár nekem a paladin A TÖRP FÉRFI mindig, de kipróbáltam, hogy legyen human csajom. Nem tetszett. XD El is gondolkoztam azon, hogy átcsinálom törpre, aztán most össze szedtem neki egy setet és olyan hajat állítottam be ami illik hozzá, és egyszerűen oda vagyok érte. Kurva jól néz ki. A Holy settje is, de azt most nem tudom megmutatni, ez most a Reti setje.
Szerkesztette: Minagi - 2017.06.21. 21:25