Shannara - A jövő krónikája:
Aki teheti nézze meg! Engem nagyon megfogott... A föld 3000 évvel a jövőben, 4 faj, démonok, kaland, küldetés, van minden!
Filmek & sorozatok
Új TWD
Na, ez kurva kemény volt. Rick-ék végre igazán keménykedtek egy kicsit, nagyon tetszett, hogy most az egyszer ők voltak az agresszorok, és nem csak túlélték a dolgokat. De azért a végén persze jól beszívták. Pedig már kezdtem örülni, hogy mennyi cuccost fognak tudni onnan farmolni, mielőtt eljön a végső harc Negan ellen. Ez gondolom csak valami kis helyőrség lehetett.
Ismeri valaki a Misfits-et?
Most tartok a 4. évad 5. részénél és amennyire tetszett eddig az évadig, annyira nem jön be azután.
Kiírták az összes megszokott karaktert, ami még nem is lenne baj, de olyan monoton és unalmas lett a sorozat menete, hogy már fáj...
Rudy karaktere, ami egy kis poént tud csempészni a dolgokba de sovány vigasz.
Egyébként az alapfelállás jó volt, tetszettek a szupererők és az események.
Ha a dolgok a mostani állapotban maradnak, nem tudom, hogy végig fogom-e nézni.
Már csak 1 évad és egy kicsi lenne vissza, azt még majd meglátom..
Ha a 3. évadig kellene értékelnem a sorozatot, akkor nálam: 8/10
goku5 írta:Amúgy ide lehet linkelni más oldalt? vagy az tiltott?
Na akkor egy kis ismertető ahol lehet nézni is!
http://www.soroza...eai?page=1
Vagy hogyha csak felirat vagy ismertető kell akkor a Ázsia ékköveit ajánlom.
Amúgy olvastam itt hogy ajánlják a Shannarát! Az nekem is bejött legalábbis úgy a 8. részig addig még halad is az esemény de aztán hirtelen 2 rész alatt összecsapják és befejezik na az hülyeség volt részükről!
Vagy Nézi valaki a Jövő legendáit? Arról kinek mi a véleménye? Vagy a többi szuperhősöset? Pl Suped Girl Flash Zöld Íjász?
VAgy eggyik nagy kedvencem a Teen Wolf!
Én az első két rész után kaszáltam. Képzeld el Nikucciát szőkén mint Supergirl egy csomó érdektelen mellékszereplővel és rossz CGI-al. Oké lesz benne Flash, meg Marsi Fejvadász blablabla. Nem szenvedem végig pár jó részért.
Különben is mindjárt Daredevil második évad.
Hát a Supergirl tényleg elég rossz! Nincs benne semmi olyan izgalom vagy összeszedett történet cselekmény! Na meg a szereplők sem az igaziak!
De a Teen Wolf szerintem jó! Igaz régebben sokkal jobb volt mint manapság! Pl hol vannak már azok a jó kis átváltozások meg harcok mit régen! De amúgy szerintem még a szereplők is meg a történet is egész jó! De hát kinek mi tetszik!
Nekem pl a Daredevil nem jött be annyira igaz én valahogy feladtam az első ész alapján nem voltam azon hogy jobb lesz és érdemes nézni.
Ugrás a fórumra: |