Köszönöm szépen
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Ez még a DB Super előtt játszódik, kb közvetlenül a Z vége után (leszámítva azt a pár rész timeskipet).
A Super DB Heroes irreleváns, az csak egy játék promója, semmi hatása nincs a fő történetszálra.
Gyönyörű grafika, inkább fiatalabb korosztályt célzó új sorozat a Z és a Super között. Jó lesz ez nem kell még szerintem elkönyvelni rosznak. Mivel Akira Toriyama utolsó elképzelései vannak benne ezért szerintem finoman fognak bánni vele.Sok év után örüljünk hogy újra Dragon Ball sorozatot láthatunk. Mégha nem a Super folytatása is az. Annak is eljön majd az ideje és csak reménykedni tudunk hogy Nozawa Masako művésznő /Goku hangja/ nem hagy itt minket.
Köszönöm a munkátokat!
Kis infó a sorozatról, amit olvastam megjelenés előtt. A Daima Torijama Akira (Nyugodjon békében) utólsó munkája ő felel a történetért teljes mértékben. A DB eredeti alkotójaként így valószínűleg a hangulat a helyén lesz. Elvileg egy rövidebb mellékszál és csak a szórakozás a cél, mint az OVA amiben Vegeta öccse nézett be például. Elvileg 20-30 rész körül mozog, de ezt nem kell biztosra venni egyszer láttam ezt a hírt.
Nekem tetszett az első rész. Az animáció fantasztikus (pláne a szuperhez képest) és a történet is érdekesnek tűnik. Vegito szétválása tisztázva végre azon a módon, amit a rajongók eleve csendben elfogadtak maguk között. Mágia volt, ennyi. Nem kell a patorák teljes létezését fölöslegessé tenni. A namekek pedig újra a démonokhoz tartoznak visszahozva, meg úgy álltalában magyarázatot adva Piccolo Daimao démoni karakterének mega teretményeinek amikből semmi még hasonló sem volt a Namekon. A hegyes fülek Torijama többi munkájában is mindig démoni karaktereken voltak, kiváncsi vagyok ha lesznek valaha a DB-ben Tündék az ő fülükre mi lesz a magyarázat (haha). Bár a Kaioshinek is hegyes fülűek mégse démonok, hanem a legfelsőbb istenek voltak korábban, mindegy majd kiderül.
Amit én hibának mondanék az a már kínosan hosszú expozíció, de legalább van új infó, démon világ meg a DBZ új animációval ami miatt megint remélem, hogy lesz a teljes eredeti Dragon Ballból egy remake. Igen a Z-vel egyűtt.
Akinek van egy szabad órája és érdekli a Dragon Ball alkotójának a munkássága javaslom nézze meg az alábbi videót a youtubon:
"Akira Toriyama Changed The World" a Mother's Basement csatornától. Nagyon érdekes szerintem és megéri az időt.
Nos vannak benne ellentmondások a Superhez képest, de az animációja sokkal jobb. Plusz én úgy érzem, hogy jobb folytatás, mint a Super. Meg sem néztem a Supert, nekem nem tetszik. Eddig nekem csak a DB és a DBZ létezett. Remélem készül belőle remake vagy reboot minimum ilyen animációval, cenzúra nélkül. De nekem az is elég lenne, ha kapna a jelenlegi DB és DBZ normális feliratot. Szerintem nagyon jó lesz a DBD.
Ugrás a fórumra: |