Úgy érzem valamin átsiklottam a történettel kapcsolatban, ugyanis nálam mind a 3 részt el lehetne adni külön-külön egy-egy anime első és utolsó részének. Hm.. lehet le kéne szoknom a fűről. A fű rossz értem?
Egyébként nagyon tetszik.
Nekem is ez az érzésem. Nemtudom hogy honnan hová tart ez a történet, majdnem olyan mintha 3 anime 3 első részét láttam volna, de valami mégis megfog benne.
Szerencsére ha jól látom nem csak 12 részes lesz hanem 20 szóval van ideje kibontakozni a dolgoknak.
Hűűű, nem semmi 3 rész volt így egyszerre. Kifejezetten tetszik benne, hogy tudatosan építi a jellemét.
Nagyon szépen köszönöm a munkátokat, s várom a kövi részt!
Nagyon jó rész volt. Köszönöm!
Kezd kerekedni a történet. Örülök, hogy az árnyak visszajöttek mesterükhöz, kicsit féltem, hogy ezt a szálat a 2. részben teljesen lezárták. Vicces, hogy Cid sem tudja eldönteni, hogy alfáék csak megjátsszák-e magukat, vagy tényleg komolyan gondolják-e az árnyak és a diobolosz kultuszt dolgot. Nagyon menő volt az epizód vége is. Remélem, hogy Cid felkarolja Alexiát is, illetve, hogy ő pedig engedi, hogy segítsenek neki.
mert kell eggy ilyen tragya prioritast elvez chainsaw man al pedig kaptelenek vagytok foglalkozni csak a szarokal foglalkozol ami pedig megerdemelne az van fent regutjara meg hanyszor akarjatok eszt eljatcani mar nagyon elegem van belole 😡😡😡 az ilyeneket rugnam fel a legszivesebben
Nekem se tetszik nem is nézem nem is fikázom. Én is jobban örülnék ha csak azt fordítanának ami nekem tetszik. De azt fordítanak amit akarnak és amikor akarják.
köszönöm a minőségi feliratot és nem tudom hogy szándékosan e de az OP ED benne van a japán felirat
Igen, szándékos! Sajnos japánul nem tudok eléggé, hogy lefordítsam japánról, de amint lesz hozzá elérhető angol fordítás, az is be fog kerülni. Úgy döntöttem, hogy ezentúl az opening/endingekhez hozzá fogom rakni a japánt is, nem csak a magyart, mert drága lektorom mindig panaszkodott, hogy nem tudja közben énekelni :'D
mert kell eggy ilyen tragya prioritast elvez chainsaw man al pedig kaptelenek vagytok foglalkozni csak a szarokal foglalkozol ami pedig megerdemelne az van fent regutjara meg hanyszor akarjatok eszt eljatcani mar nagyon elegem van belole 😡😡😡 az ilyeneket rugnam fel a legszivesebben
Semmi gond, ha eleged van belőle akkor lehet eltakarodni erről az oldalról. Nem kötelező ennek az amúgy nagyszerű közösségnek a tagjának lenni, ha nem tetszik!
Ember, te itt mások által a szabadidejükben elvégzett munkáját nézed tök ingyenesen! Hogy van bőr a képeden ilyen stílusban kritikával illetni ezt a csodás csapatot? Kinek képzeled magad, hogy meg akarod mondani nekik, hogy mikor mit fordítsanak?
Ha nem tetszik az amit csinálnak, akkor neki lehet állni saját magad lefordítani azt amit akarsz és akkor amikor akarod.
A helyesírásod meg siralmas, nem ártana csiszolni rajta. A nagy arcod helyett...
Szia! Egy szellemileg korlátolt troll (remélhetőleg) vagy. Szia!
1. Ha nem tetszik, nem nézed.
2. Nem a te munkásaid vagyunk.
3. Gondold meg, hogy beszélsz azokkal, akik neked valamit szolgáltatnak szabadidejükben. (Magyar feliratot,hogy élvezni tudd az animét)
4. Nem egy ember van az egész csapatban. Mindenki azt fordít, amit akar.
5. Nem ugyanazok az emberek dolgoznak a Kage bizbasz és a Chainsaw-manen, tehát rossz témában okoskodsz.
6. Semmi közöd hozzá, hogy a projekten dolgozóknak mennyire engedi a saját életük, hogy dolgozzanak rajta. Nem fogja mindenki rávetni magát 1 perccel az anime kijövetele után, hogy TE minnél előbb meg tudd nézni.
7. Tanulj meg magyarul, hogy legalább egy picit is komolyan tudjunk venni.