Köszönjük a jelzést, a hibát javítottuk!
[Naruto-Kun Projekt] Yofukashi no Uta anime
Köszi az eddigi két rész. Emlékeim szerint a második rész kicsit katyvasz lett jelenetek és párbeszédek elhelyezése szempontjából, de még nem annyira vészes, hogy az anime rovására menjen. De ha már sikerül eljutni addig, hogy a fő sztoriszálat ne írják át, akkor ez a kis módosítás legyen a legnagyobb gond.
Köszi az új részt! A színei továbbra is elég ütősek voltak, a történetnél még várok, hogy beinduljon kicsit. Az érdekes módon még nem merült fel Kouban, hogy a csajszi hány éves lehet, vagy hogy ki változtatta át. Mert hát neki is ebben a cipőben kellett járnia, gondolom, még emberként.
Gondoltam megsasolom, hogy mégis mibe nyúlt most bele Ayagii, de ez meg mégis mi? Honnan a pikliből kukáztátok ezt a gyöngyszemet? Fenomenális! Köszönöm szépen! Az első két rész alapján azt gondoltam, hogy lehoznak egy olyan alakítást, mint Michael Caine Mesterdetektív filmjében és a végletekig kimaxolják a két karakterjellemet, a jellemfejlődést és a helyzeteket, de a 2. rész végén picit csalódtam, hogy nem ez lesz, ám ettől függetlenül szépen alakult tovább. A színvilág számomra picit rikító, olyan érzésem van, mintha No game no life behatás lenne, bár ott inkább a karakterekre volt ez igaz, míg itt inkább a környezetre. Mindenesetre kíváncsian várom a többit.
Ugrás a fórumra: |