Egy ideje már kinéztem magamnak a mangát igy nagyon örülök a forditásnak. Köszi szépen
[Naruto-Kun Projekt] Oyasumi Punpun manga (Tilos a spoiler!)
Köszönöm a munkátokat!
Lehet én vagyok teljesen értetlen, de még mindig nem értem mi is akarna ez lenni. És a dolgok felét nem is értem mire utalnak benn!
Főhősünket még hagyján, de mit is csinálnak az igazgatóék?
Ábrázolás meg biztos a gyerek szemszögéből ilyen absztrakt. Remekül van megrajzolva csak valahogy nekem nem jön be. De inkább az ábrázolt dolgok miatt.
2. fejezet
Punpun anyja életben van ezek szerint, de az apja ment a rácsok mögé. Punpunra pedig ez a Yuuichi bácsi fog vigyázni.
A tanci, az igazgató, és az igazgatóhelyettes valószínűleg Stand használók. Nem bírták ki, hogy ne kezdjenek stikkesen viselkedni. Ez árulkodó jel.
Vagy marad az eredeti gondolatom, hogy Punpun szép lassan becsavarodik, és máshogy látja a világot. Elképzelhető, hogy az "átlagosság" kiemelése sem véletlen.
Fontos mozzanat szerintem, hogy Punpun nem meri felolvasni a fogalmazását, pedig az utolsó előtti pillanatig nagyon bízott benne. Látszik, hogy 0 önbizalma van, ami mondjuk ilyen családi háttérrel kicsit érthető is.
A tanci bácsi őrjöngésére az az elméletem, hogy az a valóságban lehetett egy egyszerű feddés, amiért nem csinált házit, de mivel Punpun megijedt, ezért sokkal durvábbnak látta.
Az igazgatóék bújócskázása viszont teljesen indokolatlan. Itt is talán Punpun szemszöge lehet a megoldás, mivel fogalma sincs, hogy mit csinál az igazgató a suliban, azt gondolja, hogy egész nap bújócskázik. De mondjuk ez egy kicsit elrugaszkodott elmélet.
3. fejezet
A szó legszorosabb értelmében "csőrözés" történt. "Te huncut!".
Gondolom Aiko lesz Punpun egyik támasza a jövőben, ha további szerencsétlenségek érik.
Köszi az új fejezetet, szegénykével végre valami pozitív is történt.
Abban az iskolában amúgy minden tanár némileg kattantnak tűnik...
--------
Köszi az új részt! Az online link nem jó helyre mutat, itt a jó link: https://naruto-ku...Punpun/004
Köszönöm a munkátokat!
Hát tényleg én vagyok csak olyan ostoba hogy nem is jön le hogy mi is volt benne?
Ami lejött hogy az öreg rámenés egy részeg, alkoholista csávó. Tán meg hogy a bácsika se veti meg a nőket. Csak a végén az meg a csajozós duma lett volna vagy mi? (pláne hogyha még kicsi madárkánk nem is látta vagy hallotta azt hogy jött ide?
Ugrás a fórumra: |