Köszi srácok, hogy elhoztátok ezt az animét. Gyönyörű minden egyes rész, hatalmas szíve van, és ezen túl is érdekes és komplex karaktereket és világot kezd építeni.
Eddig szerintem a szezon animéje, magasan.
Köszi, és hajrá, csak így tovább!
[Naruto-Kun Projekt] Ousama Ranking anime
lacaaa írta:
evrash hol van az onlie?
lacaaa írta:
evrash hol van az onlie?
Köszi, hogy elhoztátok ezt a mesterművet! Imádom elejétől a végéig. A karakterek mélysége, az animáció egyedisége, a világ, minden nagyon tetszik. Imádom, hogy teljesen random benne minden. Nem tudod ki jó, ki rossz, ki mit miért tesz és ez tényleg odaragaszt a képernyőhöz. Mi lesz legközelebb? Ő mit fog tenni? Fel fog még tűnni később ez a király karakter? Elképesztően jól megcsinálták, le a kalappal a mangaka előtt is és az animációs stúdió előtt is. És persze előttetek is, mert elénk tárjátok ezt az insta-klasszik sorozatot!
Tibiii írta:
Sziasztok.Köszönöm az új részt. Szerintem rendkívül jó anime.Nem is értem ezt a kihaltságot...
Nagyon köszi, hogy vittétek ezt a sorozatot! Az én tv-m sajnos valamiért nem akarta lejátszani az égetett feliratos verziókat (és mint olvastam, nem én voltam az egyedüli ilyen eset), úgyhogy angolul néztem végül, de örülök, hogy vittétek. Érdemes volt szerintem, még ha számomra az évad közepe le is ült, ellaposodott meg kicsit... talán sablonos lett? De az évad vége megint elkapta a fonalat, és nagyon tetszett az utolsó jó pár rész. A 21. rész egészen emlékezetes marad szerintem sokáig az animációs megoldásai miatt.
Szóval köszi, nem tudom, mennyien nézték az oldalról, de örülök, hogy elhoztátok, szerintem érdemes volt
Ugrás a fórumra: |