Köszönöm, nagyon tetszett az első epizód. Várom a következőket!
[Naruto-Kun Projekt] Takt op. Destiny anime
Nos, Ayagiinak a Doulou Dalu fordításai miatt kezdtem el ténylegesen látogatni az oldalt, ám nálam most szintlépés történt. Hiába na, az ember nem tud elvonatkoztatni / eltávolodni a zenei gyökereitől. Eddig tetszik a történet, a grafika egyszerűen meseszép, ám valahogy mégis eltörpülnek a zeneiség, valamint a zene és ember kapcsolata mellett. Valami 600+ animét megnéztem már, de ilyen hatást utoljára a Shigatsu wa Kimi no Uso (April is your Lie) váltott ki nálam, ezt pedig nem a múlt szezonban adták le, szóval az eddigiek alapján nagyon nagy elvárásaim vannak e sorozat felé. Őszintén remélem, hogy meg fog neki feleni.
Nagyon szépen köszönöm a fordítással végzett munkátokat, s már vágom a centit.
Fú, a második résznél már engem is eléggé behúzott a sorozat. Egyrészt valamiért számomra most még szembetűnőbb volt az, hogy mennyire gyönyörű, másrészt maga a sztori és a karakterek is jobban kibontottak lettek nyilván. Várom a következőket, köszi a fordítást és a gyönyörű formázást (az opening-ending alatt is! )!
Nagyon szépen köszönöm az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
Jól sikerült, ütős rész volt, nem is kicsit... Azonban a "felfalás" motívummal jelenleg nem tudok mit kezdeni. Ez nem egy Black Clover vagy vmi hasonló, szóval ez itt így egyszerre stílus- és karakeridegen. Amennyire elnyerte a tetszésem az indulás, most akkora fenntartásom van felé. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vagyok arra, hogy mit fognak ezzel kezdeni.
Ugrás a fórumra: |