Köszi köszi a fordítást! Látom ez a manga szereti a cliffhanger befejezést. Mondjuk a nagy cliffhanger a kövi fejezet-e mintha nem is létezett volna
[Naruto-Kun Projekt] Itou Junji Kyoufu Manga Collection
Köszönöm az új fejezetet.
Elképesztóen para ez a Tomie. Vajon hány járhat a nagyvilágban. Valahogy sejtettem, hogy a beteg csajjal ez fog történni, de akkor is hátborzongato.
Arra én is kiváncsi vagyok, hogy ki lehet e irtani valahogy. Hisz elég a vére ahhoz, hogy egy új Tomie szülessen. (Talán a tüz képes lehet rá. A követlezö fejezetböl gondolom kiderül Ha hullaházban játszodik, akkor nem
Köszoönöm az új fejezetet.
Az elözö rész után feltettem a kérdést, hogy vajon a tüz képes-e elpusztitani Tomie-t. Ezek szerint igen. (Gondolom csak akkor, ha annyira elég, hogy egyetlen ép sejtje se marad a regeneráciora)
Az viszont meglepett, hogy a Tomiék igy egymás ellen fordultak. Viszont ez jó az átlagemberekre nézve Nem szoporodhatnak el annyira, ha egymást is gyilkolják. Ök pedig ugyebár ismerik sajátagukra az ellenszert.
Azért szivás, hogy minden férfi, aki a közelébe kerül beleesik a büvöletébe. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet. (Ha jól tudom már nincs sok hátra a Tomie történetekböl)
Köszi a fordítást!
De lenne egy kérdésem. Ebből a mangából láttam animét is, és nagyon tetszett. De csak 12 rész van, és ezek nem kapcsolódnak egymáshoz. Tudja valaki, hogy várható-e belőle 2. évad? És a Tomie storyline meg lesz animálva?
Köszi előre is!
Ugrás a fórumra: |