Alakulnak a dolgok, lassan, de alakulnak.
Néha úgy érzem szünetet kellene tartanom és egyben megnéznem sok részt utána, de nem jön össze.
Én is attól félek hogy 1-2 percben le lesz tudva minden izgalom a 102. részben.
Gondolom miután megölte az apját átvette a hatalmat, és azonnal meg is kezdték a maradék ellenséges erők felszámolását. Talán pont a birodalom nevében, Lcs meg hivatalosan nem is csinál semmit.
Hát akkor jól sejtettem, hogy rengeteg minden kimaradt. Jó biztos volt benne valami hogy beleférjen a +12-be na de akkor is adhattak volna le többet is a mészárlásból. A tűzből meg abszolút nem jött le hogy a dagi tette volna. Nem is gondoltam rá nem hogy még fosztogatott is. Minden jó dolgot kihagynak. Na ne már!
A ruhákról meg annyit hogy én szimplán arra gondoltam hogy TS és XW kapja őket. Mert elvileg csak ők a főhősök. Eszembe se jutottak Oscarék. De lényegében igaz. Nekik nagyobb szükségük van rá. XW meg azért érdemli meg, mert csak ö XW. Mármint egy 100.e éves lélekszörny és mondhatni hogy TS gyenge pontja. És most még ő meg se tudja védeni magát.
Oscar fóbiám meg nincs. Csak néha nem értek egyet egyes dolgokkal.
De az is biztos hogy most jó kis eseménydús történet jön. Remélhetőleg jó sok harcban gazdag.
Abban meg én is egyetértek, hogy nem túl sok harc lesz még a következő részen. TS-ék biztos csak a következő részeben. Most még csak a nekifeszülés jön. Esetleg csak a 7 kincses üvegpagodánál lesznek harcok. Amúgy meg annál nem nyilak hanem dárdák repülnek. (bár nem hiszem hogy sok eséllyel ha ott van kard dolo.
A vén kecsét se becsüljük azért le. Igaz csak 82 szintű de a 4 vezér közül őt tartják a legerősebbnek. És elvileg valaki írta hogy a lándzsája is igen különleges. És ott van még mellette méreg dolo is.
Hát akkor jól sejtettem, hogy rengeteg minden kimaradt. Jó biztos volt benne valami hogy beleférjen a +12-be na de akkor is adhattak volna le többet is a mészárlásból. A tűzből meg abszolút nem jött le hogy a dagi tette volna. Nem is gondoltam rá nem hogy még fosztogatott is. Minden jó dolgot kihagynak. Na ne már!
Ezért írtam már régebben, hogy nagyon nem vagyok elégedett most már az animációs sorozattal. Az elején, kb. a Lélek Mester Nagy Verseny befejezéséig, pár dolgot kivéve nagyon szépen követték a történetszálat, de azután, habár a fő történetszál megmaradt, szinte minden mást átírtak benne. Ezzel nem azt mondom, hogy most már nem élvezhető, de az biztos, hogy az élvezhetősége rohamosan csökken (legalábbis számomra).
Hát ez van amikor az eredeti jó mű után nézel egy pocsék feldolgozást. Én az élő szereplős változattal voltam így.
Amúgy kérdeném, hogy kinek mi a véleménye a jó kis díszes Tang szekta bázisáról? Hasonló módon volt a novelben is leírva. Vagy csak itt van ez a túldíszítettség. Jól néz ki szépnek szép de valahogy túl csicsás nekem. Valahogy nekem jobban bejönnek az egyszerűbb praktikus helyek.
Amúgy kérdeném, hogy kinek mi a véleménye a jó kis díszes Tang szekta bázisáról? Hasonló módon volt a novelben is leírva. Vagy csak itt van ez a túldíszítettség. Jól néz ki szépnek szép de valahogy túl csicsás nekem. Valahogy nekem jobban bejönnek az egyszerűbb praktikus helyek.
Visszavolvastam a Novel ezen részét mert nem emlékeztem pontosan. A Kérdésedre a válasz pedig hogy nem pontosan írja le hogy nézett ki de nem ilyen feltúnő az biztos, mivel alapvetően nem akarnak a lélekcsarnok célpontja lenni amíg meg nem erősödik a klán. Kapádból a kapun nem a Tang szektavneve van hanem maradt ideiglenesen az Erő klán meve, továbbá úgy írják hogy amikor TS megjön és belépnek a kapun akkor látja hogy a fő épület kb duplája mint az erö klán eredti épülete és annak a jegyei látszódnak. A falak nem véletlenül maradtak régiek, de tele vannak rejtett fegyverekkel, esetleges támad!s estére.
A lényg hogy alapból nem akarják nyilvánosságra hozni a Tang Szekta létét, titokban akarnak működni amíg lehet, mert a LCs nem nézné jó szemmel egy ekkora szekta felemelkedését ami egyértelműen ellenséges velük.
Na igen még valami, a hazaút hát ugye mondanom sem kell hoszabb a novelban. Ugye látjuk hogy TS nak véres a keze ée XW RongRongal van. Itt van egy olyan jelenet amikot XW szabályosan elmenekül TS mellől , ÷s egész<ton RR- al van., Ugye éri a vért és ösztönsen fél tőle . Végére pedig tetmészetesen nem tudnak teleport!lni a karaktereink szóval az oda és a visdza út is eg,-egy hónapig tartott.
Itt is rejtőznek, csak nem olyan feltűnően ezek szerint. Még beszélték is a védelem klán vezérével hogy azért nem akarta TS hogy a külső falat át alakítsák, hogy ne tűnjön fel másoknak. Ha meg nem sejtik hogy alakul a Tang szekta, akkor nem is számít. Mert nem hiszem hogy különösebben érdekli Lcst az erő klán, legalábbis amíg nem tesz semmi feltűnőt és nem jön el az ideje hogy felszámolják azt is.
Ne az hogy egy hónap volt az út, hát ez tényleg új infó! Nem is említették. Még jó messze elmentek. De még így is bő 2 hónap alatt lezajlott az építkezés. Az épületet meg akkor az animátorok álmodták meg ilyenre és díszesre.
Azt tényleg mondták benne hogy nem akarnak feltűnni és az erő klán neve alatt futnak. Na de ez a hatalmas építkezés ami ott lezajlott nem lenne feltűnő? Na meg persze hogy odaköltözik még másik 3 klán is? És az eddigi 200-250 ember helyett már vagy 1000 ember él ott? Mert ezek szerintem igen feltűnőek.
Pláne ha úgy vesszük hogy annyi helyen élne most 1000 ember és kapacitásnak 1500 férőhely ahol eddig 250 élt? Na meg még az egyébb műhelyek? Csak mert elméletileg a külső fal nem változott mi? De a kapu és a felirat az meg igen.
Azért szerintem nem kell oda olyan nagy kémkedés hogy ezek ne tűnjenek fel. Max hogy valójában mi is történik ott azt nem tudják.
A feltűnés inkább az hogy nem kezdenek el mozgolódni, meghúzzák magukat. Na de a következő részben már csak fel kell tűnnie a LCS-nak a Tang szekta létezése.
Goku: régebben nem akartam berakni, lehet hogy most is szétrúgják a hátsómat
Lehet taláni térképet, aminek segítségével jobban át lehet látni a kontintális távolságokat, viszonyokat. Ez sajna a sorozatban nem érzékelhető szerintem.
Egyesítve 2021.04.18 19:55:53:
Ayagii írta:
Ezért írtam már régebben, hogy nagyon nem vagyok elégedett most már az animációs sorozattal. Az elején, kb. a Lélek Mester Nagy Verseny befejezéséig, pár dolgot kivéve nagyon szépen követték a történetszálat, de azután, habár a fő történetszál megmaradt, szinte minden mást átírtak benne. Ezzel nem azt mondom, hogy most már nem élvezhető, de az biztos, hogy az élvezhetősége rohamosan csökken (legalábbis számomra).
Sőt, fog ez cifrább is lenni
Szerintem részben a film tempója rájuk fogja erőszakolni a nagyobb tempót. És simán vannak olyan epikus részek, ahol 6-8 fejezetet egy vagy fél részbe fognak belepréselni
Úgy érzem, hogy ebből jól nem biztos, hogy ki tudnak már jönni....remélem rám fognak cáfolni....
Most őszintén nem igen az érdekel hogy milyen távolság van meg hogy meddig tart az út, mert az egy dolog. Engem inkább az tud idegesíteni, hogy az animében azért ilyen (szerintem azért lényeges) dologgal nem foglalkoznak. Legalább említést érdemlően, hogy "na végre megérkeztünk, egy hónap út után" vagy hasonlóan.
Az idő múlásával egyáltalán nem is foglalkoznak. Mint ahogy korábban is volt szó, hogy már a torna óta el kelet volna telnie 6 évnek és még mindig 5 évet mondanak. Meg hogy közeledik az egy év vége, de hogy hol tart vagy mi van semmi róla.
Vagy hogy mondjuk ki hány éves lehet!?
Mint más is írta azért sok fontos dolog marad ki az animéből. Kezdenek már tényleg csak a fontos dolgokra kitérni. Csak nem értem minek? Egy történetben nem csak a kezdet a fontosabb pontok és a vége a lényeg hanem az oda vezető út is.
Hát nem értem miért lenne jobb több pénz ha hamarabb befejeződne? Nem az lenne a jobb nekik ha minél tovább futna a sorozat és több nézettség több pénz. Több ideig maradna a köztudatban. Nem pedig az összecsapott verzió.
Azzal nincs baj ha kimarad pár dolog csak ne a fontosabb dolgok, legalábbis amik érthetőbbé teszik a dolgokat. Élvezhetőbbé. Ezért is szeretem azokat a HSz-eket amiket azok írnak akik olvasták a novelt és kiegészítik. Sokkal érthetőbb és élvezetesebb úgy.
De bezzeg vannak részek amiknek sok értelme nincs csak időhúzás mégis beleteszik. Pl elvileg a hárfaelőadás se igen volt így benne csak időhúzás.
Vagy másiknak amikor a 3 tökfilkóval harcoltak. Az benne van a műben de másképpen. Na az szerintem teljesen kimaradhatott volna. Mivel a novelben elvileg AY lélekcsontjának 2. gyógyító képessége volt a lényeg. A az úgyis kimaradt akkor meg eleve minek belerakni?
És ami a legszörnyűbb azok a gyerekes dolgok mint pl a kergetőzés (Mit a régi angol komédiák.) vagy mikor a vén kecske megkapja a halhatatlan virágát.
Az a gond, hogy az emberek nagy részét nem a sztori vonzza oda, hanem a látványosságok, ezalatt értsd a harcokat. Tehát ezért szerintem próbálják kihagyni a "kevésbé érdekes" dolgokat, és előrelendítik a harcokat. A mai részből is kb. majdnem egy fél fejezett kimaradt, amikor a lovaskocsiban hárman beszélgettek... Sajnos el kell fogadni, hogy az emberek többségét kevésbé a sztori, inkább a jó kis színes, látványos harcok érdeklik.
Pont erre számítottam! Viszont nem tetszik a következő rész előzetese... Na nem a harcok, azok biztos finomak lesznek.
Remélem nem áll össze azzal a kis rohadékkal, és csak az időt húzza míg jönnek az emberei a klánból. Mert ahogy nézem Shrekből nem tud menni senki se segíteni neki, így csak a Tang szekta marad, vagy kicsit később el akarja tenni láb alól, még az is belefér. XD
Nekem meg pont tetszenek ezek a bolondos dallamok szintű poénok, adnak a műnek egy kis könnyedséget, és túlzásba sincs víve szerintem.
Engem kimondottan érdekel a története is különben nem nagyon írnék róla a fórumba, de mivel nem tudom nem fáj hogy mi marad ki belőle. Még ha meg is tudom annyira nem zavar, főleg hogy nem látok rá nagy esélyt hogy valaha lefordítják a novellát, angolul meg nem sikerült megtanulni sajna.
Hát ezen a héten is tudják hol fejezzék be. Jövő héten meg jön a vérengzés! Hulljon a LCS! Kezdődhet a mészárlás mindkét oldalról. Őszintén én valahogy nem féltem se a Shrek, se a 7 kincses üvegpagodát! Elég erősek meg tudják védeni magukat. A Shreknek ott az arany vas háromszög meg a kis maci. meg ha jól sejtem még a királyság hű katonái is. A 7 kincses klánnál meg elvileg még mindig van 2 TD meg a tang szekta fegyverei. Maga a Tang szekta is harcba vonulhat még. Én még mindig rájuk fogadok. A LCS embei között nem igen hiszem hogy 70 szintnél erősebb lenne. A gyengék meg könnyen hullnak. Bár mindkét oldalon lesz aztán veszteség.
Ami egyedül nem tetszett megint a részben az már megint csak az öltözködés! Fekete kapucnisak leveszik majd alatta egy nagyobb páncél van mi? Jó ruha ami tényleg karcsúsít! Mint mikor az erdőben XW után menve levették és még köpeny is volt alatta. Kiakaszt az ilyen!
Amúgy egy valamin meg fennakadtam. Megjelent az a 2 TD. Azzal nincs gond mutatták már őket korábban is. Ami érdekes az a megjegyzés hogy magasabb szintűek mint a méred dolonk. Mégis hogy? 5 évvel ezelőtt a tornám mutatták őket. Még mindkettőnek csak 8 gyűrűje volt, míg méreg barátunk már akkor 92 szintű volt? Mégis hogy előzték meg?
Előző témára visszatérve engem is nagyon érdekel a történet az adja meg a lényegét nem csak a harcok. Egy jó történet eleve visz mindent.
Azzal mivel nem olvastam a novelt így nem tűnik fel hogy kihagynak pár dolgot. Az nem is nagyon hiányzik így. Viszont azért némi jelentős infót jó lenne azért tényleg belecsempészni.
Amúgy meg ha pont harcra mennének a nézők akkor az előző rész meg milyen csalódás lehetett nekik. Lényegében semmi nem volt benne.
Amúgy csak megjegyezném, de elég kihalt manapság ez a fórum. Részenként már csak pár hsz van aztán napokig semmi. Kár érte, Talán majd a mostani harc előtt.