Köszönöm a részt!
Ezekről a nemes vámpír hölgyekről egyből Snoke jutott az eszembe: felvezetik, mint a legerősebb főgonoszt (a vámpír hölgyek), majd pedig megöli az, akiről nem gondolta volna, hogy megtenné (Rufus).
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Mars Red anime
Köszi a részt, remélem Maeda nem akar tényleg vámpír lenni. Bár a sebe súlyosságától függően nem biztos, hogy sok választása van.
Azért sajnálom Yamagamit, mostanra egészen megkedveltem.
Kicsit úgy jött le, mintha Misakit is az apja tette volna vámpírrá, pedig elvileg Deffrot volt a tettes.
Köszi a részt! Még mindig vegyes érzéseim vannak ezzel az animével kapcsolatban. Érdekel a sztori, de valahogy csak nem akar kiderülni, milyen irányba fogják vinni a dolgokat. Mindenesetre kíváncsian várom a folytatást.
Egyesítve 2021.06.13 13:23:56:
Köszi a részt, ezek szerint Maeda lehetett az a bizonyos Danny boy? Vagy csak megkattant a vámpírságtól?
Ez egy érdekes feltevés, és valószínűleg tényleg őt illette Rufus a "Danny Boy" megnevezéssel. Ez már csak azért is tűnik reálisnak, mivel Misaki elrablása miatt Defrott elment Rufus rejtekhelyére, hogy megkeresse. Aztán hirtelen ki lett eresztve a "ketrecéből" Maeda, szerintem ő lesz a legvégső fegyvere Nakajimáéknak. De majd a jövő heti részben meglátjuk, addig semmi sem biztos.
Na igen, itt sose lehet tudni. Mindenesetre eléggé agymosottnak tűnt, illetve Rufus nagyon nézegette az aktáikat, amiből kitűnt, hogy Aoi mennyire hasonlít Misakira.
Egyesítve 2021.06.16 19:32:12:
Köszi az új részt! Na, hát igazából nem derültek ki a részletek...
Egyesítve 2021.06.29 21:51:31:
Köszi az utolsó 2 részt! Őszintén szólva elég vegyes érzéseket keltett bennem. A 12. rész kicsit olyan volt, mintha egy csomó mindent kihagytak volna, nem volt semmi átvezetés a történetszálban. Azt se értettem, végül ki volt Danny boy, és Rufus mitől lett ilyen szánalmas, amikor olyan nagyra volt magával. Az a monológ a harc közben egészen oda nem illő volt, illetve a totál havas időben kisütő nap se tűnt túl életszerűnek.
Köszönöm az egész évados munkát!
Erre a történetre szerintem nem volt elég a 13 rész, de ez már Yamagami halálánál érződött. Amikor meghalt azt éreztem, hogy nincs miért megsiratnom vagy akár bánkódnom csak jött, látott és meghalt. Nem hagytak időt, megszeretni vagy megutálni, egyedül a felesége miatt lehet szomorkodni, mert nem látja többé a férjét (még ha csak évente is)
Ugyanez vonatkozik Maeda-ra, alig tudtunk meg valamit róla és az sem volt sok. Az utolsó részben próbálták megértettni velünk mit-miért tesz (vagy valami hasonló), de olyan zavarosra sikeredett, hogy már nem tudtam mi az emlék és mi az álom.
Suwa is csak ott volt.
Takeuchi volt az egyetlen, akinek nem kellett egy mély háttérsztori, ő úgy volt jó, ahogy van.
Ugyanez igaz Kurusura, ő neki nem volt relytelmes élete, mint Maedanak, de azt szépen kifejtve megismerhettük.
Nakajima volt a tipikus rossz jófiú (vagy jó rosszfiú?), akit átver a főgonosz.
A legjobban viszont Defrott és Rufus karakterét és kapcsolatát sajnáltam, hogy elhanyagolták, úgy hogy az ED-ben is Defrott szerepel.
A végét illetően pedig nem csodálkozom, hisz' a manga még mindig fut, de legalább azt megtudhattuk volna, mi lett a karakterekkel (leginkább Kurusuval).
Na de ezekkel együtt is ez egy jó anime, nekem 10/7, ami lehetett volna 8 is, ha jobban kibontják a karaktereket.
Köszi a fordítást, minden részét!
Nagyon tetszett a sorozat, a végén a kis időugrások kicsit zavaróak voltak, de végülis elvarták a legtöb szálat. Szerintem is lehetett volna kicsit több rész, keveslem ezt a 13-at. Ajánlom újranézni az első részt így a sorozat vége és a titkok kiderülése után, az apró rezzenéseket figyeljétek meg. Remélem a kövi projektek is ilyen jó sorozatokat hoznak el! De előtte persze a kötelező pihi, ne égjetek ki!
Ugrás a fórumra: |