Hát azt nem tudom de az alvás nehezen megy neki Ha háton fekszik nem kap levegőt, oldalra meg nagyon elhúzza.... ^^
Bleach - Szereplők
Mivel én csak an animét néztem, nem tudom, hogy a mangában jobban ki volt-e fejtve de szerintem olyanok voltak mint két testvér. Nem szerelemből szerették egymást, (Kaien legalábbis) de bármit megtettek volna a másikért.
Ez az én véleményme.
Az tuti, hogy szerették egymást, és az is, hogy Kaien nem volt szerelmes Rukiába, viszont hogy Rukia mit érzett, az már kérdéses. Igazából nem nagyon derült ki. A csákónak meg felesége is volt, de nem úgy tűnt, mintha féltékeny lenne rá.
Úgyhogy passz. Csak azért kérdeztem, mert nagyon bírom Kaient. Kár hogy meghalt.
Az biztos, hogy tisztelte Kaient, de szerintem szerette is, de mivel Kaiennek volt felesége ezért nem próbált meg nagyon közeledni felé.
Rukiának az a szerepe, hogy megmentse Ichit és talpra állítsa. Hisz már kétszer szedte ki a gödör mélyéről és ezzel együtt vagy 6-szor mentette már meg. ^^
Amúgy meg nem nagyon tudott volna mit csinálni a börtönben hisz le volt gyengülve, már eldöntött tény volt, hogy bűnös és ki lesz végezve, és a saját báttyja is ellene volt.
Ugrás a fórumra: |